Гале, аз съм съвсем наясно по въпроса - хем няма да има кой да ми реве на главата, хем няма да мога да спя и ще се притеснявам дали всичко е ок. Абе няма угодия

весело прекарване и лек път 
... Няма да се плашиш - не си сама. И моят проявява интерес само към списанията и то на вкус и за късане - досега въобще не съм го видяла да се пробва дори да прелиства и разглежда.
мисля,че си напълно права ,че ограниченията трябва да са минимални и да се дава свобода на детето и това не е угаждане

,но и аз вече не купувам често,а ако му взема някоя,то не е скъпа,тъй като бързо му писват,пък и много ги чупи.
,много обича да му показвам животните и да му казвам кое как прави(не иска да му чета текста,ако има такъв,а да му казвам кое какво е),понякога чак ми става досаден като ме запреследва с някоя книжка
.
,все пак е още малък и всичко му е интересно и иска да пипне.Също не се старая да го занимавам аз по цял ден,оставям го и сам да си играе и занимава с нещо.За подаръците и аз си мисля,че ще им се радват повече и ще ги ценят когато не им се поднасят едва ли не, всеки ден.
,ама ние май и миналото лято нямахме и не съм ползвала нищо срещу тях.
, та тогава слагах инфанрих и акт хиб, а сега през юни ще слагам пентаксим, та не съм най-добрия съветник по тази тема...
Благодаря на всички за поздравите за Рождения ми ден! Изкарах един прекрасен уикенд, на самия рожден ден и след него! Купон до 6 сутринта…Излежаване и поръчване по телефона на вкусотийки…
Много ми е мъчно вече, ама няма как - утре летим за Германия за 1 седмица и тук няма кой да я гледа 
и колички, топка, любими са и всякакви дезодоранти, шишенца, лакове, кремчета - все гледа да се добере до моя шкаф
и да започне да го подрежда
Иначе има сигурно 10-15 книжки - много ги обича, гледаме животните, посочва кое кое е, аз й обяснявам кое как прави, няма търпение да й чета, но то е и нормално, но ако й разказвам свободни съчинения по картинка слуша с интерес
. И тя ме преследва с книжките по петите и умира да влачи и пренася книгите, които аз чета.
, но пък дистанционното и телефона на "БТК"
ги носи като ги поискам

Както казах, от много отдавна проявява интерес и ги разглежда, но засега повтаря само гласните А-О-У 

А бе добрички са ми децата. Не мога да се оплача. Дано така да продължава.
А сега гледам книжки с по 3-4 приказки вътре и то толкова съкратени версии, че си я прочел за 30мин
Някой виждал ли е "истински" книги с приказки?