Отговори
# 465
Здравейте!
"Науката е слънце"! - на всички ученици, малки и големи пожелавам да бъдат нетърпеливи към нови знания, да обичат своите учители, да обичат училището си и най-вече да са щастливи!
Аз също така пожелавам на всички ученици да открият поне един вдъхновяващ учител!

Снощната серия беше интересна!
Аз бях позабравила някои моменти.
Отмъщението продължава:
Якуб баба към Нусред:" Войната няма морал, но врагът има чест

Много вълнуващ момент беше, когато Нисан се опита да бутне Ешреф през балкона с две ръце, а той толкова спокойно се обърна и я попита:"Добре ли си"?
Нисан:"Аз...отчаяна съм! Може ли да те прегърна.

Да се почерпим с по едно Теаkina сокче, аз трябва много течности да пия, че ме събори някакъв вирус и днес съм си вкъщи - чайчета, парацетамолчета...

Хубав ден!

# 466
Ели, бързо оздравяване!:heart_exl:

Снощи като гледах епизода се замислих как като е разделен на 2-3 части, някои действия, които в оригинал са ми изглеждали супер бързи, всъщност са заемали доста голяма част от епизода.

# 467
Това беше първата лъжа, която Нисан произнесе на глас пред Ешреф. Беше ми много неприятно, как се престори на слаба и беззащитна, а всъщност беше готова да го бутне...
Много бързо и неусетно Нисан се плъзна по наклонената плоскост.

Ели, бързо влизай във форма! Kissing Heart

# 468
Здравейте момичета,
Успешна учебна година на всички дечица, тътпение на майките и да помагат бабите! ❤️💐🍀🥳

Ели, бързо да се оправяш! ❤️

Това нямам търпение да го видя в реала, ✌️

# 469
Скролвам тикток и какво ми излезе 😅😅

Това е един от новите чалга певци, правило ми е впечатление, че гледа/ знае за сериала по аутфитите, ама такава колаборация не очаквах. Още ми е смешно.😂

# 470
Този сам ли си го е пуснал?  Явно и у нас предимно мъже го гледат.
Иначе на Ешреф саката май са двуредни. На дизайнерките това им е новата мания. Аз не съм голям фен на такива сака, но нали е Чаатай и го приемах. Пристрастна.

# 471
Да, в неговия Тикток канал е колажа със Софи, явно ще пускат песен скоро, интересно ми е какво общо ще има със сериала.

Мисля, че и жени го гледат, просто мъжете обикновено подминават турските сериали, а този им е интересен, понеже не е блудкаво романтичен.

# 472
Епизода тази вечер бих го озаглавила
"Единствен, но уязвим"
За никого вече не е тайна, че Нисан измести Рюя в мислите на Ешреф.

Според Гюрдал в техния живот няма място за любов, защото влюбения мъж е слаб.

Дали е прав, времето ще покаже. Но засега Ешреф е сам срещу всички. И за първи път чухме фразата, когато се превърна в мотото на Ешреф - Всички сте заедно, Ешреф е сам

Ако имаше момент, в който Нисан трябваше да започне да се доверява на Ешреф и да спре с лъжите, това беше точно този.

Защото Ешреф и показа, че ще направи и невъзможното, за да защити хората, на които държи.( не казвам обича, защото той още не го знае)

И още нещо- напълно съм съгласна с Хриси, че по този начин, с по- кратките епизоди, всичко е много по- концентрирано и всяка сцена се усеща много по- силно.

Лека нощ! Hug

# 473
Добро утро!
Втори ден съм шофьор на подрастваща принцеса и сутрините ми почват ударно.
Снощи изгледах последните две серии от Ешреф. Много сте прави за детайлите, които преди са ни убягвали и за реалното време, което се е отделяло на дадена сцена. Аз отдавам новите детайли на това, че преди съм била нетърпелива да видя какво ще се случи, а сега вече знам и за никъде не бързам.
Отново ми стана противно, когато Афра плачеше и караше сестра си да го убие. Ами някак неуместно ми е. Разбирам, че я е страх да не умре, но ще превърне сестра си в убиец, а и ще бъде убит човек заради тях.
Нисан маже и да са се опитали да я изкарат бяла, защото обича сестра си и я защитава, но тази комедийна игра в началото според мен изигра лоша шега на героинята и поне аз до края не успях да повярвам, че е невинна в тази история. В бъдещето знам, че се подобрява, но петното вече е сложено и не може да се изтрие толкова лесно. Желанието да засилят нейния образ пък уби от каризмата на Ешреф и накрая знаем какво стана.

А на това попаднах докато си пиех кафето тази сутрин. Малките детайли, които правят връзката им толкова реална и красива.

# 474
Добро утро!

Гери, така е! Те оставиха умиращ човек и избягаха, за да "спасят" себе си. За Ешреф, мафиота, едва ли би им пукало повече. Един престъпник по- малко. Но точно той ще се окаже човекът, който може да им помогне. Затова казвам, че Нисан трябваше да види това и да му се довери, както го направи в парка с ножа.
Иначе и аз гледам по-спокойно сега, като знам какво ще стане. Фокусирам се върху детайлите и ми е приятно да го гледам на голям екран.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 475
Всъщност сигурно съм повлияна, защото знам бъдещето. Ако тук има някой, който не го е гледал, нека се чувства свободен да сподели първи впечатления. Кое му е харесало и какво не му се връзва?

Иначе тези две сестри точно започваха с проблемите, които разрешаваха с просто бягство, без да поемат отговорност. Ако отминеш и го забравиш явно не е било.

# 476
Ще сменя малко темата, за да кажа, че Итир явно се готви за сватба.
Преди два дни разтъпкваше тези обувки

А днес показва тези снимки

Бърза справка показва, че този тип снимки в Турция се наричат „biyometrik vesikalık“ (биометрични снимки). Те са заснети в съответствие с международните стандарти на ICAO (бял фон, неутрално изражение, ясно видими черти на лицето) и се използват за издаването на основни официални държавни документи.
• Лични карти (T.C. Kimlik Kartı)
• Международни паспорти (Pasaport)
• Шофьорски книжки (Ehliyet)
• Визи и разрешителни за пребиваване / миграционни документи (Vize / Göç İdaresi)
Конкретният калъф е от веригата популярни турски фотостудиа Zümrüt Fotoğraf Stüdyoları, които се използват масово в страната за заснемане на биометрични снимки за документи.
Възможно е и да са снимки, за документа за граждански брак или пък за някое далечно пътешествие за меден месец. Wink
А и маникюр вече е направен.

Иначе, се присъединявам към поканата на Гери, към тези, които сега гледат Мечтата на Ешреф, да споделят впечатления. Hug

Скрит текст:
Момичета, организацията за Истанбул е в ход. Писала съм на ЛС, но, ако съм пропуснала накой, нека ми каже.
Моля, да мислите бързо, защото билетите за представлението на Аслъхан свършват бързо.

Това е за последното представление за октомври- 29.10.26.

# 477
Здравейте, момичета!
Благодаря ви, за подкрепата!
Днес определено съм по-добре, ще има всичко в този живот, да има и отминаване викам аз.

Снощи не гледах серията, но тази вечер ще съм на линия. Наистина по-вече неща се забелязват когато серията е кратка и без субтитри. Фокусирайки се да чета субтитрите изпускам елементи от сцените, но пък си е удоволствие да слушаш истинския глас на Чаатай.

Попаднах на това видео, въпреки, че съм го гледала и преди, успя да ми върне усмивката.
https://www.instagram.com/reel/Db3kSA4t8z_/?stkn=bjJ2NDd5emJ3YWd1

Приятно гледане тази вечер!

# 478
Епизода тази вечер бих го озаглавила
"Дълг и копнеж"
Първо Ешреф постави Нисан над себе си

Тук бяха скептикът и мечтателката

Понякога хората с такъв суров живот тайничко копнеят да повярват на някого, който вижда света по-светъл.

Гюрдал вече силно се съмнява, че Ешреф изпитва нещо повече от обикновено състрадание към сираче, към Нисан

Ешреф се оказа заклещен между дългът към миналото и кръвта и копнежът за мир и новите чувства.

Заветът на Якуп баба прави Ешреф отговорен за братството с Кадир, докато Нисан е единствената, която успява да провокира у него мисли за друг тип живот.

И още нещо, което не мога да пропусна- вече имаме колички на прозореца над леглото на Ешреф.

Лека нощ! Hug

# 479
Точно за количките идвам да кажа. Намерили са ѝ другарчета.

Общи условия

Активация на акаунт