Belle ragazze d'Italia... chiaccheriamo un po' - Мами в Италия - част 53

• 13 715
  • 278
  •   1
Отговори
# 45
От Windows 95 и следващи  ,кирилицата я има,не са необходими други програми. Peace

За кирилицата прочетете тук,много подробно е обяснено.

http://free.hit.bg/injinera/dloadmnu.htm

Иначе и без да има кирилица кредора работи.Така го ползвам от лаптопа на мъжа ми. Wink

# 46
Аз изпозлвам лаптопа напоследък, инсталирах си кирилица, свалена от нета и нямам никакви проблеми  Peace

Сонче, дай адрес на кирилица да си сваля и аз на лаптопа. Peace

Казва се BG Phonetic XP! Ako искаш ще ти  я пратя по мейла направо.

Добреееее...супер си...  bouquet  bouquet

Fatto!  Peace

# 47
Мистрал - и аз вчера питах мъжо за този вятър  Crazy

Аз тези дни си свалям детски италиански песнички. Мноооого сладурски има, харесват ми!  Simple Smile

апък аз имам доста издания на "Златната монета" плс. разни сборни..   Mr. Green
харесвам всякакви детски песнички, всъщност.

момичета, тези, които имат безжична мишка... на моята, която уж е нова вече й сменях батериите
колко бързо се изхабяват... newsm78  първите батерийки бяха в комплекта на мишката, те са вече аут, онзи ден сложих нови.
ако на всеки 2 седмици трябва да сменям батерии ooooh!

# 48
А на мен сайтът на Гери то4но на маймунки ми излиза Sad
Ани,стра6ен е сладурко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз маркови обувки си купих тук само за сватбата.То4но това имах предвид като казах 4е много основно тук се пазари от банкареллите.С тази разлика 4е тук не е по време на пазар,а буквално улиците ежедневно са залети с тях,сменят се и в разли4ни дни от седмицата идват разли4ни,много 4есто има разпродажби и детски примерно на Кикко,Примиджи,Ориджинал маринс са то4но по 5-10 евро.Ами кой е луд да иде до магазина/който е на 5мин./да ги купи за 0т 50 нагоре.И с дамски и мъжки е така,та не знам в магазините колко излизат,аз трудно си харесвам и ако не6то слу4айно ми грабне окото го взимам без да мисля за марка.За6тото после в близките 3 мес. може и ни6то такова да не ми се слу4и WhistlingСега най мие проблем баткото,навсякъде продават детски до 36 ном. и мъжки над 40.А той като носи 39??? newsm78В4ера му купих маратонки,единственият 4ифт от цялата улица,харесват не харесват,взима6.А как стигнахме от 36 до 39 да не ви разправям #CrazyДано бързо се прехвърли на 40,4е не се издържа,а сега и сандали трябва да диря.... #Crazy
Лени,купи си зарежда6ти се батерии и си ги зареждай сама,те издържат и доста по-дълго от нормалните Peace

# 49
А на мен сайтът на Гери то4но на маймунки ми излиза Sad

И на мен така, влизала съм там от България и знам, че има хубави книги за сваляне, но тук са ми само маймунки  ooooh!

# 50
Мацки,оправете си импостационите на езика на компа и няма да виждате маймунки. Laughing

Ето ви пример за Уиндоус ХР Wink

следвайте следните стъпки, за да си добавите българска клавиатура на компютъра, която да работи паралелно с английската или италианската :

Щракнете на START (долу вляво)
Щракнете на CONTROL PANEL (Panello di controllo)
Щракнете два пъти на REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS (Opzioni internzionali e della lingua)
Щракнете на LANGUAGES (Lingue) най-горе
Щракнете на DETAILS (Dettagli)
Щракнете на ADD (Aggiungi)
Под INPUT LANGUAGE (lingua di input)в по-горната диалогова кутия щракнете на стрелкичката на диалоговата кутия и намерете BULGARIAN, не го избирайте още. Ако пише Bulgarian (Phonetic) ще си инсталирате фонетичната българска клавиатура. Ако не пише нищо а само Bulgarian не е ясно точно коя ще инсталирате, или ще е фонетичната или ще е БДС (по-вероятно е да е БДС). Bulgarian (Latin) не ви трябва. Peace
 Изберете подходящата- с фонетичната е по-лесно да се пише. Щракнете на ОК. По принцип с ляв SHIFT и бутона ALT на клавиатурата се сменят езиците. Вече всичко би трябвало да е затворено и да виждате най-вдясно долу кодовете на езиците ЕN или BG. С бутоните ляв SHIFT и ALT  би трябвало да можете да ги сменяте.  Peace

А тук,един много полезен сайт за дешифроване на неразбираеми (писани на кирилица Laughing )писма от мейла. Wink Hug

http://www.2cyr.com/decode/index.php?lang=bg

# 51
От Windows 95 и следващи  ,кирилицата я има,не са необходими други програми. Peace

За кирилицата прочетете тук,много подробно е обяснено.

http://free.hit.bg/injinera/dloadmnu.htm

Иначе и без да има кирилица кредора работи.Така го ползвам от лаптопа на мъжа ми. Wink

То е ясно, че всички имат готова кирилица, но не и фонетична!  Crazy

При мен се отваря перфектно сайта, който е посочила Гери!

# 52
Е точно  Bulgarian (Phonetic) го има. Wink

Ако прочетеш какво съм описала горе ще видиш как се "вади". Wink Hug

# 53
здравейте и от мен,

Ани страхотен е Андреа,да ви е жив и здрав  Hug
И Маргарет е прекрасна.....певицата на мама  Heart Eyes Hug

За обувките.....хмммм като се замисля май никога не съм имала маркови обувки.Не ги избирам нито по марка,нито по цена.
Обикновено не давам много пари  Mr. Green
Понеже зимата ми ги хвалехте тези Бата,та мъжо ме води в техен магазин,ама ни6то не ми хареса  Thinking
Може би за6тото моделите все бяха едни ниски,семпли,а аз съм привържени4ка на обувките с висок ток .....то как ина4е с мъж 2 метра  Mr. Green

Днес ходихме на пазар с бебка,най_накрая и намерих подходя6та фиба за баттезимото  Laughing
Толкова много коса има това дете,имам 4увството,4е расте с 4асове  ooooh!

айде цун от мен и до после  bouquet

# 54
като се разприказвахме за обувки се сетих...

Мъжа ми има една колежка германка.Та то4но пред нейната къ6та в Германия има магазин за обувки,в който има доста хубави модели на хубави цени  Mr. Green
Когато идва майка и носи обувките,та сега съм и поръ4ала един 4ифт.

Ето сайта,ако искате да разгледате.
http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Deichman … ;UserPageSize=593

Аз си поръ4ах ето тези :

http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Deichman … ;JumpTo=OfferList

# 55
Е точно  Bulgarian (Phonetic) го има. Wink

Ако прочетеш какво съм описала горе ще видиш как се "вади". Wink Hug

Аз знам много добре как се вади!  Peace  Но при мен я  няма на този компютър.
Виж на Макинтоша и на другия лаптоп ги има готови. Зависи явно какво производство е компа.

# 56
Както винаги тук ни "бръснат" за всичко. Confused
Като погледнах обувките от сайта на Бимба,тук на пазара ще си купиш на тази цена. Twisted Evil
  Фрапиращи разлики в цените има и в сайта на Икеа Италия и примерно Икеа Холандия  #2gunfire При нас естествено е доста по-скъпо за един и същ продукт.  Twisted Evil

Да не говорим,че там (Германия,Холандия) се печели повече ,отколкото тук. Crossing Arms

Ето за пример и един холандски сайт. Wink

http://www.vanharen.nl/vanHaren/vanHaren_graceland.html

# 57
 Thinking Между другото днес ,четейки искането на Джоя да я махнем от списъка се замислих,че може би трябва малко да си обновим началната страничка. Rolling Eyes
 newsm78   Разглеждах преди време темата на немските мами,и мисля че тяхната карта е по- лесна за обновяване. Peace
 Първо всеки сам си се записва и съответно ако иска отписва,а и може ,който желае да си сложи снимки. Peace
Пък и не заема място в темата. Wink

Погледнете тук,това е сайта ,на който може да се създаде. Simple Smile

http://www.frappr.com/?a=basics&s=size&mvid=137439734369 … amp;origin=onsite

Не искам да се обиди Ани (която е автор на нашата  Heart Eyes .)
Но тя самата няма време да я осъвременява ,а има доста хора,които не пишат отдавна и обратното - новодошли,които биха искали да бъдат вписани. Peace

Според мен и списъка трябва да го облекчим от имена,които не пишат отдавна. Rolling Eyes

Какво ще кажете по този повод.

# 58
  • Torino,IT
Аз съм съгласна. Hug Само че нещо не мога да разбера как се отваря картата на сайта който си пратила. По принцип и на нашата карта където я имаме, могат да се добават или трият имена, но на самата карта това не знам как става.  Thinking ooooh!Говоря за списъка с имената.

# 59
специално за обувки винаги съм давала малко повече пари, отколкото например за дрехи. Сега временно ще отложа това, защото не мога да се кача на високи токове, не искам да рискувам. Преди да пристигна тук, гледах едно предаване на "Огледала", в което водещата Радост заяви, че през цялата си бременност носила само високи обувки, защото иначе от корема й краката й щели да изглеждат по-къси  Rolling Eyes Е, такова нещо не ми беше минавало през ума, предпочитам да нямам здравословни пробелми, пред това да съм толкова загрижена, колко дълги изглеждат краката ми.
По повод обувките, се сетих за една моя случка.
Отивам на Панаира на обувката в Дюселдорф. Обикалям различните представители и в единия павилион ме спира един италианец, за да ми каже (дори ми показа, че бяха изложени), че обувките, с които съм, са негово творение. Много се зарадва човекът. Да ен говорим за японците, които снимаха на поразия, за да копират моделите.

Giorgia, това вече съм го минала с добавянето на кирилицата, моят проблем е в разчитането на такъв шрифт в различни програми  Sad

Общи условия

Активация на акаунт