МАРТ 2006

• 16 017
  • 275
  •   1
Отговори
# 135
Привет от нас,
Честито на рожденниците! Да са много щастливи и само хубави неща да им се случват!
Всички болнички бързо да оздравяват!

Нямам много време да пиша и да ви чета. Племенниците на мъжа ми дойдаха от Атланта и сега си имам 3 деца. Хубавата страна на нещата е че те много си играят с Вики и тя е много щастлива. Само ходи след тях и им вика - бато, бато и ги търси като не ги вижда.
Иначе ние сме добре, тя продължава да щурее и да е все е по-палава. Научава нови думички, даже понякога ме учудва колко неща разбира.
Целувки на малките сладури Hug Heart Eyes

# 136
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХЪНИ БИ И АДИЛЕНД! ЧЕСТИТО И НА МИКИ С МАЛКО ЗАКЪСНЕНИЕ! ДА СТЕ ЗДРАВИ И САМО КРАСИВИ МОМЕНТИ ОКОЛО ВАС ДА ИМА!   bouquet  bouquet  bouquet

# 137
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ РОЖДЕННИЧКИ ДНЕС, КАКТО И НА МИКИ МАКАР СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ. БЪДЕТЕ МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ, С МНОГО ОТ ВСИЧКО  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Нас ни размина шарката, инкубационният период мисля мина, притесненията ми не се оправдаха и се радвам за което.
Ние утре заминаваме уйкенда малко на планина, то взе че се развали времето, бях планувала да изкъпем малкия в надуваем басейн на открито, но....... лятото идва, има време.
На всички почиващи желая от сърце приятно изкарване и незабравимо лято.
Зоичка, много хубави снимки, Дани е голямо слънчице  Hug

До скоро Heart Eyes

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХЪНИ И НА АДИЛЕНД, ЖЕЛАЯ ВИ ОТ ВСИЧКО ХУБАВО ПО-МНОГО, ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МИКИ    bouquet, с малко закъснение но вчера нещо нямахме нет  Wink

Всички снимки разгледах и Алекс и Дани и Зори са много сладки и пораснали  Hug

Ама какви са тези Т и шарки, дано бързо се възстановат всички  Praynig

# 139
  • Sofia
Маминки  Heart Eyes, мерси за пожеланията  Hug.

Ади, Честит Рожден Ден и на теб   bouquet .

# 140
честито на хъни и адиланд - здраве и щастие...
Аз също имам повод да почерпя днес - преди 5 години казах да на моят мъж любим. Днес имаме дървена сватба  Joy. Та по този повод  cheers Wine Glass

# 141
Честит рожден Ади и Хъни!Много здраве,много много обич и късмет!  bouquet
Честито бракуване и на Герчо!Много щастливи,заедно....иии....още бебета да се смеят в къщата!  bouquet
Еййй,след тези жеги най-после малко прохлада.В къщи не се живееше...горкото ми детенце.

По темата за градините и аз съм твърдо ЗА,но съм против яслата.Много са малки за ясла,мисля,че по скоро би било травмиращо за детето ми,отколкото полезно.В яслата май дори няма педагози...а лелки,които ти гледат детето.Мисля да си гледам Яна до времето за градина и тогава дупе да й е яко Laughingняма да й се размине.

# 142
Такаааа...оказа, че Али е болна, сутринта щях удар да получа, но ето какво стана. Събужда се тя от сутрешния си сън с писъци и с 39.2, разголвам я и гледам, че цялото й тяло е в пъпки - хем ситни по гърдите, хем едни такива големи единични, като ухапване от комар по цялото тяло...викам си край шарка ooooh!грабваме я и айде на доктор, по пътя до там щяхме да пукнеме в колата - те рева, пищя, въртя се, изпоти се зверски, заварваме опашка ooooh!предредихме се, че тя ревеше яко и последва преглед, който завърши с адски писъци, в крайна сметка докторката се произнесе, че има обрив и Т от ваксината, но и силно възпаленогърло, а тия единичните пъпки са алергия към нещо, неизвестно какво. Изписа ми една чанта лекарства и ако до утре на свали тая Т, минаваме на антибиотик. Значи до момента е изяла половин бисквита и две шишета сок, само ктао види лъжица реве, даже не иска да суче, което ме хвърли в джаза съвсем. Направо и двете с баба й сме #Crazyне сме седнали и за миг, адски е кисела, а сега тамън заспа и аз съм заспала седнала на дивана  и се намери кой да звънне по тел. уфффф....

# 143
Дейзи, явно има някакъв вирус, Кало е с подобни симптоми. 4 ти ден е болен. вдига 39-40 градуса от 27.3 за около 30 мин. както е ОК изведнъж ляга и не може да се държи на краката си. в резултат целия е пребит и със синини по челото.
ама няма как,... ще мине. още изчаквам с антибиотика.

Лили, споко за шарката... нали по-рано е по-добре... тъкмо няма да я мислиш по-късно. стискам палци леко да я изкара.

Зои, за теб специални гушки. снимките са страхотни, ходи ми се при вас нас разходка.

На празнуващите само най-хубави неща, а гер4о и 50 годишнина от сватба да празнува Simple Smile

# 144
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АДИЛАНД И ПЧЕЛИЧКА!!!  Grinning  bouquet Grinning

Герчо, честита ви годишнина!
  bouquet
Галя, ще ти взънна, като пристигнем във Велнград  Grinning

Зори, дано скоро ти се оправят нещата и излезнеш от тази депресия  Hug

Болничките бързо да оздравяват  Hug

# 145
Момичета  Embarassed Embarassed Embarassed, благодаря за подкрепата, но нещата и при Катерина се оказаха такива като при Али. Пъпките не били от шарка, а алергича реакция с неясен произход. От една страна ми олекна, че тъкмо бях замислила разни бременни приятелки дали са карали варицела....Явно върлува такъв вирус. Лекарката й предписа противоалергичен сироп и хомеопатично лекарство, противогрипно/вирусно.
Герчо, Борива, честит празник и на вас!  bouquet  bouquet
Зоуи, на страхотно място разхождате сладкия Дани Heart Eyes Heart Eyes
Хубава и спокойна вечер!

# 146
Ох заради гръмотевиците от вчера сме без интернет и направо откачам.
Момичета много ви благодаря за поздравите и пожеланията  Heart Eyes накарахте ме да се почуствам страхотно  Hug
Ади ,Хъни  чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да сте живи здрави и безкрайно щстливи  newsm51
Борива ,да ти е жив и здрав мъжа ,много да те слуша и да помага  Peace /за млекцето ще питам и ще пиша/
Галя ,Зоуи дечицата са ви страхотни  Heart Eyes  големи сладури  Hug
Кали , явно нещата в хотела от миналата година са се променили , всички бяха много любезни , на рецепцията всеки ден ни питаха имаме ли нужда от още възглавници одеала или нещо друго, а в ресторанта въпреки че не бяхме платили закуска за Алекс /че незнаех какво ще има и дали ще го яде/ му правеха попари, чайчета мляко с бисквити и неискаха да им ги плащаме  #Crazy а на всичкото отгоре като го нахраня се занимаваха с него за да хапнеме и ние на спокойствие.
Иначе най големия басеин беше 28 градуса , малкия 24 ,най малкия 38 а вътрешния 35 . На този вътре ходехме само ние сутрин докато навън е хладно и той си седеше чист а външния детския с топлата вода вечер го източваха миеха и сутрин го пълнеха отново с чиста вода. Явно персонала е нов защото работеха много малко хора и 2 от дните обучаваха около 10-тина момичета за различни длъжности.
Пожелавам на болничките дечица бързо да оздравяват  Hug

# 147
Здравейте

И ние сме в отбора на дечицата с температура, което ни отказа от намеренията си да пътуваме.
Просто не зная откъде се взе тази Т на Бобко, след следобедният сън гореше и се оказа с 38,2.
Свалихме я с Панадол, засега е добре, но се притеснявам настинал ли е или какво? В сряда му биха полиомелитната ваксина, най - интересното бе че я удариха в крачето, мускулно, а аз защо зная че е чрез устен прием Thinking  ooooh! и се чудя дали не е реакция от ваксината. Но и нощта спи все отвит, та може и настинка да е, знам ли? Още от сряда има пъпчици по коремчето, но педито ми каза че претоплен...  ooooh! Та наподобява като при Али и Катето.
Дано утре да сме добре и да не се налага да ходим на доктор   Peace

Лека нощ  Heart Eyes

# 148
Айде добро утро , кой като мен в събота сутрин от 6 часа на крак GrinningАли тази нощ спа горе-долу спокойно / само с 10-ина будения, но без рев/, но от 5 някъде е едно въртене, пъшкане, хленчене, суче на всеки 5 минути, върви да спиш ако можеш. Кали, Лили, значи и вие сте в кюпа Grinningна нас ни изписаха някакъв сироп с лайка и бяла ружа и май добре й се отразява на гърлото, защото откакто го пи вчера на обяд, не е качила над 38 грдуса и нощеска също, ох дано да не качва повече и да се размине антибиотика.

Поли, дано Боби да не е лепнал тоя вирус PraynigАз да ви кажа си обяснявам така нещата - от ваксината се понижава имунната защита, появяват се пъпките и лека Т, там някъде се забърсва и вируса, който задълбочава нещата Confused Ние снощи с мъжа ми в пристъп на паника отменихме резервацията за Солун, решихме, че дори и да се оправи не е редно да пътуваме извън България Confused

# 149
Добро утро и от мен милички Hug

Дейзи Heart Eyes,Лили Heart Eyes,Кали Heart Eyes и Съни  Heart Eyesстискам палци.Дейзи Heart Eyes това което си обяснила звучи супер логично ,да добавя и това,че ако при всички обрива е след ваксината-има още едно обяснение Confusedи тая тъпа ваксина е на яйчна основа,като Пентаксима след който Боби получи едни червени петна точно, като ухапано от насекомо.
Дейзи Heart Eyesмного съжалявам за Солун,но пък е хубаво че може да си отмените резервациите-ние не можем ,платили сме всичко и ако не дай си Боже не за минем губим всички  пари .Тъпо е ,че в бг още няма застраховка в случай на болест преди почивката.

Герчо Heart EyesЧестита годишнина на патерици,пожелавам ти още едно сладко бебче-ние с мъж ми също правим дървена сватба на 22 юни(иначе в гражданското се разписахме на 17 май ама не го броим за Датата)та кажи, какво дървено Joy си подарихте ,че се чудя за подаръците newsm78и изобщо как отбелязахте събитието Hug

Бори Heart Eyes Честит празник и на теб,миличка  bouquet  bouquet  bouquet

Майчета Heart Eyes Бобката е страшно смешен-научил се е да върти на страни глава за отказ,като Не ,като европеец е детето,не по нашенски нали Не е надалу нагоре с главата Joy
Та така по европейски постоянно ми отказва,ама всичко Joyнищо не ще това дете,не та не
даже да суче е почнал да отказва,сега като е и леко болен е страшно капризен

друго, което ме изненадва е,че е почнал нощем по малко да мокри памперса а сутрин, като го събуя дръпва едно яко пишкане
чудя се дали не е момент сутрин да го сложа на гърне newsm78

Общи условия

Активация на акаунт