МАРТ 2006

• 15 992
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Катееее, промени бонбона ще става батко, на бонбона вече е батко, че да не ти излезе име с бързото правене на бебета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Както и "Скоро мама на двама..."  Mr. Green
JoyСлушам и изпълнявам. Mr. Green

# 76
...и в този ред на мисли се видяхме със Зори преди известно време в един суши бар и се разбрахме да вземем да се организираме за едно женско парти без децата, предлагам ви след празниците   bouquet
... е ние с Розичка не стига, че сме безотговорни и по цял ден сме на работа, ами и затворихме една кръчма снощи не можаха да ни изгонят и угасиха лампите  Joy така че много съм за подобни женски срещи  Peace

Утре ще ходя в яслата на "Светлина" да си говоря с директорката има езиково обучение и плуване в яслената група, искам да видя на място как са нещата и условията, таксата е 320лв  всичко е включено и плуването и езиковото обучение. Ако ми хареса направо ще го записвам, предлагат и гледане до по-късно, когато се наложи, което ме устройва перфектно  Wink

# 77
Кате това 320 за месец ли е?

# 78
Кате, къде е тази светлина и чуждоезиковото обучение на часове седмично ли е или целодневно. питай и да ги пращаме двамата. А, задължително транспорт има ли и до колко работи

# 79
Кате това 320 за месец ли е?
да без транспорта
Кате, къде е тази светлина и чуждоезиковото обучение на часове седмично ли е или целодневно. питай и да ги пращаме двамата. А, задължително транспорт има ли и до колко работи
има транспорт, но ми е на 1 -2 км от офиса та не питах колко е и не знам, той май е за точен час, което не ме устройва, утре ще дам повече инфо  за обучението Wink
аз мога да ги карам и да ги вземам и ти да си го прибираш от нас ако съм свършила по-рано

# 80
Такаааа... успях най -после да изчета всичко и сега започвам да пиша  Mr. Green
Кате госпожицата ти е страхотна ,много е красива пу-пу мойта също е телче и подкрепам ,че са много кротки и добрички  Peace
Борянка честит рожден ден със малко закъснение   bouquet пожелавам ти всичко ,което си  пожелае да ти се збъдне  Hug
Зоуи и от мен едно рамо  Wink
Даниелка ,честито ви прохождане  Hug
Мила Бобката е много сладък /патетата също  Laughing/
Калина снимките са страхотни   Peace
А като ви слушам за ваксините и умирам от притеснение ,че на Алекс май утре ще му я слагат  Tired
По повод детската градина и яслата според мен е важно КЪДЕ и КОГА ще се даде детето.
Като казвам кога имам впредвид ,че явно има някъкви моменти и когато Мони беше малка за първи пътя я оставихме на майка ми на 1.3 месеца за 1 седмица и ходихме на море та като се прибрахме майка ми каза ,че на това дете сега му е момента да тръгне на ясла и послушах я аз и на 1.4 тръгна и от първия ден страно много и хареса. С боледуването схемата беше такава 1 седмица ходи 2 е болна после 1 седмица ходи 1 е болна ,след това 2 ходи 1 е болна и така се проточихме от септември до до към края на ноември от тогава до сега 5 години вече боледува 2 пъти в годината обикновенно около ноември 1 път и февруари 2-ри път , летен вирус за сега веднъж е хващала /Мила ,оправих я с ентерол  Wink по повод лекарствата/
А другото важно е къде защото и аз съм чувала какви ли не ужаси за лелки и т.н. обаче аз имах голям късмет с градината която е най близо до нас . Оказа се много хубава в яслата лелките бяха много свестни и страшно добре се грижеха за децата нито веднъж не са ми я върнали с пълен памперс , мръсни дрехи или несресана коса да не говориме ,че тя там проговори и то много правилно а колко стихотворения и песни научи нямам думи. Тя си продължи в тази градина и също съм доволна ,ходи на английски и доста думи е научила ,но мисля ваканцията да я пращам на английска забавачка ,че вече е големичка и изпускам момента с езиците.
Та специялно за нашата ясла и градина съм с много добри впечатления и съм записала Алекс за септември там ,но все още незнам дали ,ще го пусна защото ни чакат малко глобални промени в живота ни та незнам още какво ще стане.
Извинявам се ,че стана толкова дълго ,но може опита ни да е полезен за някои  Peace
Иначе като цяло ,,ЗА,, и ,,ПРОТИВ,, ясла и градина нещата са 50/50 колкото положителни страни толкова и отрицателни /аз лично съм по скоро ,,за,,/
това е за сега, отивам да качвам снимките  Heart Eyes

# 81
И аз да честитя със закъснение рождения ден на Борива. Да си жива, здрава, обичана и голяма късметлийка!

# 82
Привет  Hug
Напълно подкрепям долното мнение на Дейзи:
Деси Hugбезотговорни майки са тези, които пият, пушат и взимат наркотици по време на бременността, които оставят децата си в домове, които ги подлагат на физически или психически тормоз, никоя майка от този форум не е такава. това, че ти или която и да е друга е тръгнала на работа заради пари, душевен комфорт или трета причина, но е поверила грижите за детето си на друг човек не я прави безотговорна, жени които твърдят обратното са комплексирани и живеят в някакъв друг век и друго общество. За пореден път искам да кажа, че аз като една неработеща, стояща си вкъщи и тунеядстваща на гърба на мъжа ми майка, никога не съм си и помисляла, че работещите майки са безотговорни, само защото ходят на работа. Важна е грижата, любовта, търпението към децата, а това кой как и кога смята да ги проявява си е лично негова работа. Имам близки приятелки, които наистина отглеждаха децата си до първи клас, но са прекрасни, интелигентни, забавни, поддържани жени, имам и приятелки, които ходят на работа и отглеждат децата си с гледачки - отново прекрасни жени, въпрос на разбирания. Това по какъв начин отглеждаш детето си не те определя като личност, нито е повод да се дават квалификации. Това ми е мнението и повече няма да коментирам.
По отношение на гледането на децата , стоенето в къщи и ДГ , аз споделих какъв ни е спора у дома с мъжа ми. Не сме в кой знае какво розово финансово положение , но за мъжът ми е номер едно ( както и за мен и за всеки родител ) това за Стела да се осигури възможнио най-доброто. Такаче негово мнение е ,че най-добре е аз да се грижа за нея и да я възпитавам. Аз обаче мисля ,че няма нищо лошо в ДГ , покрепям това , което е казала Безмерна по нагоре и няма да я повтарям. Ще видим дали ще стигнем до консенсус с мъжа ми. Калинче , аз също не съм си представяла да гледам толкова дълго дете , да стоя в къщи и да бъда домакиня. За какво все пак съм учила и работила до сега?! Времето ще покаже.....
 Хубава вечер от мен Hug

# 83
маминки, благодаря за поздравите на тези, които са ми писали след първата порция виртуални тортички и благодарности!  Hug  Hug  Hug много сте мили и много си ви обичам, нищо че от време на време ви изоставям, ама ей то Веси ми е свидетел какъв Пантелей-пътник съм и колко бачкане имаме...

КАте, кажи за тази "Светлина".... Аз много се чудя къде да запиша ПРеско - до нас има една градина и ясла, ама има доста циганета и не ми изглежда много надеждна... А пък не познавам майки из квартала, за да разпитам и съм в голяма чуденка  newsm78 всъщност тези, които са проучвали, как ги избирате градините? дайте препоръки за добри такива... нещо не ми остава време за нищо напоследък...

Креми, сподели нещо добро и проверено от диетите!! Че темата продължава да е на дневен ред....

Аз продължавам да търся бавачка - адът е пълен. Днес се срещнах с една много мила жена, но живее чак в Гео Милев и пътува 1,5 ч до нас, то направо е мъка... А пък и я е страх от песа... Ако на някой му трябва жена и е по-близо до този район, може да се свърже с нея - ще дам координатите... А междувременно Преслав е станал самостоятелна бойно-разрушителна единица - вече бие кучето съвсем целенасочено, хвъррля се по пода в истерии, когато не му давам нещо, удря си главата в стената от инат, не иска да се прибира и се тръшка пред входа, като тръгнем да си ходим, абе направо сме цирк ГЛобус... Някое от вашите хлапета прави ли такива номера?

# 84
DessyM нещо немога да ги отворя вашите снимки  newsm78
Ох аз направо се разбих докато ги кача тези наште  #Crazy май съм попрекалила със снимането  Mr. Green пускам ги ако ви се гледат или по скоро ако имате време ,че са доста  Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=133456

А за срещата с бебета или без давайте да се разбираме вече ,че много се проточихме нещо . Хайде първо без да се разбереме а? Дайте предложения за ден ,място и час . Със сигурност трябва да е събота или неделя заради работещите мамаи ,въпроса е тази или другата седмица?

# 85
кало е с Т 39.9 С

комбинация от ваксина настинка и вирус.

# 86
кало е с Т 39.9 С

комбинация от ваксина настинка и вирус.
Миличкия  Tired стискам палци бързо да се оправя  Peace  Алекс 40.02 градуса ми вдигна като беше болен първия път и направо бях откачила .

# 87
здравейте милички Hug
отново мерси за комплиментите от сърце Hug Hug Hug(патетата са от парка да Hugсега новата страст на Боби обаче е езерото с лодките  Joy)
Дейзи Hugмного добре казано и аз мисля така Hug Hug Hug
Кали Heart Eyes стискам силно палци,представям си как се чувстваш Hug Hug Hug
аз малко ,като развален грамофон Embarassed,но питай си познатите лекари дали изопринозин в случая няма да му подпомогне имунната система Hug
Мики Heart Eyesс голямо удоволствие разгледах хубавите ти снимки-много сте готини всичките Hug Hug Hug
а пояса на Алекс с дупки за крачетата ли е newsm78аз търся такава кола с дупки за краката но нещо не откривам newsm78

милички скапват ли си сандалките вашите сладури-Бобата сандали на 10 дена е докарал да изглеждат ,като 19 та употрепа Crazy

майчета 10 дни преди пътуването(на 26 заминаваме-живот и здраве)и аз и мъж ми ни болят гърлата а и аз имам един херпес на устната (педито вчера ми каза за вирус с ангина и херпеси в гърлото Crazy)и съм в ужас да не се провали почивката
тъпото е,че няма застраховки болест преди почивка  Sad
просто с моя късмет Crazy
стискайте палци да ни се разминат болестите  Hug

# 88
Мила ,да пояса му е с дупки за крачетата а сандалки Алекс за сега има само едни като джапанки исках да ги ползваме -гумени ,но испитва ужас от тях и само като види че му ги обуваме и започва да плаче и неиска дори да стъпи. Опитвах и с чорап и без и не и не незнам какво ще правиме това лято, ще пробвам и с други сандалки дано та дано да свикне ,че за сега само маратонки носи.Стискам палци да ви се размине и да сте здрави за почивката Peace а къде ще ходите ?/ако си писала явно нвещо не съм разбрала/

# 89
  • Sofia
Мики  Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!

Желая ти много щастие с хората около теб!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт