Англйска тема-8

• 18 545
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Мисля,че няма там това си е тукашна марка мляко.

# 91
  • постоянно
Мдааа, беше много приятно, за мен като малък празник!!! Joy Joy Joy  bouquet thanks на всички!
Много сладки бебчета видяхме, много приакзливи мами и много приятни разговори се водеха.. ееееееееееех.....Simple Smile дай Боже още такива срещи, че да дойдат и другите, които не успяха този път:)

Знае ли някой дали в БГ има АМ Cow&Gate? НЕ съм си ходила с детето там, скоро пътувам обаче и тъкмо за това си мислех - дали да си нося от тук?

Дори и да има,ако имаш възможност си вземи оттук. Аз давах на моя Аптамил и сестра ми каза да не нося,защото го имало в България. Е,да,само дето няма нищо общо с тукашния....добре,че си носех все пак 3 кутии оттук.
Верно че няма нищо общо - една моя позната се върна  скоро и каза че купила Аптамил и малката  повръщала на всяко хранене -  принудила се да смени с друго АМ.
Вили

# 92
лудница:) добре, че ви попитах, че да измислия нещо, докато не съм подредила багажа....

# 93
Алиса, подкрепям предложението следващата среща да е в парк.  Peace Поздрави за ентусиазма да учавстваш в маратона  Hug

Ирка, да кажа и аз, че млеката в БГ не са като тукашните. Вземи си по-добре.

# 94
срещата беше супер. предлагам следващия път пикник в battersea park, така ще избегнем задръстване на кафета с колички  и гонене на дечица около сергии  #Crazy .дата предложете вие но pls нека да е преди 14.07 че заминавам за БГ за 2 месеца пък много ми се иска пак да се видим.парка е много хубав, има голям children play ground и фонтани които на всеки 15 мин се пуска стена от вода на която децата много се радват( и мокрят).ще бъде весело Party

# 95
Момичета, знаете ли че има програма , която вклЮчва безплатна детска градина ( половин или 1 ден ) за деца над 2 години. Ходите си в същата детска градина ,но общината плаща, ако детето има първи говорим език различен от английски. Ние сме още малки, но ако някой се интересува ще проверя всички подробности.

Радвам се, че сте имали приятна среща!

# 96
  • Bristol
MamaChrisi, много интересна информация. Къде го пише? Аз ще се поровя в нета да видя?

# 97
Мъжът ми е го е видял вчера в документите на семейство литовски имигранти (той е advocacy worker ).  Нямам пълната информация, но той днес ще провери и ще дам подробности.

# 98
http://www.liverpool.gov.uk/Education_and_learning/Early_years/F … _grants/index.asp

Това е за 3-4 годишни, но това е друга програма. Тази не съм сигурна че се предлага във всички общини, но може да проверите, там където живеете.

# 99
И аз се радвам, че най-накрая се видяхме  Simple Smile Имам две снимки на мамите, ама не знам кой как се чувства да му пусна снимката във форума  Rolling Eyes Та, ще си ги задържа, и пращам на емайл. Другият път ще поснимаме повече.

Много сладки хлапета; трябва да им намерим повече място за тръч, обаче.

И благодарности на Тео на Пепа, че щедро нахрани Мариана със своите стафидки, и на GI, че търча след нея (не е дива, бе, не е!).

Алиса, браво за маратона. И късмет на новата работа Grinning Пуснаха ли те, или още плачат?

# 100
Здравейте!
Обръщам се към мамите в   САЩ с молба - може ли някой  да ми каже на какво количество дъжд се равнява                                                       Rainfall around a quarter of an inch, приблизително на нашите литър на квадратен метър ?
Превеждам си го буквално,но то е явно някакакъв по -специфичен израз ?
Благодаря предварително bouquet

# 101

Здравейте!
Обръщам се към мамите в   Англия с молба - може ли някой  да ми каже на какво количество дъжд се равнява                                                       Rainfall around a quarter of an inch, приблизително на нашите литър на квадратен метър ?
Превеждам си го буквално,но то е явно някакакъв по -специфичен израз ?
Благодаря предварително bouquet

# 102
Мишолина, плачат, ама аз им викам "Don't cry for me, Argentina" и махам с  кърпичка за сбогом. По договор могат да ме накарат да работя 3 месеца още (което ще е особено глупаво от тяхна страна обаче, защото ще забележат главоломен срив в продуктивността ми  Mr. Green.)

Абе, народе, не се бъркайте-Race for Life е поредица от състезания на 5 километра, никакъв маратон не съм бягала. Маратонска дистанция съм покривала само за Moonwalk, което е спортно ходене, през нощта, за събиране пари за една фондация, която се бори с рак на гърдата. По сутиен се ходи  Mr. Green (по желание де). Голяма радост за нищо неподозиращите пияници по King's Road беше.

# 103
Гъбката, четеш ли английски, че ме мързи да превеждам.

In the metric system 1mm. of rain per sq. metre equals 1 litre. Therefore. for example, 1 inch (25mm) of rain is equivalent to 25 litres per sq. metre or 6.6 gallons (US) or 5.5 gallons (UK)

# 104
По сутиен се ходи  Mr. Green (по желание де). Голяма радост за нищо неподозиращите пияници по King's Road беше.
Направо си ги представям   Joy

Общи условия

Активация на акаунт