МАРТ 2006

• 16 010
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
лел добре,че Хъни пак ме светна Embarassed

Мики Heart Eyes скъпа Честит Рожден Ден Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
желая ти безкрайно щастие с красивите ти дечица и много здраве и късмет
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes Heart Eyes
 Heart Eyes
а за почивката ще летим до Анталия  Hugако искаш ще ти пиша подробности на лични Heart Eyes

# 91
  • Sofia
Кали, дано се оправя Кало бързо милия  Praynig Ако има и други болни мъници, стискам палци и за тях.

В този ред на мисли - как най - бързо сваляте темпераурата на децата като стане много висока, имам предвид над 38 градуса? Аз давам Нурофен, че Панадола нещо не му действа и слагам чорапи с вода и оцет на крачетата, но се чудя вие как реагирате в случая. Нашето педи е на мнение, че трябва да се дава нещо, когато температурата е над 38градуса, защото нали все пак тя е защитна реакция на организма. Ама това си е малко игра на нерви, аз да си призная не винаги успявам  Embarassed да седя и да чакам темпераурата да му спадне от само себе си.

daizy, как е Али, няма нищо вече нали?

zoui Hug, като си готова, ние сме на разположение  Wink .

# 92
DessyM нещо немога да ги отворя вашите снимки  newsm78

Ето, сега трябва да може:

http://new.photos.yahoo.com/dessi_76/album/576460762401265978

Мики, честит РД! Честито и на Борянка (на патерица)! Да сте здрави и много щастливи и обичани!  Heart Eyes

Кали, дано бързо да се оправя малкия сладур  Praynig Много неприятно с тези болести  Confused

# 93
honey_bee , не ми се е налагало, слава богу, но знам че свещичките Ефералган действат най-бързо. Аз даже съм се запасила с една опаковка. Дано не се налага да ги ползвам де  Praynig

# 94
  • Sofia
Е да, ама мойто дете тези свещички не ги признава. Първия път като се разболя, аз се ошашках и понеже знам, че с тях най - бързо се сваля, се пробвах да му сложа. Той обаче се напъва и я изкарва  Joy (хич не ми беше смешно тогава, де ... )  Пробвах и да я нарежа на няколко по - малки парченца - пак същата история.

# 95
Честит рожден ден на Мики, да си здрава и щастлива миличка, ама то няма начин с тези сладури Hugснимките ви са страхотни, а може би пък да е от моделите Wink

Хъни, онзи въпрос дето с теб го обсъждахме го оправихме, ама сега пък тая Т ooooh!вече втори ден продължава, обадих се на педиатърката и каза, че е нормално 2-3 дни, ако не утре сме на преглед.

Температурата аз я свалям с Панадол, добре й действа, но държи 3 часа някъде, предпочитам щом действат да й давам по-слаби лекарства, ако не педи каза Ефералган свещички. Иначе днес й беше 38.6 Tiredнали хич не съм свикнала да боледува и ми е криво, а тя еееее....няма такъв киселец просто, а е и във фаза на отрицание, всички ни бие наред, хвърля играчките със замах, не дава да я пипнеш, сутринта жестоко ме удари през лицето и татко й се скара, а тя ревна, адски е крива Confused

Мила и аз се притеснявам дали ще отминат нещата до нашето пътуване на 24, все си имам едно наум, че може и да не е ваксината, а нещо по-сериозно, а толкова ми се пътува, че само за това мисля Rolling Eyes

# 96
Момичета много ви благодаря  Hugчерпя ви по една виртуална тортичка   party023
Мила пиши на лични повечко информация  Hug мерси
Дейзи а вие къде ще ходите?
 DessyM  разгледах снимките страхотни са  Heart Eyes а къде е и каква е тази цветна зграда?
За температурата нашия педиатър каза да не му даваме нищо ако е под 38.5 ама и аз не успявам . Издържах само веднъж беше с 37.8 от 2 през нощта до към 5 и си я свали сам иначе първия път като беше болен давах панадол не помагаше, сещички ефералган сваляха температурата само за около половин час и пак вдигаше и май нурофена най много му помагаше ,но пък не я сваляше до край а някъде до към 37.6 но ни се наложи няколко пъти и с хладка вода да го обливаме и чорапки с оцет слагахме и компреси мокри на главата въобще всичко което се сетих правихме защото ми вдигаше 40 градуса и отгоре и много ме беше страх да не направи гърч.

# 97
Леле 40 градуса Shockedужас, аз да ви кажа хич незнам как се реагира в такива ситуации, ще взема да се образовам малко.
Мики, живот и здраве ще ходим за 3 дни до Солун, ама нещо ни мотаят с резервациите, че не ни била читава кредитната карта, та да видим, ако стане гаф, ще кацнем в Сандански най-вероятно Rolling Eyes
Мила сетила съм се да ти кажа /нали събираш аптечката за Боби/, а и на всички други разбира се, вземайте някакво мазило против ухапване от оса, на нас лекарката каза да вземем Фенистил гел и Зиртек също така, вие ще ходите доста на юг, тъй че като нищо може да има повечко оси.

# 98
А забравих още нещо, нашето педи каза ,че е много добре децата да вдигат висока температура трябвало да бъдеме щастливи от това защото тези хора назнам си там с какви обяснения ми го каза ама не били предразположени към образуване на ракови клетки  Rolling Eyes
И друго интересно което отдавна се каня и все забравям да напиша е ,че при моя приятелка видях някъкво като плодово млекце в кутийка и се оказа ,че е за деца над 10кг. съответно за над годинка -при боледуване и загуба на апетит една такава кутийка замества всички хранения за деня и било вкусничко а той беше и с възпалено гърло и неискаше да преглъща твърда храна а това си го изпиваше с кеф . Незнам от къде се купува защото на нея майка и го беше донесла ,но имаше етикетче и цената му е към 4.50лв./за ориентир го казвам/

# 99
Леле 40 градуса Shockedужас, аз да ви кажа хич незнам как се реагира в такива ситуации, ще взема да се образовам малко.
Мики, живот и здраве ще ходим за 3 дни до Солун, ама нещо ни мотаят с резервациите, че не ни била читава кредитната карта, та да видим, ако стане гаф, ще кацнем в Сандански най-вероятно Rolling Eyes
Мила сетила съм се да ти кажа /нали събираш аптечката за Боби/, а и на всички други разбира се, вземайте някакво мазило против ухапване от оса, на нас лекарката каза да вземем Фенистил гел и Зиртек също така, вие ще ходите доста на юг, тъй че като нищо може да има повечко оси.
Да бе ужас аз бях започнала да чета какво да правя при гърч  Tiredама добре че се размина  Whistling
Супер за Солун дано да отидете ние веднъж на връщане от Италия пообъркахме пътя и минахме през самия град и въпреки ,че беше 1.30-2 часа през нощта ми се стори много хубаво и все се каниме да отидеме ама......
А иначе и аз без Зиртек и Фенистил не тръгвам никъде ,че в нашата къща аз съм единствената която не ме хапат гадинки или ми минават бързо но Алекс ,Симона и Боби комарите и бълхите ги оглозгват до кокал аз лятото за тях ползвам по често фенистил отколкото мокри кърпи Tired
Ох айде махам се ,че след 3 дена отсъствие днес неможете да ми вземете думата  Joy

# 100
MIKI, честит рожден ден! Пожелавам ти достатъчно.... от всичко! Hug Hug Hug

Аз също знам, че високата Т е добре, защото убива микробите... Докато ниската е показател за инфекция...

Мики, какво е това млекце? Поне каква марка е? Звучи много добре за сериозни случаи...

Мила, Дейзи, много хубаво да си изкарате и да показвате после снимки... Hug

# 101
 newsm59  Gift4естит рожден ден мики,много здраве,семейно щастие и професионални успехи ти пожелавам  bigdance2 Tada

# 102
  • София
Мики, скъпа, честит рожден ден, много щастие и най-вече успех с новите промени, май пролетта започва да се отразява на духовете  Wink
Дейзи- подкрепям изцяло казаното от теб   bouquet

# 103
мики, честит рожден ден - здраве, любов и пари! И много да те слушат домашните

# 104
  bouquet  bouquet  bouquetМики, честит рожден ден! Желая ти всичко най-хубаво. Весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Разгледах ви снимките, много сте готини, а и местата на които сте били изглеждат добре Heart Eyes Heart Eyes Деси, и вашите снимки са  Peace Peace
Кали, дано Кайо скоро е ок  Praynig PraynigДейзи, ти как си?
За температурата един престижен педиатър ми каза да не се тревожа. Едно дете ако ще има гърч можело да направи гърч и на 38 градуса. Ако все пак стане така, че получи гърч, да гледаме главата да е опъната назад, за да се освободят дихателните пътища. Да гледаме и положението на езика-да не го прехапе. Да не хукваме с детето на някъде, а да се опитаме да овладеем положението и след това да търчим по лекари. В тези случаи добри съвети дават от Бърза помощ. Било по-добре да не "тормозим" детето като го будим с компреси, а да го оставим да спи и почива, ако то иска това.  Дано не ни се налага да прилагаме всичко това на практика  Praynig Praynig Praynig

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт