Самотна на 29. Как да се запозная?

• 2 754
  • 77
  •   3
Отговори
# 60
Давам два нестандартни модела за запознанства:
1. Започваш ремонт у вас и търсенето на майстори. Да намериш читав майстор си е цяла кастинг процедура. Обаче има и младички читавки. Ако не искаш ремонт, подкарвай ел. уредите - пералня, бойлер...
Преди години така едно младо читаво момче дойде да ми оправя хладилника, майсторчето за съдомиялнта ми остави телефона си и каза да му звъня директно на него, а не в сервиза, а момчето, което ми прави ремонта на хола е направо фотомодел и много работен.
2. Във всеки град има поне едно РПУ. Някъде наоколо има барче, в което личния състав пие кафе, закусва, обядва. Намираш това заведение и засядаш поне 2-3 дни там. Поне ще знаеш, че всички са минали психотест и не са опасни.
ММ така ходил да дава телефона на негов колега на девойка, която младежът харесал в заведението.
И моят: "Здрасти! Ние с колегата сме от конака отсреща. Ето неговата визитна картичка, обади му се когато решиш!". Да видим дали ще кумуваме скоро...

# 61
Това на истина са нестандартни начини.

# 62
  • На изток от Ада
А тези майстори  дали  са самотни ?

# 63
А тези майстори  дали  са самотни ?

Във филмите за възрастни, си вършат работата добре, поне по тънката част.

# 64
Офис служителКа с общ работник, майстор, шофьор - изключително осторожно. Както има културни момчета, за които тази професия е избор, така може да случат на някой Рафики Мъдрия, дето посредством чувство за вина и недостатъчност да ги събуе боси и да ги нареди до печката. След като първо са се върнали от работата си на заплата извън кухнята, разбира се.

# 65
Аз за това писах, че си е цяла кастинг процедура. Мисля, че идеята е да има материал за избор...

# 66
  • На изток от Ада
Трудна работа.
Според мен да даде шанс на онлайн запознанства .
Преди като си търсех съм писала с много.
Имам срещи с доста от там , няколко срещи и не става... Но не и със всички съм излизала . Преценях ги имаше сякакви

# 67
За майсторите. Едно младо майсторче "обираше паяжините" на една приятелка 45+ (изразът в кавичките е неин).
 Онзи беше здраво залепнал за нея. Тя си е хубавка, а младежът твърдял, че е и тясна за разлика от неговите връстнички на село, които били разхлопани.
Като му се насити, тя го разкара заради поколенчески и интелектуални различия.
Звучи като виц, но не е.

П.П.: Авторката само да не разчита, че всички в  барчето на РПУ-то са психически стабилни.

# 68
Тоя пък много пробвАл, че да знае всички на село какви имали

# 69
Малък от село търси нещо кокетно в града.

# 70
Тоя пък много пробвАл, че да знае всички на село какви имали

Мда, колкото и да е клише, голяма част от младежите, търсещи секс с по-възрастни жени, са смотани, като онзи, който си изгуби девствеността с майката на Стифлър, и чисто и просто нямат сексуален достъп до по-млади.

# 71
  • София
Факт.
Ама девствена на 29 и леко смотан  биха могли да са добра двойка.

# 72
Сигурно дамата с идеите за краставицата за мастурбация после си я слага на таратор. Сигурно е по-аромантна от чесън. Благодаря за идеите. Други подходящи места освен РПУ има ли, несвързани с хоби. Разходките може би не са лоши, но предпочитам на по-комуникативни и централни места..

# 73
  • Beyond the stars
То хубаво иронизирате, но всички сме категорични в едно - у вас на дивана, докато си четете, е напълно невъзможно да се появи голямата любов.
Апропо, имам двойка познати, които се запознаха на опашката за лични документи. Което е доста близо до РПУ Bowtie

# 74
  • SF
Докато попадне на майстор фотомодел, бая пари ще се изръси за бай мангал да й идва на огледи (тя да го оглежда, не той стените). Аз правя ремонт - само потни простаци с любимото изречение "това няма как да стане тука, стените са ти криви, подът е крив!"
Не слушай тези съвети!
И това с РПУ-то.... трябва да ги заговаряш или да им откликваш, ако те нещо те задърпат. Само да висиш там, няма да стане.
Пробвай в интернет - разнообразието е по-голямо. Може пък фармацевт или лекар да изскочи от там, не само плочкаджии и полицаи, които закусват и те закачат, докато са с пълна уста.

Хобитата са ти като за възрастна жена - судоку, кръстословици. Това не е особено притегателно хоби, да знаеш. Няма как покрай него да срещнеш някого или да му разказваш за хобито си и на него да му бъде интересно.

Общи условия

Активация на акаунт