Клуб " Ръкоделие - гоблени " - 5 част

• 35 349
  • 454
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ламетата са мн. готини.Придават особен блясък на гоблена,но мн. трудно се шие с тях.Е тъй като се ползват за контури или за малки участъци няма проблем.

# 361
  • варненка от София

Ама много ти благодаря!

# 362
  • София
eliss, видях невероятни красоти в албума ти. CrazyГобленчетата са ти мн. сладки .Не смятам ,че шиеш рехаво.Аз съм от тези,които смятат ,че няма значение как изглежда гобленът отзад,въпреки че се стремя да го почиствам.
jane_f,  bouquet за произведенията ти

# 363
Направо се влюбих в това, но като го принтирах излиза размазано и не се виждат ясно знаците. Има ли някакъв начин да се изчисти изображението?

# 364
XS, не ти е верен линка

# 365
ХS няма нищоооо!  Tired

# 366
  • Варна
XS това ли е?

# 367
Да, точно тези сладки кончета! Не знам защо не излиза, уж направих всичко както трябва Embarassed Embarassed

# 368
Хипатия,
да знаеш колко ме зарадва Mr. Green
мерси  bouquet

страхотни сте
нямам думи Hug

# 369
jane_f,
Мадоната с гроздето откъде ти е?
Смятам да я шия, но само Солария я предлага май и бях решила да си я поръчам

иначе имам схема, но е без детайл и нещо не ми хареса
Моята е на Милена стил- подариха ми я миналата година

# 370
Здравка 79 благодаря! Аз от бързане все нещо бъркам

# 371
eliss,може ли и на мен да ми пратиш схемите на миниатюрките с цветя(даже ,ако имаш още -може и тях)....предварително благодаря!  Hug gesh4444@yahoo.com  bouquet А по въпроса за "рехавото шиене"-така ти се струва,защото си още в началото,когато се понатрупа повечко ушито,ще видиш,че ще се постегне Peace ,не е необходимо да затягаш конеца,че много ще ти се изкриви накрая гоблена(и ще има да опъвашшшш) ooooh!.Така,както го шиеш-много добре се получава!
Бонбо-Нелла ,аз бях питала за луминисцентните конци.А тези ,дето си ги видяла,само бели ли са? И каква марка са,че да питам и тук(в Монтана)?А къде се намира това магазинче,ако имам път към София,да се отбия?
Хипатия,благодаря ,и аз, за схемата на "Мадоната с гроздето"(виждала съм я ушита и много ми харесва,макар,че по принцип не си падам по религиозни гоблени)  bouquet.

# 372
jane_f идеята за обръщането на бода се състоеше в това: Колкото е "по-бъцкав"/както аз го наричам Laughing/, толкова по-хубаво ще стане 1:2! , а когато цветовете са му накуп /ката при мен Confused/ става по-гадно!  Peace

# 373
jane_f идеята за обръщането на бода се състоеше в това: Колкото е "по-бъцкав"/както аз го наричам Laughing/, толкова по-хубаво ще стане 1:2! , а когато цветовете са му накуп /ката при мен Confused/ става по-гадно!  Peace
тък нещо не можах да разбера. Това означава ли че не всички гоблени стават за 1:2

# 374
тък нещо не можах да разбера. Това означава ли че не всички гоблени стават за 1:2

Те всички стават, но като са накуп цветовете е по-рехаво, разбираш ли?  Виж Молещите се ръце! Според мен е по-гадно!  Peace Но това си е само мое мнение!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт