Открийте света на VOYO – любими филми, сериали и предавания на едно място

• 1 078
  • 130
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Обичам да гледам романтични комедии и някои турски сериали. Любими филми всички сериали  с Каванч Татлату.
С платформата WOYO не съм гледала нищо, но бих се радвала ако ми дадете тази възможност.

# 91
Обичам да гледам сериали, най - вече криминални, раздвижват ми мисловната дейност. Любими са ми сериалите по Star Channel. Харесват ми и някои корейски сериали по BTV Story.

# 92
Винаги когато имам свободно време гледам филми. Обичам трилър , мистерия,  хорър . А когато сме цялото семейство- някоя комедия или приключенски филм.
Досега не сме ползвали Voyo.

# 93
Обичам да гледам публицистични предавания.Не съм ползвала Voyo досега.

# 94
Не съм ползвала Voyo досега. Обичам да гледам филми предимно по действителни случаи и развлекателни предавания.

# 95
Обичам да гледам комедийни сериали и реалитита.
Не съм ползвала VOYO все още

# 96
  • София-Младост
Гледам предимно сериали, крими жанра ми е любим, след това са тези с медицинска тематика, младежки..абе всякакви.
VOYO съм ползвала преди години.

# 97
Какво съдържание обичате да гледате най-много в свободното си време – сериали, филми, риалити формати, развлекателни предавания или друго? Споделете ни кои са вашите любими жанрове и заглавия и защо?

Ако вече сте ползвали VOYO, ще се радваме да ни разкажете и какви са впечатленията ви от платформата – какво ви е харесало и какво съдържание сте открили там? Какво ново бихте искали да гледате?

Наскоро открих корейското кино и сега гледам сериали.
До сега не съм позвлава VOYO.

# 98
Обичам да гледам сериали и филми.
По принцип най-много обичам да гледам такива, които са тип Hallmark, а тези са толкова кът в днешно време във всяка една платформа. Като изключим това търся предимно фентъзи /магьосници,дракони,вещици,магии да има/ , романтични или комедия.
Не съм използвала платформата, но бих опитала.

# 99
Не съм ползвала VOYO, защото нямам време да гледам с 2 деца.
Много обичам сериали, но и за тях нямам време. Единствено се задоволявам с реалити формати. Поне там ако пропуснеш епизод не е драма. 😄

# 100
Все още не съм изпробвала VOYO, но предстои, тъй като ще сменяме мобилния оператор.
Обичам да гледам документални филми, както и развлекателни предавания. От време на време и по някой филм.

# 101
В свободното си време най-много обичам да гледам сериали и филми. Харесва ми нещо, което ме разтоварва след дълъг ден, но понякога си избирам и по-напрегнат сюжет 😊

Все още не съм ползвала VOYO, но ми е любопитно да го пробвам и да разгледам какво предлага. Бих се радвала да има повече интересни български сериали, нови филми и качествени криминални и романтични заглавия, които да си пусна вечер вкъщи.

# 102
Обичам исторически и криминални поредици. Не съм ползвала Voyo досега.

# 103
Обичам реалитита, сериали и предавания основно.
Не съм използвала Voyo все още.

# 104
У дома най-често си пускаме развлекателни предавания или игри, сериали, малко новини, кулинарни и музикални предавания. Все още не сме използвали  VOYO до момента.

Общи условия

Активация на акаунт