Термин септември 2026 - 4

• 9 159
  • 336
  •   3
Отговори
# 105
Честита дъщеричка, Angelovam! ❤🍼 Да е жива и здрава! Бързо възстановяване на теб и много да се гушкате 💐
Ти си знаеше за 37-ма седмица обаче 😁

# 106
Честита да е, малката принцеса! Бързо възстановяване! 😊

# 107
Да, да, знаех си аз 😁 Сутринта станах към 8 и нещо и започнах да усещам менструални болки, но не на често. Обаче инстинктът си играе роля. То се усеща. Тогава не се чудиш. И започваха да стават болезнени и на еднакви интервали контракциите. Към 13 и нещо бяхме в болницата и в почти 15ч се роди. Щяха да ми пукат мехура, преместиха ме в стаята, болките станаха ужасни, мехурът сам се пукна и вече усещах как излиза..... Щях да родя на леглото или по-лошо в коридора по път за магарето 😆 два напъна и беше вън. Помогна ми и мисълта, че контракциите идват и си отиват, не трябва да се бориш с тялото си, а да дишаш все едно миришеш цвете и издишваш все едно духаш свещ. Дишайте и не се борете със собственото си тяло, както правих аз с първото си раждане. Не е лесно, но ние затова сме направени. 💕 6 г е разликата между двете ми деца. Много ме беше страх сега, но наистина стана много бързо!

# 108
Честито бебче! Живи и здрави да сте! На теб бързо възстановяване! 😃🥰

# 109
Честито бебче, Angelovam! Да бъде много здрава и щастлива, а на теб бързо възстановяване! Радвам се, че е било бързо раждане Simple Smile🌻

Момичета, вие правили ли сте си план за раждане за болницата? Чудя се дали има смисъл при положение, че няма гаранция каква част от него ще бъде спазена.

# 110
Честито Angelovam! Избърза малката, но ти някак си знаеше за 37ма. Grinning

Аз ще раждам в държавна болница и нямам представа дали трябва да имам план, нищо не са ми казали.
С първото раждане (пак в тази болница) нямах идея какво-как и напълно се доверих на АГто ми. Мина леко и бързо раждането, та и сега мисля да им се доверя на лекарите (за съжаление моето АГ вече не изражда).

Май имаме няколко мами с планово секцио за утре, та на всички да пожелая успех и да кажа, че им стискаме палци! Flowers Four Leaf Clover
Пагане Flowers Hibiscus

# 111
Аз правих, ама то си беше от задължителните неща, когато се минава на анестезиолог и кардиолог, попълвате и документи с план. Дали ще се спази - нямам идея 😄

# 112
le-ya , греша или и ти се следиш в Щерев?

# 113
Май имаме няколко мами с планово секцио за утре, та на всички да пожелая успех и да кажа, че им стискаме палци! Flowers Four Leaf Clover
Пагане Flowers Hibiscus

Дара, благодаря Heart

Приеха ме вече, от обяд съм в болницата и да ви кажа, момичета, още не осъзнавам какво следва да се случи. Laughing
Някакво спокойствие ме е обзело, пък ще видим утре пак ли така ще ми е спокойно Grinning

# 114
Честито бебе Angelovam, да е живо и здраво! ☺
Дано всички родим така бързо и безпроблемно като теб! 🤞🏻

# 115
В Щерев, да.

le-ya , греша или и ти се следиш в Щерев?

# 116
Наистина имаме сякаш няколко момичета за утре или за предстоящата седмица🤩 Късмет, майчета, силно ви стискаме палци и чакаме да се похвалите! Всичко ще бъде наред!
Пагане, все така спокойна да си и с усмивка да посрещнеш рожбичката си🍀

Хора, аз съм вече два дни с тъпи, но постоянни болки ниско долу, като менструални. Насън ги усещам, не отпускат. Не мога да определя дали са черва или е матката. Не са контракции, защото няма вълни или кой знае какво по-сериозно, но и не ми е наред. По принцип със същите усещания ми започваше цикълът, но сега е вече 2 дни. Сега и кръстът ме заболява като при цикъл. Вие така ли сте? В 36+2 съм.

# 117
Точно на контракции ми звучи състоянието ти.Hug

# 118
Брида и на мен на контракции ми приличат. Аз от доста време си ги имам, но моите са нерегулярни тоест идват и минават. Някои са по-силни, но следващите по-слаби, а родилните по принцип се засилват с всяко следващо. Ако нещо те притеснява, отиди в спешното да те видят. Усещаш ли бебенцето?

# 119
Някакво спокойствие ме е обзело, пък ще видим утре пак ли така ще ми е спокойно Grinning
То така трябва и да бъде, да сме спокойни. После няма и да си го спомняме толкова много раждането, но ще помним първата среща с бебчо. People Family

С първото раждане (нямах контракции, а само изтекли води преди болницата) си спомням, че докато си взимах  душ преди да тръгнем и после като се качихме в колата, си галех корема и казвах "айде да се видим вече". Толкова много исках да си я гушна девойката. Revolving Hearts
Дори не мислех егоистично, че искам най-накрая да се отърва от този корем. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт