Любители на кучета - 161

• 3 448
  • 138
  •   1
Отговори
# 135
  • тук-там
Сиви, нали знаеш, че плюшлите не са ок за бебе-куче. Ако видиш, че разфасова, взимай.
Моите са малко на кучешки пансион, защото ние пътуваме. След като са джакузили, няма много бяло по тях:

# 136
mtz следя постпянно състоянието на играчката и ако видя пробив хвърлям. Не я оставям без надзор с нея, въпреки че е подхванала на детето килима за игра 🤣 Та имахме малко драма сутринта, ама минахме леко с уговорка за ново килимче с Мики Маус 😆 Ама обмислям да го махна и него, че започна да къса парчета от него. Ще е беляджийка Мисата, че колкото повече се отпуска, толкова повече щуротии прави 😁
Гледам Руби и Нъки ще имат нужда от дълга баня, ама пък очите им светят от щастие 😀

Mi6i аз моите хи водех в деня за баня да се къпят, че много обичаха. Даже веднъж Вивата влезе от Къмпинга и излезе на ферибота. 🤣 Тогава не ми беше смешно, ама се беше ориентирала и беше отишла в двора на работата ми и колега ми се обади да каже, че е там. Макс никога не ми е правил такъв номер, той си е плацикаше на плиткото като хипопотам. Мисля, че усещаше моя страх от вода и никога не влизаше на дълбокото.

# 137
  • Бургас
И Елза е на пансион и там работи като детегледачка Simple Smile
Родена е да угажда на малки деца, а у нас вече няма Sad

# 138
  • тук-там
Докато дойде време да си ги вземем в неделя, може и професионален груумър да не се справи.
Миса не е беладжийка, а съвсем нормално умно и любопитно куче-бебе. И Руба ги измисляше всеки ден белите, но всъщност се превърна в много послушна и добронамерена млада дама. Лори може да потвърди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт