Естетични процедури за лице и тяло – 70 тема

• 13 273
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
Аз лично се насочих към др.Тонев ,тъй като моя позната си слага импланти при др.Димитров и ми разказа за него.През въстановителния период е бил винаги на линия за всякакви въпроси,но 3 години след това се е получил проблем .След като му звъннала той я игнорирал.

# 271
  • Шоплука
Прочетох и назад доста от темите, но понеже няма инфо в последните ще питам направо.
Интересувам се от оперативно премахване на бричове и лифтинг за дупето, четох за доста клиники и хирурзи.
Моля ако има някой, който е правил това да сподели. Благодаря предварително.

# 272
За блефаро и ринопластика вижте clinic.aes в инстаграм. Аз обмислям април да отида, но няколко мои близки правиха там и резултата е страхотен.

# 273
Здравейте!
След няколко сменени дерматолози имам миграция над горната устна (още от първото поставяне се получи). Ще разграждам (може би) и после не знам към кой наистина специалист да се обърна за ново поставяне.
Моля за наистина добри изпитани специалисти. Имам природно тънки М образни устни.

# 274
Здравейте, имам записан час за 15.10 за процедура с bbl+moxi лазер, а на 8.10 за при друг дерматолог, (в друга клиника за леко) склуптуруране на лицето (това ще се случи в рамките на 3 месеца с 3 процедури) Замислих се обаче дали лазера и склуптурирането не трябва да са през по-дълъг период. Ако някоя от вас знае, ще съм благодарна да ми каже.

Общи условия

Активация на акаунт