Ladies, Beauties, Moms-to-Be: come around here - chat for free #10

• 14 772
  • 337
  •   1
Отговори
# 105
О, да, 10х  Simple Smile
Не ме питайте, как се изприщвам, когато се налага да спелувам 11-буквеното си име  Laughing

Момичета, не знам как е при вас, ама тук имам чувството че бензина скокна само за 2 дни с 10 цента  Shocked Сега се заглеждах по бензиностанциите, най-евтиния е $3.15-$3.20.

Сега ли се усети?  Grinning От един месец расте при нас, 3.19 е най-евтиният... Четох че го дължим на събитията в Нигерия, на китайците, на сезона ала бала, това е.

Честит ти имен ден както и на всички празнуващи!  bouquet

# 106
По-скоро не очаквах,че толкова бързо ще мине  $3. Последно заредих на $2.90... Много бързо искат да стигнат $4-те май  Rolling Eyes

# 107
Момичета, не знам как е при вас, ама тук имам чувството че бензина скокна само за 2 дни с 10 цента  Shocked Сега се заглеждах по бензиностанциите, най-евтиния е $3.15-$3.20.

Тук е $3.55 най - евтиния (заредих в четвъртък сутрин на 3.44, вечерта беше вече 3.55) до $3.95 стигна най- скъпия. Уж казват, че е временно.

Честит имен ден на всички празнуващи Simple Smile

# 108
По-скоро не очаквах,че толкова бързо ще мине  $3. Последно заредих на $2.90... Много бързо искат да стигнат $4-те май  Rolling Eyes

Приеми, че бавно се е качвал при вас. От месец зареждам на над 3.

Четох прогноза 2.95 средно за годината.

# 109
Честито на всички празнуващи и от мен!

bouquet

При нас бензинът започна да се вдига поне преди месец. Сега е около 3.05.

# 110
Честито да е името на всички празнуващи .  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
zdraveite i ot men....  :roll:Az sam nova ne samo v tozi forum ami vaobshte v USA.Tolkova mnogo da mi dopada vsichko napisano tyk che ot niakolko dni ne propyskam da vliaza v foryma .I sega oshte kato ne rabotia a si gledam deteto i se 4ydia ot kade da zapo4na iz4itam vsi4ko  bez da prezka4am nito red ot vashite palnocenni mnenia ili preporaki.Straxodni ste... Grinning Tolkova se radvam 4e vi ima vsi4ki vas davashti samo spokoistvie na novodoshlite
4estit praznik na vsi4ki imeniaci badete mnogo zdravi i shtaslivi .... Hug

# 112
Много се извиниавам 4е не можах да напиша на кирилица текста. newsm78

# 113
Мами,ще имам ученик след 3 месеца-почва Kindergarten.Миля,кажете,какви учебни помагала трябва да купувам.И най-вече от къде?Тетрадки?Химикали и моливи?Пастели?....?А учебници-от там ли ги дават или трябва и тях да купувам? :cry:Sorry за глупавите въпроси,но както разбирате идея си нямам.

# 114
Мами,ще имам ученик след 3 месеца-почва Kindergarten.Миля,кажете,какви учебни помагала трябва да купувам.И най-вече от къде?Тетрадки?Химикали и моливи?Пастели?....?А учебници-от там ли ги дават или трябва и тях да купувам? :cry:Sorry за глупавите въпроси,но както разбирате идея си нямам.
Учебници моят син нямаше ни в предучилищната, ни в първи клас. Според мене недей още да купуваш нищо! Може би в началото на август ще получиш по пощата писмо от училището със списък какво ти искат. В магазините започват по това време и back-to-school разпродажбите, където можеш да купиш тетрадки и канцеларски материали по-евтино. Не бързай.

# 115

Не са ли ви казали от училището какво искат. Задължително трябва да има списък.  Училището ви има ли сайт?

Ето това е за нашето училище:

2    Crayola Crayons - 16 ct. 
  2    Crayola Crayons (small) - 8 ct. 
  2    Washable Crayola Thick Classic Markers 
  6    #2 Wood Pencils 
  2    9x12 Bright White Construction Paper - 100 ct. 
  1    Red Pocket and Brad Folder 
  4    Elmer's School Glue - 4 oz. 
  2    12x18 Manila Paper - 50 ct. 
  2    Facial Tissue - 120 ct. 
  3    Expo Black Chisel Tip Dry Erase Markers 
  1    Blunt 5" Scissors 
  1    1" White View Thru Vinyl Binder 
  1    Pink Bevel Eraser

Но ти си питай във вашето училище, защото може да има разлики.
Target обикновено през август пускат много неща за учениците.

Аз поръчвам от училището  (при нас има такава опция )- може да ми взимат някой $ отгоре, но ми спестяват мотаене по магазините и отгадаване какво точно искат.

# 116
КТБ, не е задължително вече да са им казали, явно е различно на различните места. При нас този списък пристига в началото на август по пощата от името на учителката. Тогава и разбираме коя ще е учителката. А и в самия списък може да има разлики - аз не си спомням да съм купувала ножици или construction paper за училището.

# 117
Като престигнахме след две седмици си зaписах детето ми в Киндергартен.В нашето училище не се носи нищо всичко им се предоставя от училището.Макар че ние записахме детето ми почти 8 седмици преди да свърши учебната година го вклучиха в програма за изучаване на англииски език .Детето ми попадна npu страxotна учителка и вече името и присъства в всеки наш разговор.

# 118
Може, при нас дават списъка още щом се запишеш. Освен това седи целогодишно публикуван и в сайта на училището ни.
Учителките научаваме ден -два преди да започнат - по време на back-to-school.
Но ако иска майката може да пита и в момента - би трябвало още да са отворени училищата. Ако държи да е подготвена.

# 119
Но ако иска майката може да пита и в момента - би трябвало още да са отворени училищата. Ако държи да е подготвена.
Разбира се, да знаеш какво да очакваш. При нас в началото на този месец имаше например ориентация за предучилищната. Отворени трябва да са училищата още, нашата учебна година свършва на 19 юни. Всъщност, когато и да свършва учебната година, канцеларията не затваря и училището си е все отворено.

Общи условия

Активация на акаунт