МАРТ 2006

• 16 014
  • 275
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ох, мами, нямам много време да пиша. Само да честитя рождените дни на Хъни и Адиланд!  bouquet
Честито и на Герчо.  bouquet
Снимките на Дани и Зори ви са страхотни. Heart Eyes
Sunnypolly, полиото вече е умъртвена ваксина и се бие мускулно. Заради ЕС вече няма да се ползват живи ваксини.  Но нашето педи каза, че по новия имунизационен календар се бие заедно с ДТК-то и я отложихме за август. На вас защо сега ви я биха? newsm78 И тъй като е умъртвена не би следвало да има реакция от нея, нали? newsm78
На болничките, бързо оздравяване. Ако имам малко повече време по-късно ще дам отчет за лудницата у нас. Tired

# 151
Мила, струва ми се че можеш да почнеш да го слагаш на гърне сутрин. Аз така направих Али като беше на 8 месеца, всеки път като й събуех памперса за смяна и тя се напикаваше, така по 100 пъти на ден, накрая ми писна и като го свалях я слагах за 5 минути на гърнето, научи се да пишка там отвреме навреме, но по-важното е, че ака само там, сутрин като се събуди я слагам веднага, докато оправям леглото и до 10 минути е дръпнало едно голямо пишкане и едно от големите Rolling Eyesне е цапала памперс от месеци, някак естествено се получи без да съм я държала насила.
А резервациите ги отменихме, защото са онлайн, а не през агенция, но така или иначе ни скъсаха нервите с кредитните карти, пък не им била харесала нашта, пък искали втора, пък нещо била близо до лимит, та с удоволстиве им теглихме една майна. В крайна сметка решихме, че ако Али се оправи дотогава, ще идем в Сандански, пък ще отскочим до Солун за 1 ден / аз като си навия нещо на пръста, страшно става Whistling/

Кате, нашата ваксина беше жива, изрично питах Confusedявно затова имаме такива проблеми, пък никой не ми каза, че щели да ги умъртвяват тия гадове ConfusedТи че нямаш време да пишеш ясно, ама някой път пиши как е да си мама на двама Grinning

Момичета някой ще ходи ли на концерта на Джордж Майкъл, днес ще ходим за билети дано да има, не ми е любимия певец, но такава звезда в България не мога да изпусна, а и човека за рождения ми ден специално са го поканили Grinning

# 152
  • Варна
Дейзи, за шарките беше жива ваксината, но Полиото вече не е. Явно до изчерпване на количествата ще слагат от старите.

# 153
Здравейте момичета

Въобще не зная жива или умъртвена, но след като са я били мускулно, предполагам е втората  ooooh! Благодаря ти Катенце за разяснението, аз си нямам и най - малка представа за тази класификация  Mr. Green
Сега по същество - сутринта Боби беше отново с Т 37,5, нещо не е както трябва, в момента я е свалил след панадола в 7, интересното е че обривчето на бонбона е от преди ваксината и наистина ми се струва, че е от жегата. Така предполагам, все пак не съм доктор, че или е вирус, или настинка. Щом казвате, явно не е свързано с ваксинацията newsm78
Дейзи, цяло щастие е че Джордж Майкъл ще те поздрави за твоя ден рожден  Heart Eyes Аз почти обожавам ДМ, интересно ми е дали има още билети и каква е цифрата, моля те да ни споделиш.
А относно Солун, взели сте точното решение.

Цунки от нас  Heart Eyes

# 154
  • Варна
Сега приспах дечурлигата и ще ви разясня ситуацията у нас. Mr. Green
Преслав е с 10 дневна хрема и не може да си смуче бибата, съответно не може да спи. Вчера следобед, след като беше спал 1 час се събуди с рев, който премина в истерия, която продължи 25 минути. Сега е с пресипнал глас. Освен това става все по-крив, не иска да яде, растат му и кътници. Все повече налита да пипа Габи и взе да става опасен.
Габи вече е с колики. Всяка следваща вечер спи все по-малко, като снощи спа до 2 и после цяла нощ се свива, мънка и т.н. Взех я при нас и спа отгоре ми по корем, но пак си проплакваше. Иначе твърдо е на 3-часов режим.
Мен вече ме хваща хроничната умора. Tired Утре сестра ми е абитуриентка, аз нямам какво да облека, не знам в какъв състав ще ходим, кой кога ще реши да спи, да реве и т.н. ooooh!
Като обобщение: как е с две деца-ами трудно. Mr. Green
Когато рабрах, че съм бременна най-голямото ми притеснение беше, че няма да мога да обичам друго дете като Преслав. Е, лъгала съм се жестоко. Mr. Green Вече и двамата с мъжа ми сме влюбени в Габриела.  Heart Eyes От ден на ден става все по-сладка. Обичам си ги и двамата с Преско страшно много. Въобще семейството ми доби завършен вид. Simple Smile
Оф, хайде стига, че от тез хормони ей сега ще ревна. Tired Пожелавам ви на всички това щастие, всички трудности си струват. Hug

# 155
Дейзи Heart Eyes мерси за съвета
Дейзи,Съни за Джордж Майкъл мъжа ми купи билети преди 10тина дена подарък за моите родители и ми каза,че са вече почти изкупени тъй,че побързайте
той е взел билети от 60лв за седящ сектор,че баща ми не може прав дълго да седи
иначе има от 50,60 и 70лв
Кате Н  Heart Eyesмного мило звучи

# 156
КатеНце, няма как да не се трогне човек от написаното - семейството е най - важно от всичко, затова именно живеем и няма нищо по прекрасно от майчинството на земята. Ще си позволя да цитирам автор "Майчинството е най - великото творение на земята" и аз съм горда, че съм майка, както и всички вие   bouquet Благодарим ти за споделеното, целувчици за Габи и Преско. Въобще не е зле и нашите семейства да добият завършен вид  Heart Eyes Peace Blush
Герчо, дано скоро да четем такива постинги и от теб  Hug
Мила, мерси за инфото за концерта, много си мила  Hug

Обичаме ви  Heart Eyes

# 157
Здравейте!

КатеН, много мило си го казала това за двете дечица. Почти се навих и аз  Joy Само дето ще е най-рано след 2-3 год Wink
Дейзи, много неприятно това с Али. Милите дечица. Много жал ми става каточ ета такива работи Sad

Днес в 16ч гледах предаването за кърмачетата от поредицата "Такъв е животът". Много се учудих за системата за осиновяване на деца в БГ. А и нали Има едно момченце, което го е изоставила майка му. Всеки път аха-аха да ревна, като го гледам. И уж всеки път си казавам, че няма повече да се натоварвам с подобни неща и ...  Rolling Eyes

На патерица, честито на Адиланд и Хъни! Да сте много щастливи и обичани, момичета!

Лека вечер! И дано утре да е по-приятно времето  Heart Eyes

# 158
Кате, ....  аз сипоплаках от радост за теб. звучиш много щастлива (и уморена).

Кало е здрав (май) ... от няколко часа няма Т. Точно му се закани лекарката с антибиотик...

Мики, това, което разказваш за Велинград е коренно противоположно на нашите впечатления. на нас ни се караха на закуска защо взимаме 3 яйца, като сме двама. буквално ми вдигнаха скандал 2 пъти от 4-те дни, в които бяхме. Водата се топлеше на слънце (разбирай - около 16 С) Радвам се, че са променили персонала и отношението.

Преди време си говорихме за кучетата в парка. Тогава снимах как Кало си играе в нашия парк, но чак сега намерих време да ги кача. Ето ги на този линк: (Мила, гледай само с едно око)

# 159
Кали случайно вчера на един детски рожден ден стана на въпрос и  разбрах защо е коренно различно в хотела  Sunglasses сменили са собственика преди няколко месеца  Peace
Ох в това време ще се побъркам  #Crazy на всичкото отгоре все още нямаме интернет и не се знае кога ще ни го пуснат  Tired ходя по 5 пъти на ден до свеки да попрочета по нещо , а  мъжа ми заминава довечера за Германия за няколко дена и ще откача от скука  Tired

# 160
Miki, това определено е добра новина, иначе ми хареса хотела. какви бяха цените? Миналата година беше много евтино.

# 161
Miki, това определено е добра новина, иначе ми хареса хотела. какви бяха цените? Миналата година беше много евтино.
Ми незнам точно ,но май нормални ,абе сигурно има промяна от преди ...... Grinning

# 162
Кате звучиш много мило и някак си 'уютно" Heart Eyes

Ние сме с варицела и сега 10 дни вкьщи-мькаааааа Tired

# 163
Здравейте милички
Кремче Heart Eyes какво е това чудо,нали го ваксинира Марти,как така варицела newsm78
много съчувствам и стискам палци Hug
епидемия ли има,че толкова деца са болни Shocked
Кали Heart Eyes отново чудни снимки и страхотен модел Hug,че и смел.А теб не те ли е страх да не го ухапе някое куче  newsm78аз винаги питам преди да му дам да пипне някое.
Бобката си преодоля страха от онова куче дето го наскача и налая,защото срещнахме едно добро пуделче и като ми казаха,че не хапе дадох на Боби да го гали и той сега не се страхува а пак се радва на кучетата.Аз много обичам животни и мисля ,че е хубаво едно детенце да има.

милички дайте идеи за къщни забавления-аз вече се изчерпах,караме колички и бръмчим,напрвих му басейн в голямата вана,борим се,влача го на едно одеяло да се вози................и пак сякаш скучае детето а аз още повече

# 164
Здравейте!

И аз вече се изчерпах откъм игри, песни и маймунски номера, ама няма как в това време. Добре, че Криси си се заиграва и сама. Научила се е като й сменя памперса, да си го взема и да си го носи в коша в банята  Mr. Green А иначе умира напоследък да си разхвърля всичките играчки по пода, като ги измъква през отвора на кошарата и после да си ги прибира пак там, но да ги пуска през ръба - по-интересно е и по шумно понякога  Flutter Mr. Green

Креми, дано леко да я изкарате варицелата.  Heart Eyes Мила, ваксината е за рубеола, морбили и заушки. Т.че нямат ваксина дребчовците за варицела.

Кали, много е готин Кало!

Да ви питам, вашите деца крещят ли? Криси се е научила, от един месец насам може би, да крещи по всякакви поводи - радост, раздразнение и ... абе всичко почти.

Общи условия

Активация на акаунт