Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 603
  • 603
  •   1
Отговори
# 105
 Rolling Eyes четах ги из другата тема,значи другият месец към 6-ти ще са тук ? Rolling Eyes
Замлъкнахте  Rolling Eyes

# 106
Vladkab, a моите пари пристигнаха ли при теб?
Аз нямах интернет заради дъждовете из Пловдив и малко изостанах с нашата темичка. Наистина ли нещата се бавят по месец? Ако е така, хайде казвайте какво сте харесали за следващата покупка и да се организираме  bowuu

# 107
  • София
Vladkab, a моите пари пристигнаха ли при теб?
Аз нямах интернет заради дъждовете из Пловдив и малко изостанах с нашата темичка. Наистина ли нещата се бавят по месец? Ако е така, хайде казвайте какво сте харесали за следващата покупка и да се организираме  bowuu

Да, всички пари бяха пристигнали.  А за следваща поръчка лично аз ще изчакам малко. Не че не съм си набелязала няколко нещица, но ми е трудно оправянето с финансите. Sad

# 108
И аз нямах интернет доста време  Sad
Радвам се, че всичко е наред и се надявам доставката да пристигне в края на месеца.
Харесала съм и още няколко неща  Simple Smile

# 109
# 110
ами само кажи по колко и превеждаме Mr. Green

# 111
  • София
Получих е-mail от http://www.preissturz.at/, че парите са получени и утре ще пуснат поръчката. До момента от банката не са ми се обадили и нямам все още представа колко пари трябва да се довнесат. Peace

# 112
 Grinning Еее това е хубава новина  Grinning Вече ще ги чакаме да дойдат

# 113
  • София
Ами чак сега намерих време да прочета по подробно, гледам сте направили заявката, явно аз за следващият път ще остана. Simple Smile
Ето ви англ. сайт на Фишер Прайз, надявам се по лесно да се ориентирате в описанието на артикулите:http://www.fisher-price.com/us/

# 114
  • София
Супер! Hug
Наближава smile3508
 Peace

# 115
  • Където ми покаже сърцето
Запис

# 116
  • София
Да побутна темата напред и да питам влади някакво развитие дали има  Grinning
 Peace