Дилема

• 960
  • 32
  •   5
Отговори
# 30
И според мен навивай го да се изнасяте още сега. В пъти по-добре ще е, отколкото да си тровиш нервите.

И ние така се нанесохме в апартамента си, бяха готови само баните и кухненския бокс. Купихме си маса, един матрак и така живяхме няколко месеца, докато довършим обзавеждането.

# 31
Авторике, ти участваш ли по някакъв начин в този ремонт?
С помощ и или финанси?
На мен ми е егоистично да се изнесеш сега с опция да се връщаш.
Иначе не разбирам, като сте в къща на два етажа, така и така сте се набутали всички накуп не можахте ли да сложите пералня и печка на втория етаж, поне да не се скупчвате всички на графика на свекървата за пране и готвене.
Ти не отговори на зададените ти въпроси.

# 32
Абсолютно се изнасяйте! Наскоро си говорихме с приятели, че някакси това си е нормална част от младостта и е толкова хубав, мил спомен. Да се нанесеш в полупразния апартамент/къща.

Ние се нанесохме с матрак на пода и толкоз. За маса един голям кашон ползвахме или на плота хапвахме прави.
И полека-лека, бавно, но заедно. Какво им трябва на двама млади хора. Даже си е романтично. На мен ми е много мило като се сетя.
Около нас 90% от двойките съшо така се нанесоха, никой няма пари и желание да плаща наем, докато напрви жилището перфектно:)
Ядене на пода, смях, секс и само двамата. Разкажи му го, омай го, идете в къщата и я осветете с нещо еротично и готино, да не му се тръва:)))) Къде ще се откаже млад мъж от това, заради манджите на мама му.
Иска да докарва нещата до край, то и аз искам, ама за любим човек ще се прежали.

Общи условия

Активация на акаунт