ПОВЕЧЕ БАЛОНИ - ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ УСМИВКИ

• 4 340
  • 68
  •   1
Отговори
# 45
Изпратих картичката на всичките адреси-ще подкрепя и всички други инициативи,само и само да се обърне сериозно внимание на проблема.Доскоро и аз бях в тези 15% и не пожелавам на никого да му се налага да бъде сред тях...........

Люба протест ще има в Пловдив, от 10:00 часа пред сградата на общината. Събрахме се около 10-тина момичета от форума. Ще се радваме да дойдеш.

Ето и темата вкоято обсъждаме подробностите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197635.0

# 46
Момичета, почвам да разпращам и аз картичката!
Нещо не можах да разбера обаче: във Варна от колко часа и къде трябва да бъда?
Искам да подкрепя!  Hug

# 47
Ще подкрепя протеста с лично присъствие, но не в Пловдив, а в София. Сега да разпратя картичката.
На организаторите   bouquet

# 48
  • Пристанището на шейсетте кораба.
Изпратих картичката, очаквам да разбера дали ще има протест в Русе.

# 49
Изпратих картичката на всичките адреси-ще подкрепя и всички други инициативи,само и само да се обърне сериозно внимание на проблема.Доскоро и аз бях в тези 15% и не пожелавам на никого да му се налага да бъде сред тях...........

Люба протест ще има в Пловдив, от 10:00 часа пред сградата на общината. Събрахме се около 10-тина момичета от форума. Ще се радваме да дойдеш.

Ето и темата вкоято обсъждаме подробностите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197635.0

Ох,аз вече писах,ама за съжеление няма да мога да присъствам лично на протеста-ще съм на среща на майските мами 2006-та в Априлци/ако можем оттам някак да ви подкрепим-сигурна съм,че всички те подкрепят идеята...../Надявам се ,ако има други такива инициативи да мога да се включа......А за сега ще се опитам да навия мои познати да участват....и ще продължа да пращам линка с картичката...

# 50
За Варна:
Отговорник Жужка.
Цитат от Жужка:

"Часът за среща условно е уговорен в 9,30 (детски кът в морската) - можете да бъдете там до 10. От десет тръгваме по главната алея към ФК (можете и дам да ни причакате). От ФК - "щурм" на Общината - закачаме балончета и бегом да пием кафе и сокове. "

# 51
  • Плевен
Подкрепям ви напълно Peace. За съжаление в Плевен незнам да има такъв протест и ви подкрепям с изпращането на  картичката  Hug

# 52
Подкрепям инициативата ви и ще се  Praynig за положителен успех.....отивам да пращам картички!!!

# 53
Добро утро, момичета!

Включване от Варна Laughing - чакаме си разрешението от Общината. Днес трябва да ни бъде издадено!
Лали вече е дала информация - 9,30 до 10 да се съберем в детският кът в морската градина Simple Smile.

За всички дошли ще има балони и брошури.

За въпросчета казвам се Жени Калчева и отговарям на 0888 669 719.

Лек ден от мен! Grinning

# 54
Благодаря на Lali и на Жужка за отговора! Там сме!!!  Hug

# 55
Пратих картичката и ще направя всичко възможно да домъкна домочадието на протеста. Но този час просто е убийствен за моя мъж, но аз и детето можем още в седем да сме там.  Peace
Успех  Hug

# 56
  • София
Биби, от 9 часа ще започне протеста пред Министерството на здравеопазването - срещу Шератон се намира. Оттам ще се придвижи до Министреството на труда и социалната политика - срещу Банята.
Ще има подробности - следете темата.
Благодаря за подкрепата.
Мечо Пух, най-добре е и картичка, и да дойдеш. Laughing
разбрах - по балоните ще ви познаем

# 57
Благодаря ви от сърце, момичета, страхотни сте.  bouquet Laughing Hug

# 58
За желаещите да посетят Деня на Репродуктивното Здраве  на 16 юни 2007 г. - НДК, вход А централен, зала 8, етаж V, 11 и 12 асансьори, западни ескалатори, начало 10 часа.
Събитието  е отворено, можете да  го посетите по всяко време от 10 до 18 часа.

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 09:18 от Lali

# 59
Хайде пловдивчанки, варненки и бургазлийки Simple Smile
Събираме се доста момичета, но ще е добре да има и колички Simple Smile

Чакаме Ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт