Отговори
# 480
Добро утро! Hug
Започвам с Бюшра, която снощи е разговаряла с репортери.

Отново същите въпроси за финала на Eşref Rüya и връзката с проблемите мужду Чаатай и Демет. Тя казва, че няма такова нещо. Питат я ще има ли нови проекти през новия сезон.Казва,че в момента не, но ако има, ще разберат. Да, тази година ще прави пиеса и има две неща, за които още не е решила, но ще прави представление тази година. Питат я поддържа ли връзка с г-жа Демет и г-н Чаатай.Казва, че много ги обича. Не са успели да се срещнат физически, но е било изморително лято за всички, но разбира се, че са приятели и се обичат.

Вчера в Торонто се е състояла премиерата на филма, в който участва Демет Йоздемир.

Доколкото разбрах и предстои доста натоварена фестивална програма с този филм, и си мисля, че това е била и причината да се откаже от третия сезон на Eşref Rüya.

И накрая-Итир, която ни информира, че сватбената седмица започва.

А тя изглежда е в самолета, на път за Париж.

Очаква ни поредната сватба за тази година. Kissing Heart

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 08:49 от NeZ_9

# 481
Това за Итир и аз го видях и исках да го споделя. 100% Чаатай ще е с нея и Енгин в този ден. А тя обича да споделя снимки. Ще ги видим скоро значи.

# 482
Здравейте момичета,
Честит празник!

Идвам с почерпка 🙂

Това съм си го запазила Simple Smile

Скрит текст:
Снощи не успях да гледам Ешреф, гледах волейбола! Феноменален мач.Браво на момчетата!
Прекрасен ден, момичета!

# 483
Бъдещата булка ни подгрява.

Ще трябва да сме на нисък старт.

# 484
Здравейте, момичета!
Честит празник на всички именници!
Nanni, честита да си!
Носи винаги ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА  в сърцето и душата си!
Специално за теб!♥️

Всички сме по летищата Айсун на Илияз жената и тя постна. Не видях Илияз със сигурност е с мъжката компания.

Чакаме и хубавото Аслиханче да се включи с пост. Знаем, че ще са там.
Ще имаме свадба, ще има снимки -супер!

Итир много ми харесва, много нежни черти има. Нямам търпение да я видя като булка, харесвам сватбите като мероприятия, дано качват повече материал.
И аз бях на  волейболна вълна снощи, гледах малко и от серията.

Хубав празничен ден!💐

# 485
Нании, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името! Heart

Нека всички вярваме в себе си, не губим никога надеждата, че най-доброто предстои и нека с нас винаги бъде любовта!
А Итир вече е в града на любовта - Париж

Предполагам, че гостите ще пристигнат след булката. Wink
Честно да ви кажа, не съм предполагала, че Енгин бей ще се ожени преди Чаатай! Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 14:03 от NeZ_9

# 486
Нези, това му е втори брак, явно този вид обвързване не го притеснява. Чаатай е казвал, че трудно се сближава и доверява на хората. Сериозно момче е, но явно бракът не е нещо, с което бърза.

Нани, аз се разсеях и съвсем забравих да честитя. Жива и здрава да си!

# 487
Нани, честит имен ден! Да си жива и здрава! Flowers RoseПожелавам ти късмет и  ...снимка с Чачо Stuck Out Tongue Winking Eye !
Честит празник на всички нас, защото вярата, надеждата и любовта, посолени с малко мъдрост, са насъщни за човека!
От снощната победа на нашите момчета-волейболисти още съм в еуфорично настроение, напълниха ми душата! Истински лъвове! Heart Eyes

# 488
Епизода тази вечер бих озаглавила
"Олтар от минало, праг на бъдеще"

Олтара на неговата Рюя— стената с надписа „Aramaktan vazgeçtiğim gün...“, скиците, които непрекъснато рисува, и вината, която го спира да я предаде.

​Тайния олтар на Чийдем, онова фалшиво място за чест и подаръци, превърнато в капан и изпитание.

​Праг на бъдеще е онзи момент с Нисан, в който имаше само милиметри разстояние между устните им.
​Моментът, в който тя прочете самотата му по гласа и за първи път го накара да си помисли за друг живот, за сигурност и за бягство от суровия му свят.
​Ешреф буквално е застанал на този праг, с един крак в храма на спомените си и с един крак пред абсолютно ново начало.
Надписа на стената зад него показва, че той е готов да изгуби себе си, но не и да спре да търси Рюя и въпреки това устните му бяха на милиметри от Нисан.

Лека нощ! Hug

# 489
Още не съм я гледала тази серия, но разговорът на дивана ми е от любимите моменти.

А това са нашите прекрасни момичета. Красавици.

# 490
Нося още

Тази вечер явно e Lady's night Hands Nail Care
A Aslıhan е страхотна!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2026, 23:38 от NeZ_9

# 491
Момичета, ❤️
Благодаря от сърце! Аз сега изпратих гостите, беше вълнуваща вечер за мен, 🙂 най голям подарък  бе, синковеца си взе изпита 🙂
Всичко останало също беше прекрасно Simple Smile

В очакване на сватбата сме.... Аслихан е топ мацка....❤️✌️

# 492
Здравейте, момичета!
Нося ви едно "прясно, прясно" интервю на Танер Румели
Нези, ще каже дали  превода е точен.

Танер Румели, който се завърна на екрана със сериала „Sevdan Bir Ateş“ след финала на сериала „Eşref Rüya“, е доволен от интереса, който сериалът е получил. Румели, който също така похвали колежката си Йозге Йозакар, направи някои важни изявления. На въпроса защо сериалът „Eşref Rüya“ е приключил, Румели каза: „Това са големи продукции; не е като да е приключил, защото Чагатай е качил килограми. Този тип проекти не приключват, защото има криза между актьорите на снимачната площадка. Приключи и стана легендарен.“
https://x.com/Magazin_Buradaa/status/2100715900299051489/video/1

Нани, честит празник, със закъснение! Да си жива и здрава!
Честито и на сина ти за взетия изпит!

# 493
Добро утро !
Точно идвах с този репортаж Wink

Танер първо говори за новия си проект, сценария му е харесал, завърнал се е на работа след дълга почивка. Снимат в Кападокия, всичко е наред, много се забавляват. За колежката си Йозге Йозакар казва, че наистина много я харесва, тя е много дисциплинирана, приятели са, много добре работят заедно. Целия екип е такъв- много добри и работливи. Говори за характера на героя си, май се казва Сарп. Отговарял си на името- твърд, но обичлив. Казва, че си обича всичките роли. За Ешреф Рюя казва, че също е много любим проект.Там е бил много лош човек. Но постепенно отива към по- романтичен герой.Grinning
Питат го дали е вярно, че проекта е приключил защото Чаатай е качил много килограми. Той казва, че няма нищо такова. Това са големи продукции, те не могат да зависят от това, дали някой е качил или свалил килограми. Каза, че са се появили много слухове, в които той не вярва. Според него сериала е завърши точно както трябва.
Зрителите не са успяли да се отегчат, а сериалът е станал легенда.

И една Итир от снощи, за разкош!

Скрит текст:
Момичета, заминавам за Италия за уикенда. Разбира се, ще следя за новини и снимки около сватбата на Енгин бей и Итир, но разчитам на вас, да отразявате събитието. Ще се включвам, когато имам възможност.

# 494
Добро утро, момичета
Сватбата май ще е  днес  Simple Smile

Цвети, ❤️
Благодаря!

Нези,
Хубаво време и красиви емоции ✌️❤️

Общи условия

Активация на акаунт