Отговори
# 225
Таня, работете смело по въпроса за второто детенце. И ние сме решили децата ни да са с малка разлика и когато можем започваме. Само дето все още не ми е дошло след раждането - вече 3 месеца. Като ми дойде и започваме, че за първото детенце се борихме 3 години. Преживяхме много, включително и една извънматочна бременност и отстраняване на маточна тръба... не ми се говори за това. Забременях с Раличка на късмет, роди се жива и здрава  Praynig, надявам се имам същия късмет още веднъж, и то скоро  Hug
А за това че разни хора те разубеждават - нали знаеш - през едното влязло, през другото излязло. Ние затова не обсъждане тези н еща с никого от роднините, макар че в нашия случай съм сигурна че ще ни подкрепят.
Амели, вярвай си повече момиче и ще видиш как всичко ще се нареди. И ще се влюбиш в малкото мишле. Аз в моето съм влюбена безумно вече. Чак ми се плаче като я гледам.

# 226
Мила Таня, всички правим грешки Simple Smile Аз най-редовно си редактирам постинга веднага след публикуването му, защото виждам, че съм сгрешила нещо Blush

# 227
Аз пък се появих от нищото без да кажа коя съм. Аз съм Еллица. Всъщност името ми е Благовеста, а Елица исках да се казва дъщеря ми. Както и да е...  това така и не стана... дълга и широка. Отдавна се каня да си сменя името  Hug

# 228
Амели, аз също давам своята подкрепа за пристигането ти в София. Със сигурност ще се справиш. Както бяха казали момичетата по-рано, колкото пшо-натоварен е човек, толкова повече се организира.
Ох, момичета, Киара преди малко заспа след близо 3-часов рев и последно ядене към 4 часа. Малко съм притеснена. Да пропусне едно ядене - добре, но две вече ми идват в повече newsm78 Ама не смея да се опитвам пак да й давам да суче, защото сега поне се е успокоила.

# 229
Благовеста, предположих аз, че има нещо такова Simple Smile, но добре, че уточни.
Ей, къде скиторите всички в събота вечер, а Flutter

# 230
Леле, това ме втрещи!
 Shocked   Shocked  Shocked

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187389.msg3848224#msg3848224

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 21:45 от Благовеста

# 231
# 232
От втория започвате пържоли и кебапчета с бирата.   Joy Joy Joy

# 233
Ужас !!! Shocked #Crazy newsm09
Сега по темите-Амелия бързо в София .Ние с мъжа ми сами си гледаме малката (майка ми е в София ама идва само на гости за малко и да къпем беба като мъжо е в командировка че много ми тежи сама). Мъжа ти ще ти помага няма да си сама .Сигурна съм , че ще почне да пазарува , готви , чисти ... само вие  с бебето да сте до него .
За ушичките и ние нямаме такова нещо .
Моето бебе беше поспаливо вчера 4е имаше температура ама пак ставаше да яде като огладнееше .Те бебетата сами мислят за себе си не се безпокой .
Въпрос до кърмещите майки - вие пиете ли бира ? smile3521

# 234
gertrudka на вас наду ли ви се ръчичката след ваксината ?

# 235
Цитат
Ох, момичета, Киара преди малко заспа след близо 3-часов рев и последно ядене към 4 часа. Малко съм притеснена. Да пропусне едно ядене - добре, но две вече ми идват в повече  Ама не смея да се опитвам пак да й давам
Гери на Стела това и е коронния номер вечер,яде към 6 и после се къпем в 8,30 с цел да я дем в 9 ама кат се почне един рев още щом и доближашишето и реве та се къса,моята има още колики тръцка,оригва се и коремапъркори
Туй с бисквитките ме преби

# 236
  • София
Добра вечер посестрими  Hug
honey_81 Аз кърмя и ДА пия бира, въпреки че свки едва ли не ме изкарва луда да го правя, аз си пийвам по 1-2 чашки. Не всеки ден но поне 1-2 пъти седмично пийвам.
Сега имам един въпрос. Вашите бебочета стряскат ли се насън. Иво направо днеска щеше да ме разреве, така силно се стресна на 2 пъти, направо ужас и аз много се психясвам да не би да има нещо  newsm78 на все пак след като се смее на сън едва ли е обезпокоително да плаче....незнам, я споделете и вие.
За смелите мамчета, които мислят вече за второ   bouquet Браво вие сте нашта гордост.
За липсата на цикъл при кърмачките. Моята лекарка каза, че това че нямам цикъл не означава че нямам овулация. Така, че умната  Heart Eyes да не стане с второ бебче в тумбаците без да е планирано и то толкова скоро  ooooh!
Между другото вече съм сигурна, че в нашия албум са най- нечовешко сладинките бебоци. Да ги нагушкате всичкиии  Hug

# 237
honey_81, на Киара й биха едната ваксина в крачето, а другата в гърба (ползвахме тези по ЗК). На крачето май нищо му няма, на гърба се получи бучка, но казаха, че е нормално. Иначе док казваше да сложим компрес с риванол на гръбчето, ама аз така и не стигнах до там Embarassed
Бимба, Киара пък досега вечер винаги е яла, дори и когато ми въртеше номера преди 1-2 седмици, на храненето в 9 часа беше добричка. Сега все още спи, аз изцедих едно шише за всеки случай, ако като се събуди пак не иска да суче от гърдата. Предполагам, че от шипшето ще пие, защото като й дам вода и я пие.
Мишчице, май всички бебоци се стряскат на сън до определена възраст newsm78
Колкото до липсата на менструация след раждане и възможността за забременяване - въобще не леж'те на тези уши - забременяването е напълно възможно след раждане, въпреки че още не ви е дошло. Тези дето се пазят да го имат предвид Simple Smile

# 238
  • София
От къде мога да си сваля програмата за намаляване размера на снимка?Моля ви дайте някакъв линк.Благодаря предварително!

# 239
Здравейте Simple Smile
Не съм ви изчела съвсем, но ще ми простите  Embarassed
За бирата - моя доктор ми каза да пия по 2 чаши на ден за увеличаване на кърмата. Така че майчета смело напред с биричката и фъстъчките. Не вредят на бебенцето и помагат за папкането. Ако трябва да продължа ми каза още да ям фъстъци, маслини, пресен лук по много. Мисля, че иам резулатат.  Peace
Малкия също заспива много бързо след баня. Почти не иска да суче, но го оставям. После нощем се кокорим с него да си дояжда Simple Smile. Вече не реве като се събуди от глад ами започва да си гука нещо милия  baby_neutral И така аз не се събуждам с плонж от леглото, ами се чудя кой говори  hahaha И много обича в 2 - 3 ч. посред нощ да си общуваме, да се хилим и така - сладурчето на мама.
Поздрави и целувки на всички мами и бебочета, които не съм поздравила за 1 - 2 - 3 месечинки,рожденни дни и годишнини!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт