Тествайте Frosch Baby – за чисти дрешки и спокойни дни след ваканцията

• 3 374
  • 266
  •   2
Отговори
# 240
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите?
Да е безопасен.
Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома?
 Frosch със сода
Кой е той и за какво най-често го използвате?
Почиствам почти всичко с него.

# 241
  • Sofia
Използвам препарат за миене на съдовете на бебетата. Според информацията е безопасен и заради това мия само с него.

# 242
Важно за мен е да няма силна миризма, от която някой вкъщи да получи реакция...
Много харесваме течния препарат за пране Frosch baby.

# 243
Най-важно за мен в един препарат за дома, за да му се доверя е да е щадящ и същевременно ефективен. Мой любим продукт на Frosch, е препаратът за прозорци.

# 244
  • Русе
Да почиства ефективно, без да дразни чувствителната кожата.
Разбира се, че имам любим продукт.
Това е течния прах за пране Frosch baby , който използвам за пране на дрехите на всички! 🍀

# 245
За мен най-важното в един препарат за дома е да е ефективен, надежден и същевременно щадящ към здравето и околната среда. Харесвам продуктите, които почистват добре, без натрапчив аромат и без да оставят неприятни следи.

Любимият ми продукт на Frosch е препаратът за съдове с аромат на Лимон. Винаги го имам под ръка у дома, защото се справя отлично с мазнините и замърсяванията, а оставя свежо усещане. Харесва ми и това, че е концентриран и малко количество е достатъчно за много съдове.

# 246
Най-важно за мен е да е ефективен и по възможност безвреден. Любимият ми Frosch продукт е препаратът против котлен камък, справя се перфектно с всичко в банята.

# 247
Ползвала съм само препарата  за съдове. За ме е важно да с естествени съставки и да е хипоалергенен

# 248
За мен е важно, препарата да е ефективен , но и щадящ към кожата, да не мирише силно, отровно..
От вашите съм пробвала пробвала препарата за петна, много е добър...
Препоръчала съм го стократно на мои приятелки и близки

# 249
Един от критериите ми при избора ми е препаратът да почиства ефективно, да е безвреден и да ухае приятно. Любимият ми продукт на Frosch е препаратът за почистване на стъкла, защото почиства безупречно .

# 250
  • Варна
За мен е най-важно е препаратът да почиства добре и да е безвреден.
Не съм изпробвала продукти на Frosch, но с удоволствие бих ги включила в ежедневието си.

# 251
Препаратите трябва да са ефективни и да не предизвикват алергични реакции.
Ползвала съм Фрош за миене на съдове.

# 252
Закупих Фрош със сода бикарбонат , за да почистя упорити замърсявания, ефективен е, бих изпробвала и други продукти, за мен безвредността и ефикасността са водещи при избора

# 253
Най-важно е препаратът да не съдържа оцветители, консерванти и да е направен от съставки с естествен произход. Такива са всички продукти на Фрош. Ползвам препарата за съдове и почистващия спрей. Бих опитала и останалите.

# 254
За мен най-важното в един препарат е да изпира добре, да се изплаква лесно от дрехите и да няма онази тежка, изкуствена миризма на химия.

Общи условия

Активация на акаунт