МАРТ 2006

• 16 007
  • 275
  •   1
Отговори
# 180
Не няма май да го отменят, май на другия ден има концерт някъде другаде  newsm78 И ние сме пред сцената ама като се сетя на концерта на Депеш, отидохме към 6 (концерта беше от Sunglasses и стадиона беше фраш, та сега сигурно към 5 трябва да се отиде за да можем да се доредим по-отпред   Confused Ще се оглеждам за вас Simple Smile

# 181
Кали Hug сега разгледах снимките (нещо не ми се зареждаше сайта) страхотни са, Кайо е голям сладур. А за кучетата - аз ги обожовам, Анна-Мария и тя, като види куче полудява, хич не я страх Simple Smile

# 182
 Здравейте и от мен!Вчера се върнахме от Италия,прекарахме страхотно! Grinning Влюбих се във Венеция,всяко кътче в Италия е вълшебно и много красиво! HugМалките са били много послушни,а сега молко са се понатъжили и няма по добри деца от тях. Wink   Пускам някои снимки от прекрасна Италия http://s121.photobucket.com/albums/o234/jesssy_03/?action=view&a … nt=DSCI0015-1.jpg 

Последна редакция: пн, 21 май 2007, 16:48 от Jessy I

# 183
Джеси, нещо не мога да отворя снимките?

# 184
здравейте мами!

много ми е мъчно, че толкова бебчета са болни. Стискам палци да оздравяват  Praynig
Стомашно-чревния вирус и ние го изкарахме с мъжа ми, имахме и Т, но трае от 2 до 3 дни, така че не е нещо сериозно. Пресияна не я хвана.

В събота бях на 10 годишнина откакто завърших училище, бепе супер веселба, върнах се отново в 11 клас, ех... колко безгрижни времена.  Mr. Green

В неделя пък направих прощъпулника на Писи, пускам линк със снимки, малко множко са,( но нали трябва да ги показвам и на присъстващите майки ), Писи си избра френско-английски тълковен речник, а също така микрофон и хармоника.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134909 парола:Pisi

Кали, трябва да участваш в някой конкурс с тези снимки, Кайо е страшно сладък. Да си призная, аз също обичам много животните, но ме е страх да пусна Писи да си играе с кучета, а тя също много ги обича и като види някое непрекъснато вика Бау-бау  Grinning

Jessy, и на мен не ми се отварят снимките  newsm78

Zory, честита ти християнка, да е жива и здрава!

и аз се сдухах от прогнозата за лошо време, екскурзията до Рилските езера ще се провали....

# 185
След малко ще ги кача в snimka.bg,че нещо от този сайт има проблем

# 186
ама че съм забравана

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КОНСТАНС, ТИНО И ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 187
  • Варна
Честит имен ден на Констанс и Тино!
Честит имен ден на elly_G!
Честито и на всички други, които носят имената на Св. Св. Константин и Елена!
Честита християнка на Zory!  bouquet
Дани, много е сладка Писи. Heart Eyes
Нашият татко заминава за Брюксел за празниците, а ние се изнасяме у майка ми, че не се трае вече тук. Направо са ме хванали дяволите. Мъжът ми каза, че съм заложник на бебетата. Точно така се чувствам. Оф, отивам да полегна преди да са се събудили. Tired

# 188
  Да са живи и здрави всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet Успях да разгледам снимките само на Писи,голяма е сладуранка! Hug Оправих страницата със снимките. После отивам да попрочета назад. Laughing

# 189
Честит Имен Ден на Констанс , Тино и всички носещи нашето красиво име Елена!
Кате   bouquet благодаря!
Чувствам се поздравена и от другите Hug
Аз ще имам гости и отивам да се приготвям ,но се надявам утре да имам време да драсна 2-3 реда!
Пожелавам много здраве на всички болнички  bouquet

# 190
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!  Grinning  bouquet Grinning

Стискам палци всички болнички дечица и мами и татковци да се оправят  Peace

И мен много ме е яд, че е такова дъждовно времето  Tired  Wear Umbrella Може и да отложим ходенето до Велинград, ако е такова времето  Tired

И аз съм на тема концерти вече. но ние ще ходим на Айрън Мейдън на 04.06.   superuu

Ние сме се наточили да си купуваме видеокамера. Сега пада голямо умуване каква да е точно  smile3506 Пак да благодаря на Кали за консултациите  Hug

# 191
Привет !!!!
Честит празник и от мен на Констанс, Тино , Ели и всички , които празнуват днес  bouquet
  bouquet  bouquet
Ние днес също имаме празник , но семеен - 2 години съвместен семеен живот , но мъжът ми е в командировка и отложихме празнуването за 4-те почивни дни. Освен това днес стават 10 години от  завършването ми на гимназията , срещата ще е на 07.07 . А мен също ме е завзела някаква депресия , дано да мине бързо . Стела нещо пак почна да прави чупки , при ядене. Таман бях свикнала да хапва по-нормално. Абе нещо не съм на кеф , дано да си оправя настроението по празниците , каним се да отидем на Кранево , ама дано времето да се оправи. Тук поне вали само до обяд и следобед става за разходки. Щото в къщи наистина трябват забавления . Стела и тя се заиграва самичка , а когато върша някаква домакинска работа обича да ходи след мен и да ми помага ( уж ми дава дрехите , като простирам , но толкова бързо ,че половината са на земята) . Хит е да си храни куклите , да вади и прибира разни неща, да къса хартийки , да драска с молив и др.подобни.
Да си кажа ,че всички снимки са страхотни. Писи и тя май по стъпките на мама ще ходи щом към речника се е ориентирала Grinning
Честито християнче на Зори ! Оф , аз още не съм, се наканила да направя това нещо , ама ми се струва че ще оревем църквата порядъчно.
Бързо оздравяване на всчики болнички Hug

# 192
Уф, и ние сме болни... Явно Преско гепна този стомашен вирус - снощи си изповръща милото червата и цял ден вдига и сваля Т... За колко дни се изкарва това чудо, че ние точно по празниците ще стане да си стоим вкъщи?

Каква храна давате през това време?

Честити празнуващи именници!
А другите болнички да оздравяват  Hug

# 193
Привет маминки!

Борива, ние минахме изцляо на диета без нищо млечно, ама нямаме повръщане само често акане. Давам пюренце от картофки, пиле с картофи и моркови, ябълка на пара, оризова каша има една на Милупа (с вода я приготвям) , давам и едно пюре на ХИП с шипки, ябълки и ориз, лечебна Хумана, сока на ХИП от моркови и ориз е супер за повръщане  и диария.
Това е общо взето

# 194
Добро утро и от мен,Бобко заспа и сядам на компютъра Mr. Green

Зори  Heart EyesЧестито християнче   Hug

Безмерна Heart Eyes,голяма красавица е Писи   Hug

Jessy Heart Eyes много хубави снимки,обзе ме носталгия по  Италия и особено Венеция и аз съм влюбена в този град -последно бях там и с мъж ми и с Боби в корема ми Heart Eyes а  и ти си много готина и никой не би познал,че си раждала Hug

вируса с разстройството мина за 3 -4 дена ,но Боби не е повръщал.Той много леко го изкара,защото се кърмим и педито каза,че кърмата е лечебна при разстройство а и той друго не ядеше.
Бори Heart Eyesнаблегни на картофки и ориз и аз сега след вирусчето избягвам разхлабващи храни Hug

Анетка  Heart EyesЧестито Hug

относно годишнините от завършването-скоро срещнах един състудент на който му падна ченето ,колко голямо дете съм имала,на него изобщо не му било и хрумвала идея за дете Joy
половината ми състуденти са още те на детски акъл,другата половина сме родители bowuu-един приятел така дели хората на родители и деца Joy
а друг състудент  ми звънна ,че сме правели сега 5 години от завършване на висшето и щял да организира нещо и ми стана едно странно,сякаш вчера завърших bowuu

майчета може ли някой ,който ползва нещо против поява на бръчки да ми драсне на лични ,какво ползва,защото аз все пак нали станах на 30 трябва с нещо да се мажа Joyа още не съм почнала

Общи условия

Активация на акаунт