Все още на 17/Daha 17, Kanal D

• 10 912
  • 634
  •   1
Отговори
# 630
Изчетох след мен какво се е обсъдило. Смятам, че за да е благоприятна обстановката трябва да се помисли над казаното от всеки в темата. Може би, само като предложение го казвам, да слагате гифовете си в един пост или под текст за темата /ваше мнение, новина или нещо подобно/. И не, напускането на темата не е решение, защото колкото по-малко хора, толкова по-малко изразени мнения, а все пак това е хубавото на форума!

На тръгване оставям една анкетка горе, мисля, че ще е по-интересно да се обсъди това, че вчера доста открехнаха вратата на темата.

И сериала вече върви надолу, вчера беше показно, така ако продължават ще сложат края му много бързо!
ThankYou, продължавам да не разбирам какво толкова се е случило в темата, та трябва да се правят забележки и да ми се дават съвети какво и как да поствам тук.
Откакто пиша във Форума винаги онагледявам постовете си с "картинки" и емотикони.
Чета с удоволствие постовете на момичетата и приемам всяко мнение, без значение дали то се покрива с моето или не.
Жалко, че в тази тема не желаят да пишат тези, които гледат сериала. Колкото повече мнения се споделят, толкова по-интересен става сериалът, който гледаме.
Видях анкетата и отговорих, че според мен никой няма да умре до края на сериала. Аз съм непоправим оптимист и вярвам в щастливата развръзка за главните герои.
Да, снощи доста неща изплуваха на повърхността, но това е само част от цялата история. Има още много, което очаквам да видя.
Днес рейтингът беше по-нисък, но това не означава край на сериала.
Не вярвам! Историята се развива много добре, плавно и последователно, без бързане и излишен пълнеж. Всяко действие на героите носи своя заряд и надгражда както образите, така и историята.
Акцентира се върху главните герои Арас и Теоман и много обстойно се предават техните чувства мисли и преживявания.
А играта на младежите предизвиква възхищение у всички.

# 631
Не е забележка! Както съм и написала, че е само предложение, за да са доволни повече хора. Никога до момента на мнението на дамата не съм казвала и думичка относно това, но нека бъдем взаимно полезни и да не тръгваме с лошо. И пак не съм казала да не онагледявате писанията с гифове и тн. Моля, не изопачавайте думите ми в различни посоки, които абсолютно не са истина! А защо не желаят, трябва да се замислим..... не е много далеч от логиката!

# 632
https://x.com/sizlerlespoiler/status/2107155929888137727?s=20

Джерен и Чаан в реклама.

Ирем примира за АтХел и Деметица дойде още някоя певица може и певец?

И тия двамата ми пълнат душата въпреки героите си страхотни са.

Два поста пишем едновременно и в момента нямам възможност да отговоря подробно, но въпросната дама слезе, за да сподели нещата, които вижда, и аз я поздравих за смелостта да го направи. Това обаче не означава, че съм съгласна с това което каза.

Що се отнася до това да не пускам GIF-ове и снимки – точно това беше частта, която приех като заяждане, и не мисля, че е необходимо да ми се поставят подобни ограничения. Все пак всеки има право да избира какво и как да публикува.

И само да уточня за себе си – GIF-овете, които правя във Photoshop, не забиват, тъй като използвам специален sharpen. Но това вече е съвсем отделна тема. Simple Smile

А относно „защо не пишат“ – ако искат да пишат, нямам абсолютно никакъв проблем с това. Тени, аз с теб нямам проблем. Проблемът ми беше единствено с това да ми се казва какво да пускам и какво да подчертавам.

Ти ни каза, че не харесваш сериала, че не си доволна и не искаш да пускаш тема и т.н. Аз те подкрепих, а и на ЛС съм ти казала какво мисля по въпроса. И тук уважавам мнението ти за сериала, просто не го споделям.

Не мисля, че е нужно да сме на едно мнение за всичко, нито пък съм длъжна да гледам на сериала по същия начин. Всеки има право на собствено мнение и начин, по който да участва в групата. Така че от моя страна няма личен проблем към теб.

Не е забележка! Както съм и написала, че е само предложение, за да са доволни повече хора. Никога до момента на мнението на дамата не съм казвала и думичка относно това, но нека бъдем взаимно полезни и да не тръгваме с лошо. И пак не съм казала да не онагледявате писанията с гифове и тн. Моля, не изопачавайте думите ми в различни посоки, които абсолютно не са истина! А защо не желаят, трябва да се замислим..... не е много далеч от логиката!

Последна редакция: пн, 05 окт 2026, 20:44 от x BlackRose x the guardian team :)

# 633
И аз не разбрах за какъв проблем става въпрос. Може би е от възрастта. Hug Аз лично гифки не мога да правя, нито да качвам.   Не знам как.Ама им се радвам.  Само снимки и видеа от "You Tube". Но все някой ме е изпреварил. Joy  Не съм и от много приказливите, коментирам , само когато нещо много ме впечатли, в едната или другата посока. Към този сериал за сега нямам забележки и е от малкото, които гледам "Без коментар" в положителна посока. Heart Е имаше едни хубави емотикони в старата "Мама", сега са постнички, ама Joy

# 634

Топ!

И аз не разбрах за какъв проблем става въпрос. Може би е от възрастта. Hug Аз лично гифки не мога да правя, нито да качвам.   Не знам как.Ама им се радвам.  Само снимки и видеа от "You Tube". Но все някой ме е изпреварил. Joy  Не съм и от много приказливите, коментирам , само когато нещо много ме впечатли, в едната или другата посока. Към този сериал за сега нямам забележки и е от малкото, които гледам "Без коментар" в положителна посока. Heart Е имаше едни хубави емотикони в старата "Мама", сега са постнички, ама Joy
Пипи то и аз тъй ама при мен не е от възрастта сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт