Тествайте Frosch Baby – за чисти дрешки и спокойни дни след ваканцията

• 3 402
  • 269
  •   1
Отговори
# 255
За мен е важно да е безвреден и нежен към кожата, и да почиства добре, точно каквито са препаратите на Frosh.
Ползвала съм за миене на съдове.

# 256
  • Димитровград
За моят дом е важно да е хипоалергенен препарата и затова използвам препарат за пране на фрош. Също и препарати за измиване и за стъклата.

# 257
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате?

Да почиства и дезинфекцира. Да е безвреден за детето и бебето. На марката харесвам препарата за дезинфекция на детски играчки, препарата за почистване, омекотителя, препарата за миене.... май харсвам всички продукти! Grinning

# 258
С  бебе на 4 месеца съм и ежедневно използвам Течен препарат за пране, Спрей против петна за бебешки дрехи, Препарат за съдове.
За мен това са най-добрите препарати, ефективно почистват, без аромат и алергени, и безопасен за бебешката кожа.
В къщи най-използвания продукт освен препарата за измиване на съдове / веро/, е препарата със сода - мъжът ми го използва за всичко.

# 259
  • Пловдив
За мен е от значение да е щадящ, но очаквам и да измива добре. Ползвам препаратите за миене на съдове, пране и почистване на Frosch., които са щадящи бебета, малки деца и домашните любимци.  Бих пробвала и тези за пране и петна по дрехите.

# 260
Да почиства добре и да е безвреден. Любим ми е препаратът за бебешки съдове.

# 261
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате?

Най-важно е препарата да почиства добре и да е максимално изчистен. Любим ми е препарата за съдове на Frosch.

# 262
  • София
За мен е важно домакинския препарат да е ефективен при почистването и същевременно да не поврежда повърхности и тъкани. Често използвам Фрош за съдове.

# 263
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? - да е с по-натурален и изчистен състав

Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? - ползвам всички продукти на марката, но най-любимо ми е верото. Предстои ми да имам детенце скоро и бих опитала и бебешката серия.

# 264
  • На морето!
За мен най-важни са ефективността, приятният аромат и да е щадящ към дома и природата. ❤ Любимият ми Frosch е препаратът за стъкла – винаги имам от него и го използвам най-често за прозорци и огледала.

# 265
Най-важно за мен е да почистват добре и да са безвредни.
Ползвала съм почистващи препарати за баня и за кухня. Останах много доволна и пак купувам.

# 266
  • SF
Много ми е важно да не е отровен, вреден, токсичен. Много е важно да върши работа и да е щадящ за ръцете. След него да свети, а домакинята да е е съсипана от търкане.
Значи - бързо, ефикасно и да не е ведно за организма!
Пробвала съм продукти не марката, естествено!

# 267
Не съм ползвала продуктите на марката.
Водещи критерии при избор на продукти: икономични и ефективни.

# 268
Какво е най-важно за вас в един препарат за дома, за да му се доверите? - Да си върши добре работата, да почиства добре и да не вреди на здравето, като предизвиква изсъхване на кожата и някакви други дискомфорти.
Имате ли любим продукт на Frosch, който отговаря на вашите очаквания и винаги е подръка у дома? Кой е той и за какво най-често го използвате? - Препаратът за миене на съдове, който е единственият, който не ми пресушава ръцете при ползване. Сега от темата виждам, че в гамата има и препарат за петна, от който много хора са доволни и ще се постарая да се сдобия с него и да тествам, за да видя дали ще ми хареса.

# 269
За мен най-важното в един препарат за дома е да почиства добре, но същевременно да е щадящ и с приятен, ненатрапчив аромат. Особено когато има малко дете у дома, обръщам много повече внимание на състава и безопасността.
Любимият ми продукт на Frosch е препаратът за стъкло с аромат на спирт – винаги е подръка! Най-често го използвам за прозорци, огледала и стъклени повърхности, защото почиства бързо и оставя всичко без досадни следи.

Общи условия

Активация на акаунт