Отговори
# 60
plqsak ,лошо няма да се чете, анализира, осмисля.
Това помага да не се правят грешки.
И пак понякога уж си чел нещо, заричаш се, че ти така не би направил и си правиш простотията Joy

Како Сийке, право в десятката Rolling Eyes

# 61
  • Мадрид / София
Авторке, бягай от девет планини в десета! Това, което ти описваш като емоции са твоите емоции и очаквания, не неговите.
Червени флагове: много скоро заживявате заедно, в началото е много любвеобилен и грижлив, но после почват да се появяват проблеми, които иска да "мисли" насаме. После идва ново "завръщане" към предишната "любов"... и ще продължават проблемите като на теб ще ти дава все по-малко.
Та този индивид е нарцистична натура и те любов не изпитват към никого. Абсолютна липса на емпатия към другите. Единствено ги интересуват те самите и какво могат да вземат от другите без да връщат нищо. Или по-точно да дадат малко за да те държат под техен контрол. БЯГАЙ от такъв индивид и не се самозаблуждавай с манипулациите му. Винаги ще говори зле за другите, но и за теб ще ги говори, когато не си с него. Ще дойде и момента, когато ден ти говори мило, 5 дена мълчи и като че ли те няма. Манипулации, стратегия за да те контролира.
Дори не можах да те дочета, всичко в мен се надигна от негодувание към такива типове. Бягай далече и затвори след себе си всички възможни пътища за контакт: телефони, вайбър, соц, мрежи и никакво отговаряне на неговите провокации. Пълно мълчание от твоя страна. Млада си ще намериш по-добра компания, но не бързай веднага да намериш друг, че пак ще попаднеш на подобен. Нека мине време и се успокой. Тогава започни на чисто.
  Той е израстнал без мъжки пример, не е видял каква е ролята на мъжа в семейството, в социума. Не е видял здраво семейство да преминава пред трудности. Не е имал качествено време и разговори с баща си и тн. Смятам, че това е огромен фактор, но пак не казвам, че го оправдавам.
Изобщо не съм съгласна с теб, внимавай с това се самозалъгваш. Сина ми изрстна без баща, но е вече глава на семейство и отговорен мъж. Не се самозалъгвай и не го жали. Нарочно те манипулира момиче за да си му вързана в кърпа и да те има когато на него му е кеф, не когато ти искаш.

Последна редакция: пт, 28 авг 2026, 20:53 от Angela61

# 62
Какво с баща му, оставил е семейството и децата си ли? Бил е женкар ли?

# 63
Не съм чела всички 5 страници, от цялата история ми се зави свят.
Просто му хлопа дъската. Нямаше да го изтърпя и 5 минути да се обяснява.
Такива мъже са ми освен окачени и доста женствени.

# 64
Той какво искал, иска, не е твой проблем.
Изясни си ти точно какво искаш – да го прибираш ли, да си го чакаш ли, да му биеш шута ли. Като се нацентриш какво искаш ТИ, всичко ще си дойде на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт