Тед Ласо (Ted Lasso) Сезони 1 - 4

• 2 089
  • 57
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Да, но то няма общо с мъжкия отбор, може аз да съм разбрала грешно в този случай.

Те нарочно така го показаха, за да помислим, че ще поеме отново мъжкия отбор. Така и моментът с табелките, които показаха, че дават треньорската позиция на Алис, а той става асистент-треньор, беше по-силен и неочакван.

Но малко по-рано каза на сина си, че съжалява, че е пропуснал толкова от мачовете му и ще направи промени в графика си, за да е по-редовно до него.

# 46
Напълно съм съгласна, че този сезон беше за феновете. Обаче как нацелиха момичетата от отбора - страшен каст, браво! Близначките как пеят 😱 - сбъркали са си професията! Да спират да гонят топката и да хващат микрофоните.
Доста захаросан край на сезона, всички плеснаха с ръце и се прегърнаха, момчетата ги показаха за няколко минути (Сам не ми хареса с новата прическа, преди беше по-сладък), но от друга страна по-добре така да свърши, отколкото с някоя сърцераздирателна драма.

# 47
  • Разпиляна във въображението
Изгледах и аз финала. Мисля, че трябва това да е точката за сериала. Всички линии са затворени.

# 48
  • София
Объркан съм от края относно Тед. Ако под овакантения пост визира мъжкия отбор на Ричмънд (защото може да е визирал собствения си пост при жените и просто да използва тези думи, но е малко вероятно, защото е странен подбор на думи), то е ясно. НО, на финала дадоха табелката, че ще е помощник треньор на женския отбор, което ще се връзва идеално с това, че обеща на сина си повече лично време за него. Той не може едновременно да е старши треньор на мъжкия отбор и помощник треньор на женския отбор. А и така пък съвсем няма да вижда сина си.
Като цяло странно написан сценарий по тази част, някак си подвеждаща, хлъзгава. Но според мен няма да поеме мъжете, а просто ще иска по-малко стрес и повече свободно време. Така или иначе той вече постигна всичко.

# 49
Под овакантен пост мисля, че Тед имаше предвид, че подава оставка и така го овакантява, съответно предлага нов човек. Другата въпросителна е подаръкът му към Алис. Какво имаше в кутията? Надпис Head Coach?

# 50
  • Berlin
Diavolo и мен това ме обърка, но ме мързи да ходя да гледам точните думи. Аз също останах с впечатление, че има предвид току-що освободения пост при мъжете, но както и да е. Май това беше.

Това с подаръка на Алис не е ли повторение на нещо от предните сезони или съм го гледала в друг сериал? Не мога да се сетя.

# 51
Подариха свирка на Нейт, когато го направиха помощник-треньор.

В този случай Тед ѝ беше подготвил подаръка още когато планираше да напуска при неговото идване.

# 52
И аз мислех, че свирка е подаръка. Но така или иначе трябва да е нещо, което хем казва "довиждане и успех!", хем "честито повишение!".
Според мен си оставят и открехната врата за нов сезон - първо, ясно е, че Тед остава, както и коуч Биърд. После, Алис залепи листче "112 дни до следващия мач". Тоест, точно колкото да се чудим ще има ли нов сезон или не. Аз съм ОК и с двата варианта. Simple Smile

# 53
  • София
И за мен подаръкът е свирка.
А иначе със сигурност не поема и мъжкия отбор. Казаха го така, че да е нарочно подвеждащо все едно това има предвид, а реално се отказва от главния пост при жените и препоръчва Алис.

Както някой беше писал в Туитър, асистент-треньорите всъщност имат много повече физическа работа и не би му облекчило графика, но за целите на сериала няма да търсим 100%-ова достоверност Simple Smile

# 54
  • София
Сега пак го върнах и да, вече на 99.9% съм сигурен, че няма намек за поемането на мъжкия отбор, а просто ще стане асистент на Алис. Между другото още от самото начало бях сигурен, че тя ще стабе треньор на отбора, а той просто ще е връзката.

Това със Зелда беше доста нелепо. Дори и за комедия.
Тя се опита да им измъкне клуба изпод носовете, а после само дето не се прегърнаха и разцелуваха. Да, добре.
Все едно гледах Зулендър. Толкова абсурдно-нелепо.

Хареса ми как Рой и Кийли ръка за ръка поеха към Лондон.

Не биваше да убиват Мей, но се радвам кои поеха бара.

Като цяло добър сезон, но по-слаб от предните три категорично.
Най-хубавото нещо освен Тед и останалите (тук няма слаб образ, включително и поддържащите) е изборът на момичетата за женския отбор на Ричмънд. Жалко, че имаше твърди малко футбол, но за това се иска и пари и много работа и време, а тя явно не са имали последното.

Засега сезон 5 не е официално обявен. АпълТВ мълчи по въпроса.

Завършиха арките, но то и сезон 3 беше уж със завършени такива.

# 55

Това със Зелда беше доста нелепо. Дори и за комедия.

Все едно гледах Зулендър. Толкова абсурдно-нелепо.

Направо! 🤭
Много беше абсурдно, наистина.

# 56
  • Berlin
Тя Зелда още от началото нямаше работа в сериала, ама на, изкара го до края.😂 Също и онова с жената от театъра - малко прах в очите.

# 57
Хареса ми как Рой и Кийли ръка за ръка поеха към Лондон.
Дяволче, само да кажа - Ричмънд е в Лондон, даже стадионът на Челси е по-близо до Ричмънд, отколкото Уест Хям (където беше треньор Нейт), така че Рой няма извинения да не се появява Wink

За Зелда се присъединявам към общото мнение. Искаше ми се да я разкарат съвсем, но явно няма да се случи.

Общи условия

Активация на акаунт