Има ли желаещи?!? - 2 част

• 29 600
  • 603
  •   1
Отговори
# 120
  • под шипковия храст
 Crazyмомичета, мн.сте изписали...голямо пазаруване пада тук! искам да питам дали скоро някой от провинцията ще поръчва? аз съм от хасково и възнамерявам да пусна една заявка. моля, като врели и кипели, дайте инструкции - как точно става превода на парите и от коя банка е най-удобно? и въобще някакво инфо, че да не си троша сама главата! Peace исках да ви питам дали само австрийския ФПр. доставя до бг, че съм скарана с немския!? newsm78

Последна редакция: сб, 30 юни 2007, 11:52 от mitbul

# 121
Момичета, казвайте, получихте ли вече нещата?
Дали скоро ще правите следваща поръчка?

# 122
ами не сме,незнам Владка дали има някакви инфо  Simple Smile

# 123
  • под шипковия храст
искам да ви питам каква е разликата между двата сайта и от кой поръчвате? http://www.preissturz.at/camping-Kat116/camping-Kat116.html и http://www.fisherprice.at/fisher-price-babygear-Kat367.html?pSes … ec808a7b8346256ef
а също и музикалните играчки на какъв език са, защото аз поръчах една въртелешка от Редута и пее на френски! Joy което не е толкова зле, но не бих искала следващата да е на немски!!! Sick

# 124
Ох и аз чакам с нетърпение - че започнахме да се захранваме и столчето ни трябва  Mr. Green

# 125
Влади, няма ли инфо кога ще си получим поръчката?
включи се с някакви новини моля

# 126
  • Пловдив
Мдааа, да разочаровам всички, които имат непоносимост към немския език, че играчките говорят на....немски естествено   Mr. Green
Но след като така или иначе няма начин да го правят на български, не мисля, че има голямо значение  Simple Smile Аз не се надявам Виктор да научи чужд език от играчки  Mr. Green

# 127
  • София
Ехооооооооо, предварително се извинявам, че чак сега пиша, но бях на почивка за десетина дни, които уж трябваше да са само три и за това не съм писала. Вярвам, че ще ми простите след като ви кажа, че днес дойде една част от поръчката  Laughing. Предупреждавам ви, че повечето кутии са в ужасно състояние - голямо търкаляне е паднало, но поне на пръв поглед по играчките няма дефекти. Още не съм успяла да ги разгледам и да видя на кой какво е дошло, защото щом се прибрах и видях известието веднага отидох до митницата  и още дори и багажа не съм си оправила. Цвети, много сори, но столчето ти не е дошло. Утре ще отида до банката да видя какво става с парите, които трябваше да се доплатят, а днес ще видя на кои какво е дошло и ще пиша.

# 128
еи това са дори новини  Peace

# 129
  • София
Ще помоля всички, които са поръчали да ми изпратят ЛС с линкове за нещата, които си бяха поръчали, а ако не могат да открият линк да ми обяснят горе-долу какво са си поръчали, защото в сайта, от който правих поръчката нещата, който са се изчерпали вече не фигурират и някои играчки не знам за кого са. Iga i Koteto 123 да не ми пишат - техните неща са получени. Получени са и три играчки на Petyas, гърнето на Мимозата и една играчка на Perceptronka. Има и още няколко неща, но не знам за кого са и за това ще чакам да ми пишете.

# 130
Супер за гърнето  Peace
А шезлонга ми  Rolling Eyes

# 131
  • София
Явно по-едрите работи ще пристигнат по-късно  Sad

# 132
За моето ,ще успееш ли да го пратш-извиняваи ,ама май на майката и се играе повече от колкото на бебето с бебешка играчка  Mr. Green Hug

# 133
  • София
Ето и окончателната сметка: комисионните на другата банка са 6 лв., в митницата се плаща 4 лв.на пакет, аз получих два, предполагам, че останалите ще бъдат в други два, т.е. общо 16лв. за митницата и така всичко излиза 22 лв. Ето ги и разпределени по хора.
Petyas - 3.28 лв.
Vladkab - 5.21 лв.
LadyLucky - 8.30 лв.
Perceptronka - 0.75 лв.
Mimozata- 2.22 лв.
Mis Kapriz - 0.40 лв.
Koteto 123 - 0.45 лв.
Мимозата да не ми изпраща пари, защото и без това ми беше пуснала повече миналия път. На останалите ще пусна на лични по коя сметка да пуснат парите. Това е от мен за сега.

# 134
Благодаря!Сега остава и втората пратка да дойде.Като се организираш за изпращане ще се уточним на лични.

Общи условия

Активация на акаунт