Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 15 982
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
meggyv, разгледах и другите ви снимки! Големи сте сладури с таткото Simple Smile
А щерката ще вземе най-хубавото и от двама ви   bouquet

# 211
Здравейте и от мен Simple Smile
от няколко дни не съм писала ,защото нямам никакво свободно време даже още не съм изчела старата темичка,но ще я прочета доста сте активни и това е много добре
а за поддутите крака май няма спасение освен да си почивате повече и да са вдигнати по-нагоре,аз даже си слагам възглавница и на краката и не ми се поддуват
лека вечер на всички Simple Smile

# 212
  • The O.C.
Добро утро мили мами!
Желая ви един усмихнат и ползотворен ден!!!

# 213
Добро утро! Желая на всички майчета много усмивки и по-малко излишни тревоги Praynig

# 214
Добро утро и от мен! Минавам само да ви пожелая приятен и усмихнат ден и отивам да се трудя!
Довечера ще мина да се отчета при вас!  Hug  Hug  Hug

# 215
  • морето и сините вълни :)
Извинете че се намесвам в темата ви -аз съм от Септемврийския отбор  Mr. Green

Варненки ще правим среща  Hug Има ли желаещи за среща....
Срщата ще се състой на червения площад зад спирката на автобуса ,в паркчето....в 16 часа в Неделя.Ако има желаещи нямаме нищо против да се видим и да побърборим  Mr. Green Mr. Green

# 216
  • морето и сините вълни :)
Венера -тъй като видях з аплацентата ти.
И моята е ниско закрепена и доки ми каза ,никво напъване при запек,никаква преумора,никаква работа.САМО ПОКОЙ и ГОЛЯМА ПОЧИВКА.
И НИКАКЪВ СЕКС

Но аз съм и с контракции Whistling....за това ми е затегнат режима  и само лежа вкъщи и никъде не се разхождам .Само с кола от време на време

# 217
 Hug добро утро!Лек и успешен ден на всички!Хей Варненки айде на срещата на септемврийките т етака учтиво са ни поканили?Желаещи?

# 218
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/256/37/ - тук пише за отичането на краката, мисля, че е полезно за всички   bouquet
Аз снощи пак бях с 37,2 температура  #Crazy дали е от жегата? какво да правя?  newsm78
Оп-па, Бебчо се наспа и взе да се търкаля  Joy

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 11:17 от viodidi

# 219
МГД ЧЕСТИТО МЪЖЛЕЕЕЕЕЕЕ ЛЕЛЕ ЧЕ Е ГОТИНО. СЛОЖИ ГО И В АЛБУМЧЕТО Страхотен  сладур Явор, Янко,Ясен.

Леле Irenn :

НА КОЙ ПРИЛИЧА А??  Mr. Green

Явор, Ясен, Ястреб, Ярослав, Янислав
Ян, Яни

# 220
  • София
Добро утро мами,
мойто бебче е мома, а имената бяха за МГД, на нея и трябва име с буквата Я
Нашата девойка за сега е Даниела, но време още много и както си менил с таткото мненията, като нищо ще бъде с друго име. Засега си е бебка.

Карина благодаря ти, ние сме си просто шемети.  Hug

venera никакво напъване и натоварване. Ще се пазиш и всичко ще е наред.

ani-bani ще взема да пратя таткото при вас на среща,  Mr. Green той сега е във Варна, а аз ще се включа другия месец.
Само си го представих при толкова тумбалани - ще му стане лошо.  Mr. Green

# 221
liolinceto добре дошла в отбора на бърборани - тумбалани  Hug Кога ти е терминът, на колко си години , друго детенце имаш ли - да те запиша на първа страничка. А каквато съм любопитка, абе кажи си всичкооо. Имаме си и албумчета на мамите, на бебоците, на коремите, давай пълни ги и ти-пак на първа страница има име и парола.
Карина Честита мома   bouquet
ставаме все повечеееее. Видя ли че всичко е наред, бебка е в нормата- ти си добре и навън е слънчево.

silverarrow страхотен папагал, знам че ако повече го влечат жени- значи е мъжки, ако си пада по мъже - женски. Когато сте двамата с мъжо при кой седи? Джоска е сладка мушмула, леле как обичам животни. Клипчето е супер чудя се Джоска дали не е зъболекар?

Мен ме оставят за 5 дни самичка, мъжо отива във Варна  Whistling най-голямата ми мъка е че в тези жеги ми оставя малката кола, която е без климатик (да не ме чуе, че за колата жаля, не за него) Сега съвсем ще изперкам, ама то някой трябва дя работи в къщи. 

Преслава утре ако можеш вземи половинката, ще стискаме палци да увеличим тъщите, а после прати мъжо при моя да си подсмърчат заедно  Mr. Green

Simple Smile Добро утро на всички тумбаланки Simple Smile
Още веднъж много Ви благодаря за топлото посрещане. Големи сте сладурки всички  Grinning

meggyv - > Термина ми е около 20 октомври Simple Smile На 29 години съм - зодия УФСЪ  Laughing Живот и здраве това ще ни е първото бебоче, много време чакахме този момент и се вълнуваме "като първолачета на първи учебен ден" хихихихи.
Работя като програмист  ooooh! , страстта ми е салсата  Wink Всичко друго мога да откажа покрай бременността, но не и салсата Simple Smile Сърце юнашко не трае...какво да Ви кажа  Grinning
Това е за сега  Party

# 222
  • София
Добро да е утрото!  Hug

МГД - Честит ти мъж!  Hug Много да те радва... Party Аз за име да си кажа, че харесвам много Явор. Ако бяхме с пишка, това щеше да е един от фоворитите ми.  Peace

meggyv - вашата принцеска няма как да не е много сладка, хубава и умна с такива родители.  Hug Може пък наистина да е с тъмна коса и сини очи. Божа работа....важното е, че при всички положения ще е красавица.  Mr. Green

joly24 - какви са тези контракции по никое време от теб.  Naughty Представям си колко ти е притеснено, аз съм чувала, че често се случва, но пък хич не е приятно. Не можеш ли да си вземеш малко отпуска, за да си лежиш в къщи и да си починеш? И без никакви притеснения....Хайде, стискам палци да ги забравиш тези контракции чак до октомври!  Praynig

_venera - следващия път ще се покаже бебчо няма къде да ходи!  Mr. Green За плацентата - и аз съм с ниско прикрепена плацента и се надявам да вземе да се вдигне в следващите месеци, за да не ме изненадат с някое секцио, че отказвам.  Crossing Arms hahaha По въпроса - не е толкова страшно и няма за какво да се притесняваш. Тя за това и мойта лекарка спомена веднъж на сестрата, после пак на един друг преглед пак я попитах и тя каза - ние си я гледаме, ти бъди спокойна, сега няма такова голямо значение, защото е още рано. Така де....знае , че съм голяма паника и ще вземе да се притесня.  Laughing Иначе наистина внимавай с тежкото,, общо взето разхождай се, но пак не прекалявай .... за секса - ние все още не сме го отказали. Никой не ми е казвал такова нещо и ... Whistling  Mr. Green

Ха....сега да спомена и за още 2 колички, които разгледахме вчера. Бяхме в Малечко и там видяхме bebecomfort и high-trek casualplay s4. Магазинът е много хубаво зареден, има много колички и столчета, но комбинираните за новородено не са чак толкова много.

За Casualplay s4 - http://malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5957&lang=1

Общо взето хубава количка. Амортисьорите бяха доста добри, седналото положение на бебето в летния вариант не е на степени и може да се наглася по всякакъв начин, има хубав багажник, маневрена. В началото ми беше харесало и зимния кош - primaeasy. , . Този кош както се вижда всъщност е повече столче за кола, но е по-удобно за използване от другите столчета и при разходка с количка. Освен легнало също има и други степени за сядане, със колани за бебчето. Притесняваме обаче, че е малко плитък и при разходка в количка бебе трябва да е с коланите. Четох отзиви на другите мами все хубави неща казаха. Аз обаче не съм сигурна дали съм толкова запленена.... newsm78 Цената на количката е 842лв., коша е към 400лв (или 450 беше  newsm78), като се купят и останалите джунджурии, които разбира се не влизат в цената - чанта, сенник, комарник и т.н. към 1400лв. отива.

Сега за bebcomforta high trek. - http://www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_high_trek.htm.

. Перфектни гуми за нашите улици, всякакви неравности ще минават. Много е маневрена определено, лесно за усправление. Обаче....цената на целия комплект със зимен кош, столче и т.н. излиза към 2000лв.#Crazy   На всичкото отгоре един голям минус е, че гаранцията беше само 6 месеца. За останалите колички, които съм гледала е около 2 год. Ние решихме да не си поръчваме количка от чужбина, даже и по-евтино да излиза, точно, заради гаранцията.

В крайна сметка, разбрах, че наистина Чикото S3 е най-евтината от скъпите колички. Просто се хващам за главата вече  от цените на другите колички, видяло се е, че евтина комбинирана триколка няма ooooh! и поне обаче вероятността да си купя Quinny Buzz-a расте, защото и цената на останалите са в този диапазон. Мисля си, че за тея пари трябва да сложат на количките по един двигател и да могат да се изкачват сами по стълбите.  hahaha

# 223
  • София
А тук може да прочетете как шефът на Шейново си купил нова Тойота, вместо кувьози за бебчетата!  #2gunfire #Cussing out #2gunfire
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-05-17&article=189278.

Аз понеже продължавам да съм си много възмутена от безобразието им!

# 224
liolinceto като програмист а? и си от бургас а? Да не би да имам раздвоение на личността? newsm78
И аз работя като програмист, пък и от бургас съм  и така...

Общи условия

Активация на акаунт