Естетични процедури за лице и тяло – 70 тема

• 13 682
  • 279
  •   5
Отговори
# 270
Аз лично се насочих към др.Тонев ,тъй като моя позната си слага импланти при др.Димитров и ми разказа за него.През въстановителния период е бил винаги на линия за всякакви въпроси,но 3 години след това се е получил проблем .След като му звъннала той я игнорирал.

# 271
  • Шоплука
Прочетох и назад доста от темите, но понеже няма инфо в последните ще питам направо.
Интересувам се от оперативно премахване на бричове и лифтинг за дупето, четох за доста клиники и хирурзи.
Моля ако има някой, който е правил това да сподели. Благодаря предварително.

# 272
За блефаро и ринопластика вижте clinic.aes в инстаграм. Аз обмислям април да отида, но няколко мои близки правиха там и резултата е страхотен.

# 273
Здравейте!
След няколко сменени дерматолози имам миграция над горната устна (още от първото поставяне се получи). Ще разграждам (може би) и после не знам към кой наистина специалист да се обърна за ново поставяне.
Моля за наистина добри изпитани специалисти. Имам природно тънки М образни устни.

# 274
Здравейте, имам записан час за 15.10 за процедура с bbl+moxi лазер, а на 8.10 за при друг дерматолог, (в друга клиника за леко) склуптуруране на лицето (това ще се случи в рамките на 3 месеца с 3 процедури) Замислих се обаче дали лазера и склуптурирането не трябва да са през по-дълъг период. Ако някоя от вас знае, ще съм благодарна да ми каже.

# 275
  • София
Здравейте, имам записан час за 15.10 за процедура с bbl+moxi лазер, а на 8.10 за при друг дерматолог, (в друга клиника за леко) склуптуруране на лицето (това ще се случи в рамките на 3 месеца с 3 процедури) Замислих се обаче дали лазера и склуптурирането не трябва да са през по-дълъг период. Ако някоя от вас знае, ще съм благодарна да ми каже.

Мокси е сериозна процедура, няма да сте в състояние.

# 276
Лазерът е след склуптурирането.

# 277
  • София
Лазерът е след склуптурирането.

Моя грешка, объркала съм последователността.

# 278
Здравейте!
След няколко сменени дерматолози имам миграция над горната устна (още от първото поставяне се получи). Ще разграждам (може би) и после не знам към кой наистина специалист да се обърна за ново поставяне.
Моля за наистина добри изпитани специалисти. Имам природно тънки М образни устни.
Аз съм със същия проблем.
При посещение, за повторно поставяне, дерматолога ми отказа ново поставяне.
Трябва или да разградя, но каза, че тогава има възможност да се сбръчка, или да чакам да се разгради само.

# 279
Мен ботокса не ме хвана тоя път🧐. Не знам какво става... Първият път не напълно, викам, айде... За пръв път, силен мускул, туй-онуй ... Естествено, ме пусна на 3-я месец... Тъй ама сега въобще не ми блокира гневната и челото.. .А над устна и по челюстта -да. Май ще трябва да сменя лекаря...

Общи условия

Активация на акаунт