Ladies, Beauties, Moms-to-Be: come around here - chat for free #10

• 14 776
  • 337
  •   1
Отговори
# 255
  • Boston, MA
...Аз щях да казвам нещо друго, аз правя в момента интервюта на прискууловете наоколо, ако на някой му трябва въпросник, съставих си, мога да ви го пратя да не се блъскате.  Peace

Давай!

# 256
...Аз щях да казвам нещо друго, аз правя в момента интервюта на прискууловете наоколо, ако на някой му трябва въпросник, съставих си, мога да ви го пратя да не се блъскате.  Peace

Давай!

Дай е-мейл на бележка Simple Smile Малко по-късно днес ще го пратя обаче, че го преправям леко в момента, сетих се и допълнителни работи Simple Smile

# 257
Бубка, пуснах ти го, драсни като го получиш!
АКо някой друг иска, обаждайте се!

# 258
Мами в Ню Йорк, я кажете като карахте шофьорския изпит ( практическия, не теоретичния) на полигон ли беше или по маршрут?
 Понеже аз нали си взех пърмита и сега ще карам, та ми казаха , че не можеш да шофираш на специално определените маршрути ( аз си мислех, че ще е като в ПА, качаш се на колата и караш където ти каже инструкт.) и като минахме покрай тях, ами то е някакво затворено такова и се чудех в крайна сметка там ли ще карам или по улицата, ама тея от ДМВ бяха много нелюбезни и нищо не ми обясниха. И тогава пък как хем е роуд тест, пък не караш по нормална улица? newsm78 Не, че имам нещо против да е на полигон, то най-вероятно заради паралелното паркиране, ама все пак ми е странно.  newsm78
Не знам доколко е сходна ситуацията, но в Ню Джърси можеше да е или на полигон, или на маршрут, като маршрутът е фиксиран. Зависи от конкретния MVS.
Аз бях на маршрут.
Разучи какъв е маршрутът, или си намери инструктор, който го знае. Освен това ветераните инструктори се познават с изпитващите, не че това има кой знае какво значение, но пък що да не се застраховаш.
Девойката преди мене я скъсаха, но тя направи гаф, спря по средата на улицата, като правеше завой. Една моя позната беше скъсана на полигон заради превишена скорост на полигона, друга защото потеглила, без да си сложи колан. При такива грешки няма да те пуснат, естествено. Успех!

# 259
Не знам доколко е сходна ситуацията, но в Ню Джърси можеше да е или на полигон, или на маршрут, като маршрутът е фиксиран. Зависи от конкретния MVS.
Аз бях на маршрут.
Разучи какъв е маршрутът, или си намери инструктор, който го знае. Освен това ветераните инструктори се познават с изпитващите, не че това има кой знае какво значение, но пък що да не се застраховаш.
Девойката преди мене я скъсаха, но тя направи гаф, спря по средата на улицата, като правеше завой. Една моя позната беше скъсана на полигон заради превишена скорост на полигона, друга защото потеглила, без да си сложи колан. При такива грешки няма да те пуснат, естествено. Успех!

Мерси!!!  bouquet

# 260
  • Boston, MA
Тандури, получих го, благодаря!

# 261
Мами благодаря ви много за пожеланията!
Екlere, Мерси за подробностите за Phoenix! Сега съм малко по- спокойна за местенето. Звучи много добре, но още ще ми липсва Boston.

# 262
benson10, да те поздравя за детенцето, много се радвам, и много щастие пожелавам на семейството ви. Grinning

# 263
На мен ми е далечко още да мисля за прискуул,ама нали съм си организирано дете  Mr. Green,няма лошо да застана на опашката за идеи...Тандури,ще метнеш ли?

# 264
На мен ми е далечко още да мисля за прискуул,ама нали съм си организирано дете  Mr. Green,няма лошо да застана на опашката за идеи...Тандури,ще метнеш ли?

Дай е-мейл на бележка, че е в таблици.  Peace

# 265
... Звучи много добре, но още ще ми липсва Boston.
Ами как няма, като е такъв хубав град.
Успех ти желая на новото място.

Tandoori, може ли и на мен въпросника да го "метнеш", моля- много ще съм ти задължена!  Hug

# 266
Tandoori, може ли и на мен въпросника да го "метнеш", моля- много ще съм ти задължена!  Hug

Метнах го  Laughing

# 267
Момичета, е днешния НЙ Таймс чета, че таксите за визи за САЩ поскъпват средно със 66%. За зелени карти щяло вече да се плаща над $1000 общо... USCIS щяло да ползва паричките да си подобри системата и да намали чакането с 20%...  Rolling Eyes

Има ли някоя от вас със зелена карта от брак? Моята е още временна, трябва ли да плащам нещо като дойде време да я правим вечна?

# 268
Момичета, е днешния НЙ Таймс чета, че таксите за визи за САЩ поскъпват .......

Не мога да ти отговоря на въпроса, но да ти кажа, че сумата която ние платихме за зелена карта със спонсориране от работодател е космическа направо.  Rolling Eyes (За двама).

ТинаХрис, Шрек 2 не ми хареса, но Шрек 3 е забавен и много лек.

# 269
Tandoori, много мерси!!!  Hug   bouquet

За зелени карти щяло вече да се плаща над $1000 общо...

Че то си се плащаше толкова, даже повече, и преди няколко години (две- три). Без адвокат.
Не съм сигурна, но мисля че нищо не се плаща за да си направиш зел. карта от временна- постоянна, но знам, че е мн. важно да пратиш нужната форма точно, когато е срока (2 год?), иначе нещо се губи, но не знам точно какво. ама и аз как обясних...

Общи условия

Активация на акаунт