Бъдещото ОКТОМВРИйче все повече расте, а май на всяка мама и се ходи на море

• 15 984
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • морето и сините вълни :)
Няма ли желаещи Варненки ???? Wink еее ама вие хептен са изложихте....Добре дошли сте при нас за среща на тумбаците Hug Hug Hug Hug

# 241
Hi, банда Simple Smile Добре дошла на новата мама   bouquet
гал4ето и Мирама, относно оттоците на мен док ми даде да пия неоринал - туй хапче подпомага функцията на бъбреците, а като му прочетох листовката видях, че и антицелулитен ефект има  Simple Smile доволна съм от него и оттоци почти нямам, въпреки че по принцип си ги имах преди бременността Peace
Анет - чудни кошарки - дали ги има в БГ - то - по хубави не съм гледала май

# 242
Добре дошла на siluchka  Hug
Страхотни списъци, много ценна инфромация, благодаря!

mimi_mimi, значи сме баш колежки Simple Smile

# 243
Отичането на краката е гадна работа. Моите на са трагичен случай и като ги вдигана на стената и се оправят, понякога ги натапян в хладка вода.
Моят проблем е със схващането на мускулите. И то нощем докато спя. Тази нощ се събудих от адска болка в левия прасец (нали така се казва). Ама мускула ми на камък и не мога да го движа. Правих масажи, мачках, удрях и най-накрая пооомекна. Но тази сутрин като станах и ме наболяваше.

# 244
Simple Smile
siluchka - добре дошла и от мен, аз съм от вчера тук и вече ми е много забавно.
Списъка ти е доста изчерпателен Simple SmileHug не бях се замисляла за някои неща.
Копирах си всичко Wink сега предполагам, че ще допълвам още и още.  Crazy
Но има време. Всяко нещо по реда си Simple Smile

# 245
Списакът на siluchka е наистина изчерпателен. Аз мисля да си го копна и да питам родилите приятелки какво им е било полезно и какво биха добавили/стига да е практично/

# 246
  • София
Добре дошла на siluchka    Hug честита девойка - ура увеличаваме се като бройка  Crazy
Страхотен списък, то вътре има всичкооооооо. Страхотна си. Благодаря ти   bouquet
Даже вече го разпечатих и с него под ръка ще взема август месец да започвам с покупки. Някой неща ще си спестя, но със сигурност  ще добавя нещо.

# 247
Ani Bani много ми се иска да дойда но мама има рожден ден и този път ще пропусна. Иначе за следващата среща ме пишете  Hug
Добре дошли на новите мами  welcome леки месеци до края и само хубави преживявания.
Радвам се все повече бебоци се показват, надявам че и ние ще се похвалим скоро. Днес ми е ужасен ден в офиса и чакам вече с нетърпение да сврърши работното време. Утре си взех почивен ден  Mr. Green защото в събота съм на изпит и трябва да почета малко.
До скоро мили мами  Hug

# 248
siluchka, списъчето е супер   bouquet

# 249
Привет. Списъкът е як Shocked. нАПРАВО МЕ ХВЪРЛИ В ПОТРЕС Peace
Много сложен ми се видя. Много багаж, много нещо. #Crazy

# 250
siluchka Добре дошла мила, и леко бременеене с нас  Hug
Мале, списъка ти е супер но да си кажа честно за половината неща не ми бяха идвали и на ум още от сега,че ще са ми необходими. Друго си е някоя мама която е минала по този път да ни подсети за някой  нещица. Направо ще си изкарам листа и аз и да ми е под ръка пък после може и да замествам и добавям още.
Момичета да ви питам тези които са използвали помпи за изцеждане:едни ми казват, че е много гадно и болезнено изпомпването;други мами казват че като хванеш цаката и ти е хубава помпата става лесно и не е толкова болезнено я споделете  Peace вашите лични мнения

# 251
  • La casa de Mickey Mouse
Luz незнам дали ги има ако ги има направо Ще спася положението заЩото Ще си я купя от бг и Ще ми я донесат супер компактна е и много лека и удобна, та моми4ета моля ви помогнете дали в Бг могат да се намерят или по някъкъв на4ин да се доставят тези кошарки, Ще ви бъда супер благодарна
siluchka добре дошла радвай се на тумба4ето си и благодаря за списъ4ето (4аста за болницата я пропускам заЩото тук дават вси4ко дори и дрешките за изписването на бебо)
да ви се опла4а аз пак съм с болки и лекарите отново казаха съЩото малък корем няма място за бебео и си го прави сам и от там болките, а ми предстои доста вабжжно и дълго пътуване в събота което не мога да пропусна, незнам

# 252
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Аз бях 6 дни в болница - приеха ме за задържане с бъбречни болки. Във вторник ме изписаха и затова не съм прочела всичко, което сте писали.
Пазете се много и не се преуморявайте в работата!

# 253
Mira_V надявам се вече да си по-добре, почивай си повечко.
Добре дошла на новата мама. Малеее че списък си пуснала, аз ще трябва куфар на колеца да си взимам. Благодаря много предполагам че като наблежи момента тук ще си извъртят доста теми с подобни списъци. Ех че хубаво нямам търпение.

# 254
  • София
Още веднъж - благодаря на всички за топлото посрещане!
  bouquet

Радвам се, че списъчето е полезно, разбира се, че всяка мама ще си го нагоди към своите нужди и разбирания.

Ако мога с още нещо да съм полезна - на драго сърце ще се включвам с каквото зная!
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт