Отговори
# 15
Поне е бил откровен и е споделил,че не може да я забрави.
Той не само,че не я е забравил, а продължава да е емоционално свързан с нея. Със сигурност и на нея казва,че му е необходимо време
Не знам какво чакаш още да се случва,освен повтарящите му се ситуации, за да ТИ се докаже, че този мъж НИКОГА няма да е в състояние да бъде единствено с теб.

Подценяваш се и си губиш времето. Не знам защо се самозалъгваш,че някога ще е само с теб.

# 16
  • София
Описала си love bombing в този пространствен пост. Човекът нито е добър, нито е възпитан, нито е страхлив.
И в токсичната му връзка с бившата той е токсичният.
Запомни едно нещо (те са много, де, и ги има в историята ти)- мъж започне ли едни отношения със споделянки за травми, тежко детство под предлог, че те чувства като пристан, разбира се, е манипулатор и не е добър човек.

# 17
Абсолютно съм съгласна с Кечър, този е по учебник. Очаквай включване и сълзливи истории. Дано имаш силите да му теглиш м@йните.

# 18
Авторке, това топло, студено поведение е класически признак за незрял мъж, който просто те е използвал за забавление, докато се кара с официалната си партньорка. Запознанството с майка му и роднините не е никаква гаранция за сериозни намерения, защото неговото семейство най-вероятно е свикнало с глупостите му и просто мълчи, и прикрива.
 Няма как да знаеш каква всъщност е бившата му/настоящата, тъй като всичко, което си чула за нея, е пречупено през неговите лъжи и манипулации. При обвързаните мъже е точно така, те говорят лоши неща зад гърба на жените си, за да се оправдаят пред новите си завоевания. Много добре правиш, че затваряш тази страница, защото ценностите ти наистина нямат нищо общо с този Абсурдистан, в който той и родата му живеят.

# 19
Авторке, това топло, студено поведение е класически признак за незрял мъж, който просто те е използвал за забавление, докато се кара с официалната си партньорка. Запознанството с майка му и роднините не е никаква гаранция за сериозни намерения, защото неговото семейство най-вероятно е свикнало с глупостите му и просто мълчи, и прикрива.
 Няма как да знаеш каква всъщност е бившата му/настоящата, тъй като всичко, което си чула за нея, е пречупено през неговите лъжи и манипулации. При обвързаните мъже е точно така, те говорят лоши неща зад гърба на жените си, за да се оправдаят пред новите си завоевания. Много добре правиш, че затваряш тази страница, защото ценностите ти наистина нямат нищо общо с този Абсурдистан, в който той и родата му живеят.

А защо всички са толкова незрели и безотговорни. С поведение на 17 годишни...
Имам чувството, че жените сме станали все по-твърди, категорични, отдадени, лоялни и тн.
После защо до тенденцията е на самотни хора до 30-35г и всяка трета връзка е развод та после това се предава на децата им и така омагьосан кръг от емоционално незрели хора.
А за дамата- тя знае за мен, блокирала ме е още като бях с него😃?!
При такива събирания и раздели особено поредните между двама души има ли етап, в който се установяват окончателно? Като се съберат летят ли в облаците или влизат в ежедневието както по старо му?
Сигурна съм, че са имали поредния разговор и разбор на случилото им се и не разбирам как тя го допуска за пореден път. Не че е моя работа, просто съм любопитна при такива динамики какво се случва при тези роли.
От това, което чета, чувала съм и имам наблюдения рядко такива събирания-раздели завършват със здрави отношения и работа от двете страни.
Та дори самия той ми е казвал, че последното им "събиране" било за 2-3 седмици😃 Безмълвна оставам като пиша тези безумни "тенденции". Ще ми е интересно да разкаже някой за тези динамики на събирания-раздели.

# 20
Това, че е несериозен, е трябвало да го разбереш още през годините, в които само сте си писали, и си установила, че той отново се е събрал с бившата. Това е ясен сигнал, че не знае какво иска, води се от моментни настроения, не е готов да вземе решение, което да е окончателно и определящо за живота му за някакъв дълъг период напред. Постоянно се чуди дали нещо не изпуска, и бившата явно не е била "идеално зле" и не може да я остави, и ти си била интересна и е искал да пробва какво ще се получи, да не би пък с теб да му е по-добре. Това е проява на висш егоизъм за мен. Приеми го от положителната страна, не ти е загубил много време, разбрала си що за човек е и няма цял живот да се сещаш за него и да се питаш "ами ако".

# 21
Това са  безумни токсични и изтощаващи отношения.Тези двамата(описаният и "бившата") са от хората,които искат и обичат именно такива отношения - с много адреналин,стрес и резки промени в емоционалната въртележка.
Но ако ти не си от този тип хора, остави всичко в миналото.

Този господин ще се раздели и с въпросната "бивша", ще срещне нова "идеална",ще се пробва да я вкара и нея в играта.Но никога няма да е във взаимоотношения само с една жена, ще търси задължително нова и на нея ще стоварва емоционалния си багаж,паралелно няма да е приключил с предходната и така.

# 22
Имам чувството, че жените сме станали все по-твърди, категорични, отдадени, лоялни и тн.
...
Не са всички такива. Този мъж е, други не. Дано следващият да го разпознаеш по-навреме...
А и жените не са всичките еднакви. Ти си лоялна, маса други са въртиопашки и безотговорни.
Значи вие се познавате с другата жена, та те е блокирала? Странно.

# 23
...
Не са всички такива. Този мъж е, други не. Дано следващият да го разпознаеш по-навреме...
А и жените не са всичките еднакви. Ти си лоялна, маса други са въртиопашки и безотговорни.
Значи вие се познавате с другата жена, та те е блокирала? Странно.

Не се познаваме, не сме се запознавали. Според мен, когато е разбрала от трето лице, че аз съм с него затова ме е блокирала, което пак ми звучи ненормално.😃

# 24
За мен историята ти е кошмар, извинявай.
Този не е в час. Ама хич.
Хващаш и го блокираш навсякъде. Да няма достъп до теб. Това ще го побърка.
Има такива мъже и това тяхното е болестно състояние направо. На мен ми се е случвало подобно, но развръзката при мен беше пълно блокиране и отсичане на общите познати, че разпитваше за мен през тях. Вече минаха години, търсил ме е поне три пъти и обикаля там, където знае че ходя. На тоя и на една думичка не му вярвай! И добър ден да ти каже, гледай дали е светло навън.
Наскоро ми се случи към мен да прояви интерес женен мъж. Ама нямаше халка, нищо. Същото, пое инициативата да говорим. Разбрах, че имал и дете отскоро. Обърнаха ми се червата за секунди. Ако знаех коя е жена му, директно отивам при нея да й кажа какъв боклук има вкъщи и да го изхвърля. Жал ми е просто в какво са се набутали някои жени и не познават човека срещу себе си.

И впрочем, не му вярвай за това какво говори за бившата му. Кой знае какво говори за теб пред нея пък. Може да е свясна всъщност. А ако не е и е такова дето той описва, той е повреден от нея. Не знае какво е нормални отношения и като те е видял каква си добричка е решил да те ползва. Не му позволявай това повече! Манипулатор абсолютен. Не е незрялост, хайде да спрем да оправдаваме постъпките на 30+ мъже. Много добре знаят какво правят, само се преструват на улави и "горкият аз"! Хващаш, шут и далеч от теб!

# 25
Днес хората като че ли са склонни повече да търпят, отколкото да зачеркват и да започнат отначало, и това изобщо не е обвързано с брак, като твоят пример е нагледен. Нямат брак, нямат деца, всичко е доказано токсично, но пак са заедно. Всички тези теории, че него го привличала токсичността и подобни врели некипели, са пълни глупости. Той самият е токсичният в тази връзка, даже не може, ами си е точно такъв. Мъж на 33 щом се държи по този начин, никога няма да му дойде акълът в главата. Говорил ти е, че не искал да има деца от нея, ама в същото време си стои кротко там. Фактът, че очевидно има някакви чувства към нея и я обича по някакъв свой си изкривен начин, макар че такъв егоист едва ли може да изпитва по дълбоки чувства, показва, че той всъщност много добре знае какво иска. Не иска да се обвързва с нещо повече, няма намерение да поема истинска отговорност и така си му е най добре. Колкото до нея, тя знае за теб само това, което той е решил да й каже и да пречупи през своята версия. Пак всичко опира до неговата манипулация, защото той и нея я манипулира по същия начин, по който оплете и теб в началото. При такива динамики на събирания и раздели няма никакво летене в облаците след поредния разбор, те просто се връщат в познатото старо блато на битовизма, защото ги е страх да останат сами и да започнат на чисто, така че изобщо не им се чуди на тези безумни тенденции и се радвай, че си далеч от тях.

# 26
  • София
Аз мъж не мога да деля. Чуя ли за друга жена, ми изстиват всички чувства.

# 27
Гледай сега.......започне ли някой да ти каканиже за неща от пръв поглед, за някакви уникални усещания с теб (при положение, че не те познава), как е понесъл товарът на света и някъде по периферията се споменава друга жена, в сравнение с която ти си много по-.......във всяко отношение, но, уви и дъра-бъра, бла-бла-бла...........пиши го бегало.
Има мъже, които искат семейство и просто го създават.
Има и мъже, които все търсят някакви тръпки. Дори и да се оженят за някоя жена, то ще е защото тя е изключително полезна за тях и пак ще си търсят тръпките.
Помисли кой от двата типа те устройва в дългосрочен план и действай.
Намирам те за доста емоционална - нормално за доста млади жени. Заложи повече на здравия разум.

# 28
В тая ситуация положението ти е "по-добре сама, от колкото зле придружена".
Гледай напред и избягвай да се сещаш за него.

# 29
Първата ти грешка е била да се запознаеш само с едната страна на монетата - да беше се запознала с "бившата", да получиш информация от кладенеца, затова какъв мъж е той, спрямо жената до себе си. Не казвам, че нейната дума е закон, нито че от интрига/злоба не би го хулила незаслужено/излишно, но поне щеше да имаш две версии, от които да помислиш и получиш по-пълна картина.
"Жена ми е токсична/луда" е класика! Запита ли се, ако е такава в неговите очи, а  действителност просто издивява, защо е докарана до такова състояние именно от него?
Да не говорим, че приказки от типа "Не е в теб проблема, а в мен" и "Чувствата изчезнаха, ужас" са ми толкова криндж/жалки - пича е на 33, не на 13, да гони чувства.... и как така, изчезват за 8 месеца??? Много просто - НИКОГА не ги е имало!
Браво, че си имала усета/интуицията, явно добре ти е подсказала.
Помни - гледай/усещай действията на мъжа! Когато мъжа наистина е искрен, обича и уважава само една жена, то той го показва с действия-жестове/всеячески, а не с думи.

Общи условия

Активация на акаунт