Belle ragazze d'Italia... chiaccheriamo un po' - Мами в Италия - част 53

• 13 699
  • 278
  •   1
Отговори
# 60
Thinking Между другото днес ,четейки искането на Джоя да я махнем от списъка се замислих,че може би трябва малко да си обновим началната страничка. Rolling Eyes
 newsm78   Разглеждах преди време темата на немските мами,и мисля че тяхната карта е по- лесна за обновяване. Peace
 Първо всеки сам си се записва и съответно ако иска отписва,а и може ,който желае да си сложи снимки. Peace
Пък и не заема място в темата. Wink

Погледнете тук,това е сайта ,на който може да се създаде. Simple Smile

http://www.frappr.com/?a=basics&s=size&mvid=137439734369 … amp;origin=onsite

Не искам да се обиди Ани (която е автор на нашата  Heart Eyes .)
Но тя самата няма време да я осъвременява ,а има доста хора,които не пишат отдавна и обратното - новодошли,които биха искали да бъдат вписани. Peace

Според мен и списъка трябва да го облекчим от имена,които не пишат отдавна. Rolling Eyes

Какво ще кажете по този повод.

каквото искаШ прави, само ме махни от тук   Stop
БАСТА

няма ли някои грамотен, поне да ви оправи заглавието ...

# 61
Брееееее gioia що така  ???? newsm78Що пък баста , кво сме направили та си толкова люта и искаш да се махнеш от тук  ???? Shocked Rolling Eyes newsm78

# 62
Tsugumi   ,при мен също е имало проблем,когато си качих една бг програма и всичко ми излизаше с въпросителни. Rolling Eyes
 newsm78 Има настройки на самия компютър,които трябва да се пипнат,мисля че беше пак където са opzioni internazionali e della lingua ,но на  avanzate и там  lingua per programmi non unicode,трябва да се нагласят на  bulgaro. Peace

Джоя , не виждам за какво се сърдиш толкова и защо трябва все да се включваш така грубо. Confused
  Не съм казала нищо лично спрямо теб. Peace

Знаеш,че промените може да ги направи само който е пуснал темата до 24 часа. Peace
  Гледам Линдита те е махнала от списъка.От картата може само Ани да те махне. Peace

А предложението ми няма нищо общо с теб,просто би било по-просто за всички ,ако сами се включват или изключват ,когато пожелаят.Да не говорим,че имаме куп имена,на хора които не пишат поне от година. Peace
  Тези хора имам предвид : antoegabi,Eluana,misty5,medea & beatzie,vanessa79,Rositsa,gogo04.
 Ако ни четат,поне да дадат признак на живот. Peace

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 19:04 от Giorgia

# 63
Gioia, за човек, който напуска едно място, много често пишеш в него, а и не би трябвало толкова да те интересува, какво е оформлението на мястото, в което искаш да останеш. Приеми думите ми неперсонално, защото не те познавам, а като коментар за думите и участието ти, извън контекста на човека, който ги е писал.

Giorgia, да, нещо такова беше  newsm78

# 64
  • Torino,IT
Джоя,
Заглавието на темата е доста свежо и по-различно от досегашните. Мисля че е също така достатъчно разбираемо за всички. Но тъй като аз съм авторката на темата оставам отворена за всякакви идеи с които ще редактирам заглавието.  bouquet

# 65
Бре Gioia я по спокойно,запо4ваш да прекаляваш Twisted Evil
Ще те изклю4ат от листата,не се тормози толкова Mr. Green

# 66
Има хора в перманентен пост- или пременструален синдром/естествено когато не са в менструален такъв/ Rolling EyesМаркрит,ти пък хи4 не се заяждай с Джоя,тя отдавна каза вие от БГ да не се обаждате в Ит.темата Mr. GreenБъзикам се,извинявай  bouquet /аз,тя не Rolling Eyes/

По темата,на6ия комп тук е настроен така,и бол6инството от сайтовете ги приема добре,от време на време оба4е се появява някой такъв,не знам на какво се дължи.Възможно ли е дае от самия сайт newsm78

# 67
Тони,възможно е и от сайта да е. Peace
Случвало ми се е със сайтове качени на hit.bg да не ми ги отваря или да не се четат. Rolling Eyes

# 68
А има сайтове, които не се отварят от определена операционна система или графично се виждат "изкривени ", ако ги отвориш в например в Мак, а са конфигурирани само за Уиндоус. По същата причина някои сайтове не се отварят с Файърфокс, да кажем, а само в Инт.експлорър.

# 69

По темата,на6ия комп тук е настроен така,и бол6инството от сайтовете ги приема добре,от време на време оба4е се появява някой такъв,не знам на какво се дължи.Възможно ли е дае от самия сайт newsm78
Възможно е Италинка,например когато правят профилактика на самия сайт.И  на мен ми се слу4ва понякога Peace

# 70
Въххх забрайх , покривъм се виднага ..... Wink Joy hahaha hahaha

# 71
Lindita, най-лесно е да махнеш картата ( линка на картата) и да редактираш списъка, а когато решим какво ще правим и Ани може ( едва ли й е до редактиране на карта в този момент с новороденото бебе) да направи промените, ще я прибавим , или ще решим да сменим одеждите  Laughing

Плюс, за да сме точни в заглавието, след като толкова избожда очи, го поправи:
Belle ragazze d'Italia... chiaccheriamo un po' Peace

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 22:19 от Lennie

# 72
  • Torino,IT
Lindita, naj'lesno e da mahnnesh kartata (linka) i da redaktirash spisyka, a kato reshim kakvo shte pravim i ani moze (edwa li v momenta j e do redaktirane na kartata Rolling Eyes)  da napravi promenite ste ja pribavim!

Лени, не мога повече да редактирам..минали са вече 24 часа Cry. Можах само да се прибавя и да изтрия името на Джоя от списъка , но не и от картата. Предполагам трябва да чакаме отварянето на следващата тема ,за да редактираме списъка с имената.  newsm78

# 73
да, ако са минали 24 часа не можеш да редактираш.
съжалявам, че в първия  път, в който реши да отвориш тема се създадоха такива проблеми.
 bouquet

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 22:10 от Lennie

# 74
хаха, кой гледа стриша?)))
в бнякакво село о/о равена показаха как се правят кръговете в граното.
технологията е точно такава, каквато дават по дискавъри в научно-популярните филми.

Последна редакция: вт, 15 май 2007, 22:14 от Lennie

Общи условия

Активация на акаунт