Открийте света на VOYO – любими филми, сериали и предавания на едно място

• 1 450
  • 157
  •   5
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Обичам да гледам кулинарни рубрики. Вдъхновяват ме и ми става супер уютно и приятно. Не съм имала абонамент към VOYO, но много бих се радвала да го пробваме вкъщи.

# 106
Обичам да гледам развлекателни програми, музикални канали, интересни филми. Не съм използвала все още VOYO.

# 107
Какво съдържание обичате да гледате най-много в свободното си време – сериали, филми, риалити формати, развлекателни предавания или друго? Споделете ни кои са вашите любими жанрове и заглавия и защо?
Обичам да гледам филми и сериали - комедия, приключенски, мистерия, свръхестествени, екшън.
Voyo никога не съм ползвала.

# 108
  • някъде другаде
Обичам реалити предавания,сериали.
Не съм използвала още платформата , но бих опитала.

# 109
Гледам развлекателни програми и сериали.
Не съм използвала VOYO.

# 110
Гледам, филми, сериали и научно-популярни / документални филми, в свободното си време.
Не съм ползвала досега платформата.

# 111
Не съм ползвала VOYO засега,  но съм ползвала други платформи.  Обикновено ползвам за сериали или реалити формати.

# 112
Какво съдържание обичате да гледате най-много в свободното си време – сериали, филми, риалити формати, развлекателни предавания или друго? Споделете ни кои са вашите любими жанрове и заглавия и защо?

Обикновено лично аз гледам основно предавания като "Стани богат" и "Последният печели". Обичам и филми, и сериали, но не ми е оставало до момента достатъчно свободно време, за да следя сериал. Детето ми обича да гледа детски, анимацията "Мистър Бийн" ѝ е любима, но харесва и други.

Не сме ползвали Voyo.

# 113
Преди няколко години ползвах VOYO. Обичам да гледам сериали и игрални филми- ужаси, мистерия, трилър.

# 114
  • София
Обичам да гледам криминални и фантастични сериали
Не съм ползвала досега платформата.

# 115
Най-много обичам да гледам сериали и филми, особено исторически, криминални, трилъри, комедии и драми. Историческите продукции са ми любими, защото ме пренасят в друга епоха и съчетават интересни истории, атмосфера и любопитни факти. Харесвам и заглавия, които ме държат в напрежение и ме карат да чакам с нетърпение следващия епизод. 🎬

Все още не съм ползвала VOYO, но бих се радвала да го изпробвам и да открия нови интересни заглавия. Бих искала да има още повече исторически сериали и филми, както и качествени български продукции, криминални истории и увлекателни риалити формати. 📺

# 116
В свободното си време обичам да гледам сериали с лек и забавен сюжет, с които можеш да разпускаш след напрегнатото ежедневие. Любими са ми комедийните сериали, като „Приятели“ и „Ало, ало!“ защото са забавни и оригинални. Колкото и пъти да ги гледаш, никога не омръзват.
Не съм ползвала платформата VOYO, но от написаното за нея звучи, че доста съм пропуснала. 😊

# 117
Обичам да гледам криминални сериали и мистерии. VOYO не съм ползвала досега, но обмислям абонамент наесен.

# 118
  • Сливен
И аз не съм използвала до този момент.
Харесвам да гледам къси, самостоятелни криминални/психологически трилъри – 4–7 епизода, с напълно завършена история и силна развръзка. Но гледам и филми и реалита.

# 119
Във VOYO гледам основно риалити формати преди излъчване и български сериали. Гледала съм и няколко концерта. Ще се радвам на още интересни български продукции.

Общи условия

Активация на акаунт