Тествайте Frosch Baby – за чисти дрешки и спокойни дни след ваканцията

• 1 912
  • 197
  •   2
Отговори
# 195
За мен най-важното в един препарат за дома е просто да знам, че мога да му се доверя. Да си върши работата добре, да е по-нежен и да има приятен аромат.

У дома всъщност използваме доста продукти на Frosch. От години използваме продуктите за пране на марката, а откакто се появи най-малкото ни попълнение, отново се насочихме към продуктите на Frosch за неговите дрешки.

В момента използваме препарата за детско пране и омекотителя, както и препарата за миене на детски съдове и този за третиране на петна. Последният определено е доста полезен с малко дете вкъщи. 😄

Ползвали сме и препарата за тоалетна с лавандула, който много ми хареса (обожавам лавандула), както и препарата за стъкла. Със сигурност сме пробвали и други продукти на Frosch, просто това са тези, за които се сещам в момента.

# 196
За мен най-важното е да почиства добре препаратът, но и да не дразни бебешката кожа. Вкъщи ползваме спрея за петна, плюс бебешкия шампоан (за сина ми и мъжа ми).
Тепърева зимата ще, живи и здрави, ще имам бебешки дрешки да пера.☺

# 197
След тестване на поне двайсетина препарати за пране на бебешки дрешки още преди преди раждането на първото ни дете, вече уверено избирам години наред течния препарат на Frosch за бебешки дрешки. Икономичен, ефективен, с проверен състав, разумна цена и чудесен деликатен аромат. Използвали сме десетки бройки от него и вече и с второто ни детенце не намирам причина да търся друг продукт за справяне както с ежедневните замърсявания на дрехите на децата, така и с мазни или по-сериозни петна. Препоръчвам течния препарат на Frosch за пране винаги, когато стане дума за надежден избор за прането на детски дрешки, чаршафи, хавлийки, подложки и тапицерии за количка и изобщо - всичко, което влиза в контакт с бебешката и детската кожа. Никой от пробваните досега прахове и гелове за пране не показваше добро съотношение цена-качество, а деликатният, но запомнящ се аромат на Frosch вече за мен е асоциация за добре изпрана детска дреха.

От години използваме и спрея за почистване на играчки - спокойна съм, че повърхностите са едновременно почистени добре и безопасни за докосване, близане и лапане от малките разбойници вкъщи. Wink

В допълнение, дистрибуцията на препаратите е добра - има ги в много супермаркети и дрогерии и не е нужно да обикалям половината град, за да ги намеря, нито да планирам, да поръчвам онлайн и да чакам доставки.

Общи условия

Активация на акаунт