Любители на кучета - 161

• 5 555
  • 219
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Съжалявам за Блеки.
Съболезнования 🖤

# 211
Съболезнования за Блеки♥️

# 212
  • Враца
Много съжалявам за Блеки.. Sad Sad Sad

# 213
Whitefang, съболезнования! Толкова много се надявах да има още дни без болка за Блеки! Дано да му е леко и спокойно на душичката вече!
И добре дошла на Аря!

# 214
  • тук-там
Най-сърдечни съболезнования! Милия Блеки! Да тича свободен и без болка по небесните пътеки!
Whitefang, желая ти сила и кураж! И не непускай темата, много си ни полезен.
Добре дошла на новата малка Аря. Аз съм гледала моите без клетка, но ставах да ги пускам през нощта в двора, за да се учат да си вършат където трябва работата. И бяха ограничени само в кухнята, от където има врата към двора.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 20:44 от mtz

# 215
Съболезнования, whitefang! 😢 Миличкия Блеки, нека тича свободен и щастлив в безкрайните ловни полета 💙

# 216
Съболезнования ....Много тъжно ми стана....Много...                                                                                                                Добре дошло на новото бебе кученце Аря...

# 217
  • Варна
Ех, Whitefang, съжалявам много! Със свито сърце зададох въпроса си към теб, някак се надявах да е друга причината за дарението ти... Светъл път на Блеки, беше обичан и уважаван старши на глутницата ни тук. А ти не спирай да хвърляш по едно око, много си полезен и изчерпателен! Ще те чакаме и с ново другарче!

Добре дошла на Аря!:partytime: Ще я посрещнем подобаващо, но когато се престраши да се идентифицира визуално пред нас. Имаме си "комисия по посрещането" тук Stuck Out Tongue

# 218
Много мъчно ми стана, тъкмо снощи една дама подаряваше лекарства в кавалерската група, защото нейното кавалерче е починало и като прочетох и тук ми се сви сърцето.

Аря трябва да плати данък, не може без!

Вчера валя дъжд, за това го екипирах, а на него взе, че му хареса и доста си потича.

П.П. Котешкият младеж го видяхме тази сутрин, добре си е, даде коремче за почесване.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2026, 21:17 от DreamingOfSummer

# 219
Съболезнования за Блеки🖤

Общи условия

Активация на акаунт