🏋Как тренирам - 34 💪

• 6 966
  • 202
  •   2
Отговори
# 165
  • Шоплука
Говорим за едно и също.
Никой не спори, че упражненията изключително подобряват положението, но въпреки това генетиката е определяща до къде можем да го подобрим, НО не можем да го променим.
За това именно съществуват и операциите.

Проблема не е в растежа на мускула, а в липсата на подкожна мазнина, която именно се добавя при операциите, за да промени формата кардинално, това никакви упражнения не могат да направят.

Цитат
Незнам, кого се опитваш да заблудиш, че си компетентна? Нас или себе си?
Е, как ще се опитвам да убеждавам такива компетентни ...никъв шанс Joy

Последна редакция: сб, 19 сеп 2026, 10:50 от Chuby

# 166
Вие ските в дупето ли го усещате? На мен ми се подпалват бедрата само и имам съмнения ,че ги пренапрягам от лоша техника -не отпускам хубаво краката на езиците ,както и дърпам тялото назад при по-стръмен участък от страх и леко закантвам.

Прикляках по килима десетина пъти GrinningGrinningGrinning за да мога да опиша и си мисля, че ако усещаш (нека е на "ти", че "Вие"-то ми звучи ужасно официално) огън само в предната част на бедрата, значи нещо не е както трябва с техниката

Ските натоварват най-много предни, задни мускули на бедрата и глутеусите.
Бих казала почти-почти еднакво,  защото при все че се отпускаме на езиците, реално при всеки завой се разгъваме рязко и плавно се сгъваме до следващия завой и се получава една вълна.
Тази вълна за да се получи както трябва и да има стабилност, то участва цялото тяло включително подбедрици, ръце, кръст, гръб....

Корема и кръста също участват активно, мускулите в горната част на гърба и те, абе сериозно се натоварва цялото тяло, а като има и бутане се включнат и ръцете.

# 167
По мое мнение показаното дупе от Маги е след процедура дупов лифтинг
https://www.vderm.bg/brazilian-but-lift/

Chuby, вече съвсем изплиска легена.
Мнението ти си е твоя работа и все пак силно препоръчително е да не е обидно.
Маги писа какво точно показва. И то не е оперативна намеса. Тук сме виждали и други подобни трансформации. Жалко, че Ани не пише вече, тя постигна феноменални разултати за около 2 години мисля.
Учудващо е колко много може да се постигне, ако човек влага усилия предимно в работа по въпроса, вместо в опити за налагане на мнения по въпроса.

# 168
  • Г. О.
Някоя от вас писа, че прави сумо клек от високо - по какъв начин си осигурявате височината? Виждала съм клипчета с два степера, на които се стъпва, само че в нашата зала няма такива:(

# 169
Някоя от вас писа, че прави сумо клек от високо - по какъв начин си осигурявате височината? Виждала съм клипчета с два степера, на които се стъпва, само че в нашата зала няма такива:(
Може върху дискове или на стойката за корем.

# 170
AI -Благодаря! Както и подозирах нещо в техниката ми куца и тоя сезон ще гледам да го изчистя.

# 171
  • Шоплука
Убедена съм, че снимката е манипулирана. Но всеки може да си вярва в каквото си реши. За съжаление упр не добавят импланти, иначе цена нямаше да имат.
Така или иначе проучвам процедура по отстраняване на бричове и лифтинг, не вярвам в магически упр, за постигане на това, което аз искам.

# 172
Убедена съм, че снимката е манипулирана. Но всеки може да си вярва в каквото си реши. За съжаление упр не добавят импланти, иначе цена нямаше да имат.

По мое мнение показаното дупе от Маги е след процедура дупов лифтинг
https://www.vderm.bg/brazilian-but-lift/

Chuby, вече съвсем изплиска легена.
Мнението ти си е твоя работа и все пак силно препоръчително е да не е обидно.
Маги писа какво точно показва. И то не е оперативна намеса. Тук сме виждали и други подобни трансформации.

Ветрена, благодаря ти. Шокирах се от коментара на Чъби, прочетох го няколко пъти, за да съм сигурна, че го разбирам добре.

Чъби - никога не съм вярвала, че някой ще ми каже че имам BBL 😂. Припадам от смях наистина, мисля че това ще е тема за разговор и за забавление в моите приятелски кръгове 🤣.

Но също така едно голямо благодаря - да ми кажеш, че дупето, за което не полагам никакви съзнателни усилия изглежда като с BBL, за мен си е комплимент.

НЕ, нямам BBL процедура, и не, не съм използвала никакви манипулиращи програми или AI. Всичко е от пол денсинг и между двете снимки има 1г и 4 месеца. Също така и от позата ми - дупето е издадено, и сигурно светлината помага малко.

Успех, Чъби - с тренировките и с процедурите! Аз приключвам тук дискусията с теб, защото мисля, че сме твърде различни като хора, за да се разберем.

# 173
Ние си оформихме глутеусите по естествен път. Ти ходи на липосукция 😃😂

Маги не й се връзвай, сигурна съм, че го прави нарочно.

# 174
Може върху дискове или на стойката за корем.

Блокчета за йога също вършат работа.

# 175
  • Варна / UK
Magi, супер си!

Като започна дискусията, отначало въобще не ставаше въпрос за бразилски израстъци и BBL, както и да е...

Нямам намерение да помпам повече в тази част, излиза ми извън зоната на комфорт да се гледам с един по-голям размер з----к. Модата тип Кардашиянски г** не я разбирам. Но глутеусът си расте - работи ли се за глутеус - ще има резултат.

Обичам да тренирам горна част, още не ми е минало желанието да се занимавам по-сериозно с калистеника... Свършвам си упражненията за крака в четвъртък, остава ми едно упражнение за корем (не особено належащо за правене). Гледам - залата празна (само аз и ММ). Бам, метнах се на лежанката с лоста. Идва ММ, хили се и ме пита - това упражнение за крака ли е. И аз - естествено, upper-body legs Joy ... И после седя да ме спотва, за какво се навира, където не му е работата Grinning

"Краката" Joy
Скрит текст:

# 176
OFF TOPIC!!
Май тук съм единствената, която наистина си е правила BBL. Три пъти!! Ето, признах си, олекна ми 😇
Историята е любима на голямата ми дъщеря. При едно служебно пътуване до София (работим заедно), аз и казвам,
че след последната среща ще идем до клиника “Дерма акт”, където съм записала час за процедура. Тя лежерно ме пита какво ще си правя, аз лежерно отговарям: “BBL”. Само
дето не спря насред магистралата 😂 Така аз разбрах, че с BBL можело да си коригираш дупето, а тя - че можело да се бориш с неправилната пигментация (BroadBand Light)😂

Да се оплача, че си контузих левия прасец и втори ден си почивам. Май ще си остана на 4 тренировки тази седмица, но пък днес се насладих на спокойна събота с любимия. Разходка под нежното слънце, неустоима пица в любимото “Аморе” в Пловдив, чаша вино от Сардиния плюс малко джелато за разкош. Сетивата също трябва да се поддържат във форма ❤

# 177
Маги Б аз ако бях щях да я черпя Чъби-то
Такъв автентичен комплимент трябва да се третира като рядка скъпоценност ...🤣💪

# 178
Момичета - благодаря ви Simple Smile

Маги Б аз ако бях щях да я черпя Чъби-то
Такъв автентичен комплимент трябва да се третира като рядка скъпоценност ...🤣💪
NFB - абсолютно! Казах на мъжа ми и дъщеря ми и се смяхме много. Чъби направо ми оправи деня и започвам с чудесно настроение 😂. Това изказване е такъв бисер 😂.

# 179
No_frame bitch, предполагам ти трябва съвсем мъничко.
Каране с инструктор три последователни дни и той да е зад теб през повечето време, за да те коригира и ще се получат нещата 🙂

Занимавам се със спортни активности в компанията на хора които нивга не са тренирали специално за дупе, но при всички то е факт, защото се получава когато има редовни и стабилни физически натоварвания.

Така че, Chuby, не е толкова трудно, но си трябва много натоварване и при това редовно.
Най-хубаво е да тичаш, плуваш, танцуваш, катериш планини, караш ски, кайт, сърф и т.н., но се получава и с упражнения, като тука се иска воля и постоянство, защото не е толкова интересно 😃

Мисля че се дразниш на момичетата тук и се оправдаваш с генетика, защото не ти се получава скоростно трансформацията на тялото.
Щом си почнала - ще стане 🙂
Просто ще е по-бавно, защото тялото ти не е подлагано на такива неща и не знае какво му трябва.
А иначе темата за хирургични интервенции е друга 😉

Ветрена си е правила BBL - процедура за фотоподмладяване на лице - рекламира се, че изчиства петна, стяга, изглажда и обновява лицето.

Общи условия

Активация на акаунт