Витамин D - приемате го, но достигате ли достатъчни нива?

• 4 937
  • 256
  •   2
Отговори
# 255

Изтеглени са късметлиите, които печелят опаковка WEDO ONE Vitamin D.
Това са:

~ Dee_Dee ~
Г-жа Букет
Монако
vanesa_georg
msiarova
pepina83
ahmoreto5
NevenaV
Drama Llama
Guinness
faviana
Аркадия
Джи
royz
lady25
stamby1973
кехлибаровка
bellaK
vanilinka
Tanyaaaa
Dragoness

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 28.08.2026 г. и да посочат, че са победители в играта на WEDO ONE. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка със Спиди
-  телефон за връзка
-  валиден email

# 256
  • Пловдив
WEDO Vitamin D - ежедневно ми слънце, защото истинското не ми достига

Работното ми място е под земята - в буквалния смисъл. В света на инженерните системи и военната инфраструктура слънцето е лукс, а денят често минава без нито един лъч. И точно затова витамин D не е просто препоръка за мен - той е необходимост!
Останах изключително доволна от възможността, да изпробвам лично ползите от WEDO Vitamin D. Това е добавка, която ми дава онова, което средата ми отнема: стабилност, тонус и подкрепа за костите и имунитета. А когато графикът е тежък, а тялото работи на високи обороти, това е от огромно значение.
Формулата WEDO Vitamin D е направена да се усвоява 2.5 пъти по-бързо и по-ефективно, което за мен е ключово, защото нямам време за продукти, които "може би" действат. 
Искам нещо, което работи. А това работи - изпробвано и гарантирано от мен!
След приема усещам повече стабилност в мускулите и костите - важно, когато денят е физически натоварен; по-добър имунен тонус - защото подземната среда не е най-щадящата; баланс - онзи тих, но важен вътрешен ред, който държи тялото в кондиция. Heart
Синьо-бялата кутия на WEDO Vitamin D е част от серия, която много харесах - чист дизайн, ясни послания, модерно излъчване.

Стои красиво в ръката, в шкафа, в ежедневната рутина. ...А когато я отворя, знам, че правя нещо добро за себе си.
Опаковката съдържа 20 таблетки, достатъчни, за да се усети разликата в общото състояние при ежедневен прием.
Препоръчвам WEDO Vitamin D , защото е ефективен, защото е създаден за хора като мен - които работят в условия, където слънцето не е част от ежедневието, а витамин D трябва да бъде.

WEDO Vitamin D - моят начин да си върна светлината, дори когато денят е под земята, а ежедневието е толкова забързано, че естественото набавяне на така необходимият витамин D в достатъчно количество е абсолютно невъзможно!

Общи условия

Активация на акаунт