Парфюмни размисли и страсти - 304

• 33 595
  • 558
  •   4
Отговори
# 555
  • София
Първият вариант беше точно гиф карта, защото аз самата не искам да ми подаряват нещо по свой вкус, не по мой. Но после реших, че трябва да има нещо от класиките в парфюмерията, за да има поне база за сравнение и, образно казано, самочувствие. Не знам дали се изразих правилно, но нещо такова. Иначе си знам, че кожата е основен фактор. Чудех се стълбове като Шанел, Герлен, Ланком (ЛВЕБ). Аз всъщност получих насоки и ще ги видя във Фрагрантика. Благодаря на всички за мненията.

Нямате ли възможност да отиде на тест тур, уж под предлог вие да разгледате какво се предлага?

# 556
  • Шоплука
Вчера в Дъглас разцъках новите Живанши-та, не ги бях пипвала от години.
Тествах - L'Interdit Narcisse Blanc Givenchy - блотер и кожа - страхотен е, в началото отваря с една накъртваща сладост, но след това отваря елегантен и стилен жасминов аромат, туберозата и неролито са умерени, има и лек цитрус нюанс, съвсем нежна кожена нотка.
Влиза в уиш листа.
L'Interdit Eau de Parfum Rouge Ultime Givenchy - парфюм за опера, много плътен, много силен, много стилен, какото тук е горчиво и смесено с тютюневата нотка придават едно леко мъжко излъчване, като на красива жена облечена в костюм с вратовръзка
От мен обаче има Не
L'Interdit Eau de Parfum Intense Givenchy - страхотен, този пикантен пиперест аромат в комбинация с тубероза и ванилия, дават един хем опушен, хем нежен аромат - много интересен определено, много зимен, влиза в уиш листа.

Синият час в началото отваря със синтетика, но после се прибира елегантно в нежен ирис, до тялото. Вероятно носещият го не го усеща, но ако правите ... човека до вас направо ще се разтопи от аромата.

Нацъкала съм ги тука, само чакам да падне черен петък и започвам жътвата.

# 557
Щом харесва Victoria's Secret , значи предпочита сладки и закачливи аромати. Погледнете Dior Addict Rosy Glow или Prada Paradoxe Sweet Chemistry, със сигурност ще се харесат Heart Exl

Искам да подаря на 27 годишна приятелка хубав, класически парфюм. Тя досега само от дрогериите си е взимала, искам да я зарибя по уникалните, носещи удоволствие аромати. Но не знам с какво да я сюрпризирам, дайте съвет, моля. Бюджет - до 100-120 евро.

# 558
  • The Evergreen State
Аз моя Crush Absolu си го взех с гифт карта която си пазех от няколко месеца. Подарък ми е от скъп човек. Ако бях получила за подарък Синия Час щях да бъда разочарована. Парфюмите са много индивидуално нещо.

Cabochard, аз слабо усещам Мис Диор, така беше в началото и с Парфюма, сега ми се случва и с ЕДП. Хем ги усещам, хем като ги понося ми се губят. Това се оправя при мен обаче, има го само в началото, първите седмици и после носа ми се адаптира. Парфюма е много траен, сега се чудя как не съм го усещала но, случва се. Сигурна съм че ще се оправи и при теб Кръш Абсолу, дай си време. Аз слагам само две пръс и това е за деня. Гледам да не си натоварвам носа пък и тук веднага ще се намръщят ако изляза с повече парфюм и все се съобразявам.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2026, 12:41 от Athena

Общи условия

Активация на акаунт