Той...той е там с тримата си приятели от училище, така че адаптацията му от тази гледна точка е успешна. Живеят заедно на квартира, плюс още едно момче техен приятел от друг град.
Моят като цяло винаги е бил много общителен. И там смятам, че се оправя, вчера даже е ходил да го тестват да дарява кръв. Е става му мъчно, щом ми се обажда на живо да ме чуе...има вечери в които му домъчнява, но казва че успява да се разсее. А и е едва от месец там. Не му харесват особено партитата, на които са ходили, но това да му е проблема. И в момента го мъчи математиката, но казва че и с това ще се пребори.
Малко ми е странно обучението, ние навремето ходихме всеки ден на лекции, а те имат 2-3 пъти в седмицата и сякаш се залага на самообучението повече.
Чета че вече имате билети за ваканцията им...не знам как да го организираме, ако се случи да остане на поправителен по МАТ, последната дата е 18-ти, значи най-рано на 20.12. може да лети насам...цените от сега за тогава са високи. Може да остане целия януари вкъщи, защото има някакви онлайн лекции...но пък ако си намерил работа, щял да се върне по-рано...сто неизвестни. Остава варианта да се купуват два отделни билета, пак скъпо...
И така, след месец има РД, но ще говоря с другите момчета за торта и нещо по така, още го обмислям
marusj аз също не се чувам с моя син всеки ден, нито с дъщеря ми...и не изпитвам вина от това. Това са големи хора, приеми че синът ти е в друг етап на живота, в който трябва сам да преодолее препятствията.
Аз съм казала съм, че съм до тях и винаги ще ги подкрепям, но не смятам да се натрапвам прекалено.
Да, така както си го описала е точно като за него ... не обича големи градове и е лежерен ..така, че това че не е много натоварено е точно като за него . Благодаря отново, ще те притеснявам на по-късен етап, ако е удобно ! Успешна година на твоето момче !