МАРТ 2006

• 15 976
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Adiland,за първи път чувам ,че за да го вземат на ясла детето трябва да ходи на гърне newsm78
Мисля,че няма такова нещо,те там си ги учат.И честито ви прохождане! Hug

# 31
Adiland,за първи път чувам ,че за да го вземат на ясла детето трябва да ходи на гърне newsm78
Мисля,че няма такова нещо,те там си ги учат.И честито ви прохождане! Hug
Някъде имат такива изисквания, защото ги мързи да сменят памперси и мият дупета, но ако си достатъчно нахален да им скръцнеш със зъби и да им обясниш в какво се състои работата им и да им кажеш къде ще се оплачеш, много бързо забравят  Joy

# 32
  • Sofia
boriva, ти не си казваш, ама аз те разкрих  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Да си много щастлива и обичана  Hug

# 33
майчета Бобата вече стават 4 дена е само на кърма-вече почнах да се спичам
пък и ака често ,като новородено но това предполагам е защото се храни, като такова newsm78
на всичкото отгоре не ми дава пак да спя нощем

за езиците -наистина е хубаво да се учат от рано
ще споделя и един акт на изкуството-забавна илюстрация по темата Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132994
който мен лично много ме радва,но може би защото английския ми не е перфектен Wink
а за езиците,както скоро ви писах най Вип било да си вземеш бавачка китайка на детето bowuu Joy
аз искам малкия да учи английски и руски

леле добре,че Хъни каза

Бори   bouquetЧестит Рожден Ден да си много много щастлива и обичана  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet

# 34
  • Sofia
Мила, ето ти да следиш  тази тема за лекарствата, които ще ти трябват по време на пътуване  Hug. А иначе за разстройство аз съм давала Ентерол, не Смекта.

# 35
Хъни Heart Eyes мерси скъпа  bouquetаз съм я подготвила аптечката само за стомаха незнам какво се взима Hug

# 36
  • София
Boriva, Честит Рожден ден   bouquet  bouquet Много здраве, щастие и любов ти пожелавам  Hug

# 37
здравейте момичета  Hug
Борива, честит рожден ден   bouquet всичко най-хубаво ти пожелавам  Hug
По темата за детските градини, Благо ще го пускам направо на детска, защото при нас няма ясла  Confused познавам всички лелки и учителки в детската, така че знам какво да очаквам. А и леля ми взима най-малките, та ще съм още по-спокойна.
Пак сте подхванали темата за възпитанието  Wink Благо вече почна да схваща, че "Не" значи да не пипа и "Ела" да дойде при мен и изпълнява, засега  Wink Когато трябва викам, когато трябва отнася един шамар по памперса, така съм преценила, така правя. Няма универсален начин за възпитание. Както и не очаквам, че точно в детската или в училище някои трябва да ми учи детето на ред, това си е мое мнение.
Събота и неделя сме на Велинград, ще водиме и малкия. Това ще му е първата почивка  Crazy дано се представи добре
лек ден

# 38
Привет маминки!

Борива, Честит Рожден Ден! Да си много щастлива, усмихната и здрава!   bouquet

За яслите и детските градини: аз на ясла не мисля да я давам, но на детска градина да. Мисля, че е хубаво децата да ходят на детска градина.
Аз примерно хич не исках да ходя на ДГ, все плачех, и бях една такава нещастна....

За езиците: определено мисля да ги учи от рано. Всички сме многоезични и девойката и тя мисля да бъде.   Simple Smile Аз съм от съвсем малка започнах да уча езици, на 6 годинки говорих перфектно 3 езика.

Мила  Heart Eyes не се безпокой, щом си суче значи си е ОК Боб4о. Аз съм давала Ентерол а не СМЕКТА за разстройство, за повръщане съм давала свещтички ВОМИСТОХИЛ

Цунки 

# 39
  • София
Борива,Честит Рожден Ден!!!Много здраве и щастие ти желая!!!

И аз съм давала Ентерол за разстройство.

# 40
Борива 4естит рожден ден,много здраве и щастие ти желая
Калаза мерси за подкрепата Hug

# 41
Зоуи всички сме с теб Hug
на мен просто ми е неудобно да те питам, докато сама не решиш, какво да споделиш Hug

момичета,Бобата ми спи на ръката и така или иначе не ми хрумва, какво мога да правя в това положение освен да вися във форума, затова досаждам и съм постоянното присъствие Embarassed
та качих и няколко от най новите снимки на Боби ако на някой му се гледат
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133026

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 14:33 от Mila mama

# 42
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОРИВА, ЖЕЛАЯ ТИ САМО ХУБАВИ НЕЩА  Hug
Мила ама много е сладък Бобчо, аз тъмните мъничета много ги харесвам, а ние сме едни светлииии  Wink

# 43
Момичета, много благодаря за пожеланията!!!
Малка скромна почерпка от мен   party023  party023  party023  party023  party023

# 44
Борянка, честит рожден ден и от мен! Бъди жива, здрава, винаги усмихната и много щастлива!

и аз официално мога да кажа, че Писи проходи, даже съм й организирала прощапулник  в неделя  Laughing

и да ви питам , има ли някой самар за планина и какъв? мисля другата седмица да я кача на Рилските езера и ще трябва да си набавя.

zoui, не се натъжавай, дано проблемите отминат бързо, ние сме с теб, ако имаш нужда от съвет!

Общи условия

Активация на акаунт