Астрология - 28 тема

• 7 103
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
  • SF
Дано си остане така, мислех си, че нещата наистина приключват, 2м и половина си говорихме само като се караме... Сега стана цветя и рози 😀 И на двама ни Венера е ретро в 5ти дом сега.

Опитвай се да ги запазиш такива. Понякога ретроградната планета прави точно едни такива изпитания. Това отново може да е тест. Слага розовите очила и ти казва "хайде да ви видя сега!"
Така прави и Меркурий. Създава илюзията, че всичко е наред с договора, пратката е изпратена, бутонът "send" е натиснат, важните документи, лекарства са в чантата/в къщи на мястото им/в колата. Но те не са.
Онзи ден точно това ми се случи, въпреки че Меркурий още не е ретрограден - пиша съобщение във вайбър, но не съм натиснала бутончето за изпращане или не се е задействало, нямам идея. И се чудя защо нито отговор, нито реакция, нищо не следва. По-късно вайбър ми предлага да запазя драфта. Какъв драфт, какво трябва да ми запазва??? Е, видях какво. Ама вече не беше актуално.

Аз също не бих върнала любов, ако я срещна точно сега. Ако нещо се заофлянкваме, значи ретроградна Венера работи ретроградно за мен. Ако не подпиша важния договор, значи ретроградният Меркурий си е направил пакостите.
Действаш си, но с повишено внимание. Ако нещо не ти допада, след като планетата стане директна, може да се поправи и изправи. Ако пък си доволен и се чувстваш добре, старай се да съхраниш тези усещания и да не се трансформират в други, различни.

# 211
Колко от вас смятат, че посрещането на рожденния ден в друга държава може да промени коренно соларните година? Повечето астролози отхвърлят това твърдение и пишат, че солара си "върви" с човека и той би се променил ако човек живее "далеко". На много места обаче чета, че солара е като " фото снимка" на момента когато слънцето се върне в същите градуси и минути и влияе без значение къде живее човек. 2023г помня при една астроложка след рд и тя каза "Ееее да те бях пратила в чужбина щом имаш възможност да пътуваш" (за първи път бях при нея и си запазих час след рд)
2024г сама си "регулирах" картата като посрещнах слънчевото завръщане във Венеция, имаше много малка разлика, но все пак имаше (от към асц и домове)
Сега за рожденния ден на мъжа картата се променя коренно, ще следя през годината събитията на коя карта отговарят повече.
Какво мислите по въпроса?

# 212
Соларът се променя, но той далеч не е единствен метод за прогнозиране.
Всички останали техники са обвързани с рождената локация.

# 213
Miamore12, ще се изместят осите, т.д. домовете на солара, тоест ще се промени зоната на влияние.

Между другото, аз си мисля, че колкото и да си мислим, че влияем, то всичко си е ... вече подредено. И да искаш да пътуваш, може да не е възможно или обратното.

Примерно: когато транзитния северен възел ми бе на натален Хирон (който ми е на куспидата на 9 дом) започнах работа с един колега, на когото Хирон му беше на моя МЦ. Освен това веднага ме поканиха (с него) на пътуване до Мароко !!! Simple Smile , където в релокационната карта Хирон ми отиваше на МЦ. Еми...

Последна редакция: нд, 11 окт 2026, 19:13 от Шанта

Общи условия

Активация на акаунт