Онлайн запознанство

• 224
  • 11
  •   2
Отговори
Здравейте,
Пиша с идеята за съвет. Запознахме се с един мъж онлайн, видяхме се имахме супер първа среща бих казала. Директно след това имах пътуване, през това време си писахме той основно започваше разговора и като се върнах се видяхме. Беше приятно, някакси мил грижовен, по-пасивен малко несигурен действа и се съобразява с човека отсреща повече. Та след това не последва целувка, и не последва инициатива от него да ми пише
Какво да правя? Харесвам го, но не знам дали е взаимно

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 16:26 от Leo27

# 1
Той знае ли, че го харесвате?

# 2
Ами мисля, че да. В крайна сметка за мен в началото мъжа е хубаво да показва повече инициативност. Но определено смятам, че го знае.

# 3
По какъв начин му показахте, че го харесвате?

# 4
Забавен ми е, усмихвам се и се смея с него. Задавам му въпроси, интересувам се от неговия живот, долу горе това. Пусках лек флирт в чата преди време смисъл преди да се видим.

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 17:11 от Leo27

# 5
Ако ви е приятно заедно, продължите да се срещате и общувате нещата ще се задълбочат от самосебе си.
Ако само вие инициирате контакт и желание за среща, няма смисъл - означава, че той не е достатъчно заинтересован. Времето ще покаже.

# 6
Забавен ми е, усмихвам се и се смея с него. Задавам му въпроси, интересувам се от неговия живот, долу горе това. Пусках лек флирт в чата преди да се видим.

Боя се, че това не е достатъчно. Съветвам ви да му го кажете в прав текст. Това със сигурност ще провокира реакция. В момента той търси еднозначна индикация на интерес, но дотук намира единствено любезност.

# 7
Забавен ми е, усмихвам се и се смея с него. Задавам му въпроси, интересувам се от неговия живот, долу горе това. Пусках лек флирт в чата преди да се видим.

Боя се, че това не е достатъчно. Съветвам ви да му го кажете в прав текст. Това със сигурност ще провокира реакция. В момента той търси еднозначна индикация на интерес, но дотук намира единствено любезност.
Какво значи, не било достатъчно?
Да го посрещне гола на вратата ли ?
Авторке, не ги слушай тука мъжете, няма да получиш адекватен съвет.
Достатъчно е, че му откликваш на търсенията и срещите.
Той е мъж, и ако не се държи като такъв, ич не се занимавай.

# 8
  • София
След като не пише, значи не е писано.

# 9
Ако той не ти пише и не те кани няма смисъл.

# 10

Какво значи, не било достатъчно?
Да го посрещне гола на вратата ли ?
Авторке, не ги слушай тука мъжете, няма да получиш адекватен съвет.
Достатъчно е, че му откликваш на търсенията и срещите.
Той е мъж, и ако не се държи като такъв, ич не се занимавай.

Айде пак първосигнално и в крайности залитаме....

Към авторката: бихте могла в прав текст да му кажете, че харесвате времето прекарано с него. И че бихте се радвали на още такива моменти.

# 11
Накрая ме изпрати предложи ми ментов бонбон, но малко сконфузно мина ситуацията за чао, не се прегърнахме нищо и повече не ми писа. Та не знам дали той е изгубил интерес или се е почувствал, че аз нямам интерес.

Общи условия

Активация на акаунт