Дилема

• 2 006
  • 79
  •   5
Отговори
# 30
И според мен навивай го да се изнасяте още сега. В пъти по-добре ще е, отколкото да си тровиш нервите.

И ние така се нанесохме в апартамента си, бяха готови само баните и кухненския бокс. Купихме си маса, един матрак и така живяхме няколко месеца, докато довършим обзавеждането.

# 31
Авторике, ти участваш ли по някакъв начин в този ремонт?
С помощ и или финанси?
На мен ми е егоистично да се изнесеш сега с опция да се връщаш.
Иначе не разбирам, като сте в къща на два етажа, така и така сте се набутали всички накуп не можахте ли да сложите пералня и печка на втория етаж, поне да не се скупчвате всички на графика на свекървата за пране и готвене.
Ти не отговори на зададените ти въпроси.

# 32
Абсолютно се изнасяйте! Наскоро си говорихме с приятели, че някакси това си е нормална част от младостта и е толкова хубав, мил спомен. Да се нанесеш в полупразния апартамент/къща.

Ние се нанесохме с матрак на пода и толкоз. За маса един голям кашон ползвахме или на плота хапвахме прави.
И полека-лека, бавно, но заедно. Какво им трябва на двама млади хора. Даже си е романтично. На мен ми е много мило като се сетя.
Около нас 90% от двойките съшо така се нанесоха, никой няма пари и желание да плаща наем, докато напрви жилището перфектно:)
Ядене на пода, смях, секс и само двамата. Разкажи му го, омай го, идете в къщата и я осветете с нещо еротично и готино, да не му се тръва:)))) Къде ще се откаже млад мъж от това, заради манджите на мама му.
Иска да докарва нещата до край, то и аз искам, ама за любим човек ще се прежали.

# 33
Това не е лоша идея! Едно airbnb за 4 месеца.

Стига, де. С тези пари колко мебели могат да купят...

# 34
  • София
Мале, колко червени флагове виждам от самото начало!
Аз ще съм гадна. Ако все още имаш твоето място, където си живяла сама, отиди там за седмица. Или направо в новото жилище.
Имам надуваем матрак, мога да ти го подаря.

# 35
Абе хората се учат от грешките си, но авторката не ще.
На първо време въобще не е трябвало да се нанася при маминка.
Разбирам му логиката, че след като е сам защо да дава пари.
Но тя е трябвало да каже просто и ясно, че те трябва да живеят заедно и сами  отделно от майка му.
Не да се нанася там и после да стават не знам си колко човека.

# 36
Ама нека направим и една сметка малко.
Той тогава на 35 живее с маминка, минали са 4 годшни, сега на 39(скоро 40), че и брата се върнал ог Германия. Там пък чудно защо ли са се разделили. И продължава да протака изнасянето си от маминка. И ще протака дори и да е готова къщата,  уж ами то без пердета няма да се нанеса и тн и тн...
Това с изнасянето на авторката на квартира наистина е най-доброто. Хем далеч, хем спокойствие, хем ще се стресне мамин, че няма да го чакаш вечно.
Само дано не вземе да ти се натресе на готово, за да избяга от вкъщи.

# 37
Ако изляза веднъж сама с багажа през вратата, няма да се върна. Също, след като веднъж съм се изнесла, не бих приела да дойде мунчо при мен - каква ще е тая връзка в която ще трябва всеки път да правя нещо толкова сериозно за да се убеди той, че еди-какво-си е наистина важно за мен?

# 38
Ами хора всякакви. Иначе и аз съм така - тръгна ли си, това е. Бях в подобна ситуация, но дадох 1 година. Е, разделихме се, искаше да сме приятели, очевидно с друг контекст. Ами не.
Беше ми писнало от обещания, че ей сега ще станат нещата, да проява търпение. А то нямаше и един сантиметър крачка в тази посока, напротив - видях как усилията се насочват в неговото (родно) семейство. Ми не съм сляпа, въпреки че опитът това да се изкара, че не е така и аз си въобразявам беше неуспешен.
Естествено излязох лошата, а сега реве и разбрах че се влачи мисловно по мен през общи приятели. Но пак и без мен, не е мръднал поне за себе си.
Но тук говорим за няколко годишна връзка и е редно авторката да си даде сметка това стабилна основа ли е или тежко бреме. Затова написах, че ако бяха хубави тези години и той наистина имаше намеренията, за които говори, то изминалото време нямаше да й тежи.

# 39
  • София
Да изкараш мъж, който живее с майка си от тях е мисия невъзможна. Аз лично, не успях.

# 40
Да изкараш мъж, който живее с майка си от тях е мисия невъзможна. Аз лично, не успях.

Като се запознах с мъжа ми, той живееше с майка си. Но се изнесе с мен по собствено желание, сам си го реши и организира, не съм го карала аз. Сякаш му беше писнало и аз бях просто още един сериозен довод в полза на това, последната капка в чашата. Не съм го тикала в тази посока, просто стечение на обстоятелствата.

# 41
Мисля, че си попаднала в семейната машина за мелене на месо. Ако останеш там, ще излезеш на кайма. Бих се спасявала на момента. Мъж, който на 39 (!!!) живее у родителите си и прави ремонт на къща, наследствена от тях, винаги ще ги поставя на първо място, преди теб. Сега нямате дете и ти е зле, а с дете ще е 10 пъти по-трудно. Или си слагай медал за многострадална съпруга, или се махни на момента, веднага.
И брак ли не ти е предложил досега...?

# 42
Не разбрах.
Ремонтирате етаж от къщата да живеете уж самостоятелно или отделно жилище.
 Ако е първото,няма да се получат нещата.
Вземете си евтина кола,от познат най-добре.
Нямам опит с колите,но близките мо само от познати са купували и не се е налагал голям ремонт. Много ясно че без кола ще страда ,трябва ви кола.
 Вятър те вее на бял кон.Влюбени ,меден месец,година.
Винаги свършва това време.
 Не е трябвало да отидеш и да живееш с техните.На млади години да се загробваш.Ако бешес дете,притисната финансово,ок.
Двама млади,прави,здрави не могат да излязат на квртира.
Какъв секс със свекърва на главата.Аз акп съм ще се стресирам ,няма да ми е до такива неща.

# 43

При мен беше с гарнитура от още жени от семейството. Класика.

# 44
Какви са тези родители, които причиняват това на децата си...? Да дърпаш синовете си, мъже на по 40 години, да живеят с теб в един дом?? И после отпускаш каиша до съседния двор, ако той като куче бачка и се пребива да ремонтира сам къща..? Ужасно е.

Общи условия

Активация на акаунт