🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026 - Тема 2

• 10 359
  • 424
  •   1
Отговори
# 420
Аз за подарък и почерпка си мислих да поръчам кутия сладки неща за АГ докторката, понеже ще има рожден ден 2-3 дни преди секциото ми и да и ги подаря като ме приемат. Може би от rumys_cakesicles, bitter sweet нещо такова.Иначе за екипа в отделението на изписването някакво плато мислех, това което сте споделили благите е яко също, не ги бях чувала. А подарък понеже всички доктори имат 1000 еднакви неща, мисля да и направя малко бебешко краче от стъкло по витражна техника, тъй като аз и мъжа ми като хоби започнахме преди година да правим подобни неща. Няма да е голям подарък, но със сигурност няма такова, ще е на връзка може да се закачи навсякъде дори и като коледна играчка на елхата или в кабинета. Надявам се да успеем да ги направим, понеже аз не смея да го направя сама, понеже в някой стъпки се ползва химия и тях ще трябва мъжа ми да ги свърши хаха. Ако не успеем не знам какво ще взимам, но мисля да и го дам на прегледа след изписването, понеже тя не е на изписването не обичала да слиза и не го прави. За момента това са ми плановете, надявам се да успеем. За резерва може и някое ваше да открадна в последния момент ако се объркат плановете.
Ще ви сложа снимка на подобно краче понеже не е популярна техника в България и може за първи път да чувате за нея. Моето ще е синьо.

# 421
Включвам се и аз с ъпдейт. Моето течение все пак се оказа провокирано от бактерия в урината, та днес започвам антибиотик + пробиотик. Миналата седмица урината беше чиста, но тази седмица на своя глава реших да пусна още една стерилна иии изненада.
Относно почерпката за отделението - наскоро бях там за вливки на желязо и видях, че много се зарадваха на една погача, която им бяха подарили при изписване. Чух коментар от типа на "о, нещо различно от бонбони, че и толкова вкусно... " (п.с. не звучеше неблагодарно), но се замислих, че може би наистина 80% от хората им носят бонбони. Та, мисля си и аз за баница/ погача. А за подарък на следящия ме гинеколог все още обмислям варианти.

# 422
Писах, писах и натиснах нещо и го затрих.

Ще си взема и аз от този Омнибиотик Панда, щом така го хвалите. Grinning

Още доста неща имаме да купуваме. Мисля да си разделя списъка по места, от които ще пазарувам. От Амазон имам набелязани неща, мъжа ми щеше да ги поръчва и днес тръгна да се занимава с това, но се съмнявам да дойдат до края на другата седмица и за това ще поръчаме, когато дойдем в София. Запазихме си апартамент от 18.10.2026 г. Та и списък за багажа трябва да си направя. И като съм готова с него, да си пратя пералнята на ремонт, докато ни няма.

Бях взела течен препарат за бебе Сано максима и с него прах бебешките неща, които взехме. Сложих една чаена лъжица и не можа да се изплакне. Пуснах сигурно десет плакнения, допълнителни програми, докато успея да го отмия. Та не мисля да ползвам повече течен. Ще си взема прах. Не мисля да пускам празни програми между на бебето прането и нашето. Винаги пера на дълги програми на 40 градуса цветно и на 60 бяло. А и не мисля че трябва да се прекалява със стерилността. Това е моето мнение за мен си и нашето бебе. Всеки решава за себе си, никого не съдя какво е избрал.

Почерпки не мисля да правя. За изписването мисля да ангажирам фотографа в болницата и ще сложа една наша готина снимка в рамка и това ще подаря на репродуктивната, следящата и акушерката.

На прегледа в сряда младежът вече беше 2.900 кг. Другата седмица съм на последната фетална морфология и ще видим колко ще го измерят, защото са с по-хубава техника, та ще видим дали ще предизвикваме раждане по-рано.

Shakira, и аз не исках да делим бебето от котките, но мъжа ми е притеснен да не го заразят с нещо и ще се съобразя с него.

Последна редакция: пт, 09 окт 2026, 22:33 от Minnie.Mouse

# 423
Относно почерпките, след няколко разговора с акушерки в болницата в която се следя, споделиха, че много се радват и на солени неща, не само на сладки. Та решихме да им купим най-различни солени печива от хубава пекарна в близост, че да имат за целия ден. Малко е нетипично, но мисля, че ще им хареса Blush

# 424
Относно почерпката предния път като раждах, моя приятелка работеше в неонатологията в Токуда и ми каза: само недей бонбони и алкохол, всички това носят. Joy Посъветва ме за ядки, плодове, някакви такива неща и за солено. Мъжът ми беше отишъл до един магазин за хиляди ядки и купил различни сурови, солени, миксове.Joy Тогава имаше и ягоди, тъкмо първите и бяхме вземи 7-8 тарелки и докато ги донесе и аз се оправях да тръгна.. видях как вече се мият ягоди и се хапват ядки, супер много се зарадвах. Grinning Та давам го само като идея, ако решите да е нещо по-здравословно и засищащо. Иначе за докторката гледах носят перли, злата, чудеса… за мен по-скоро нещо малко символично с послание. Дори мислих да накарам синът ми да и нарисува картичка, не знам, за мен такива неща са по-ценни. Ще видим, иначе ще го дам на контролния преглед. Blush Мислих си и за едни специални бонбони има на La Feve, които са също много красиви и подходящи, та ще видя.

Общи условия

Активация на акаунт