Отговори
# 255
Добро утро!
С всички роли, които е изиграл, Чаатай си е заслужил тази привилегия- да е обичан!

За мен също външния му вид няма значение.
А снощи, докато гледах Yeşilçam, забелязах, че са снимали на мястото, където живееше Нисан.
(предварително се извинявам за лошото качество)

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 256
Нези, твърде набито око имаш. Видя фастъка, видя и къщата на Нисан. Ама, то който не гледа, той няма да види. Ти гледаш и ги виждаш тези работи. Не знам дали ме разбрахте, но искам да кажа нещо от сорта, който има очи вижда.

А за любовта към Чаатай, ако я имаш тя не може да се изпари. Ще цитирам непознат фен: ако вашият любим овек напълнее или се промени външно, ще спрете ли да го обичате? Ако да, то вие никога не сте го обичали истински. Последното са си мои думи.

# 257
Здравейте! Снощи не съм гледала нищо, имаме сериозен казус вкъщи, който още разискваме. На съпруга ми му предлагат работа в чужбина и аз не знам дали го искам...Иначе днес, докато малката спеше си пуснах повторението на Ешреф. Хубавото на дублажа е, че може да си го слушаш, докато си вършиш и друга работа.
Във Фейсбук продължават с представянето на Мечтата на Ешреф, този път с представяне на героите.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЛИЦАТА НА „МЕЧТАТА НА ЕШРЕФ“! ❤️‍🔥
Една от най-очакваните турски премиери вече е факт! В центъра на историята са две големи звезди на турското кино – Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, които ни пренасят в свят на любов, тайни, опасности и неизпълнени мечти. 🔥
❤️ Чаатай Улусой е Ешреф – силен, харизматичен и загадъчен мъж, белязан от миналото и от една любов, която не е успял да забрави.
❤️ Демет Йоздемир е Нисан – млада и талантлива музикантка, която не подозира колко силно животът ѝ ще се преплете с този на Ешреф.
Двамата са в основата на една история, в която любовта и съдбата се сблъскват с опасния свят на властта и тайните. ❤️‍🔥
📺 „Мечтата на Ешреф“
🗓️ Всеки делник
⏰ от 22:00 часа
📍 по DM Family
Гледате ли вече сериала? Как ви се струва началото и харесвате ли тандема Чаатай Улусой & Демет Йоздемир?

# 258
Здравейте момичета,
Аз поглеждам Ешреф, но винаги върша и нещо друго Simple Smile
Санират ни блока, доста неща се разискват и вечерите са ми заети с някакви" входни дела "
Аз харесвам 1 ви сезон, Simple Smile и когато мога ще си го  гледам с кеф!

Тинче,
Скрит текст:

Минала съм през това ... трудно решение е.
Но днес светът е като една длан. Проблема е с военните действия. Аз не можех да си представя да остаея родителите си и да бъда на хиляди км. Или пък да остана с малко дете тук в БГ сама.
Пиша ти това не за да се притесняваш, а да си дадете 2, 3 дена време за размисъл и като семейство да решите, кое е най добре за Вас! 🧿🍀

# 259
Пътувам си и слушам една страхотна песен и ми се прииска да ви поздравя с нея.

Същото пожелавам и на Чаатай! Да го живее този живот днес и сега. По начина, по който на него му харесва! Всъщност вярвам, че той прави точно това. Wink

Скрит текст:
Тина, трудно решение...не знам какво да те посъветвам. Светът е малък, да, но вкъщи и стените помагат. Вярвам, че ще вземете най- правилното за вас решение! Hug

# 260
Здравейте, момичета!
[глНези[/b], благодаря  за поздрава!
Не съм е чувала тази песен, слушам сръбско тези дни.
Аз гледам "Мечтата на Ешреф", всяка вечер, при мен тогава е 8.00 pm  и времето ми пасва, на рекламите оправям масата след вечеря или сандвичи за утрешния ден.
Като си легна си пускам "Йъшилчам" с надеждата, че ще изгледам серията до край, Уви! - сънят ми оборва и много бързо заспивам. Надявам се на уикенда да навакса  или през някоя ваканция.

Скрит текст:
Аз съм минала през този път. Не е лесно да вземеш решение да живееш в чужбина. Но, чужбина си има и + и -.
Вече 13 години живея с децата в Лондон, преди това съм идвала 5,6 пъти и все нещо ме дърпаше за България и съм се връщала. Трудно ми беше да свикна, още повече бариерата с езика, но знаеш ли всичко си се постига, стига да го искаш. И в чужбина не е по мед и масло, последните 2,3 години, живота по-скъпна. Но, аз се чувствам добре. Семейство ми е добре, децата ми се развиват добре. Ако трябва бъда честна ако бях останала в България, мойте деца нямаше да са това което са сега, може и да се заблпжфаесм, незнам. Гордея се с тях! Те самите са ми го казвали, за холедей обичаме България  там са приятелите им, баба, дядо,  но за живеене искат да си живеят тука. Виж, в големия град е друго - София, Пловдив,...,развитието е друго  но аз съм от малко китно Родопско градче и корупцията все още е има и младите семейства продължават да емигрират или да отиват в София.
Е, застраховка няма никой, навсякъде е опасно. Но, Англия ми даде много повече от България, всъщност не съдя страната си, а управниците по това време.
А, Образованието и здравеопазването  е безплатно и храните в магазините са на по достъпни цени, по-евтино е. Всъщност така е в Англия и Германия. Социалната политика на европейските държави е по-добре, особено за млади семейства с деца.
Какво да ти кажа, нека да опита мъжа ти. Моя мъж беше на 25г. когато реши да опита (бяхме още гаджета) и дойде уж за 2г. Аз дори не бях си и помисля, че ще живея в чужбина. Живота ми минава тук в Лондон. И ми е добре за сега, но един ден ще се прибера. Имаме си всичко в България - хубава къща, земя, правим си вила  лошото е, че няма работа за всички.
Е, в София има работа, знам. Но аз ако се прибера ще е в Родопите, не искам нито София, нито Пловдив,...нито светофари да ми светят  ...Мечтая си за вила в гората, дворче и градина, обожавам градинарството...
Ох, улях се! Моя съвет е нека да опита мъжа ти.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2026, 21:03 от eliet

Общи условия

Активация на акаунт