Любители на кучета - 161

• 6 646
  • 260
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Милият Блеки. Не се мъчи вече. Съжалявам Зъбчо.

# 226
  • Варна
Е, Диди, това вече е друга работа - имаме си образ, имаме поза, изобщо подобаващо представяне от госпожица Аря. Добре дошла в нашата къщурка Balloon Беше казала, че "породата й е неустановена и неясна", но от личен опит ти казвам, че много бързо приносителките им си стават "установени и ясни" - установяват се в дома и сърцата ни и е ясно, че са си нашите "хора" Smiley Бързо да се напаснете с Аря с дългото име Smirk, а нас да правиш съпричастни с щуротиите й!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 11:38 от galenaa

# 227
Ах,че мила душичка сте си осиновили!🍀

# 228
  • София
Много хубава Аря! Добре дошла! Heart

# 229
  • Пловдив
Добре дошла, Аря! Прекрасна!

# 230
Съболезнования за Блеки! 🖤
Кураж и сили на цялото семейство!

# 231
Здравейте!
Не съм влизала отдавна.
Последните страници прочетох за починало куче Блеки - съжалявам.

Тази година ми стартира в ходене по доктори с Бела /голдън ретривър на 12г./ и явно така и ще си премине.
Скрит текст:
Преди месец  имаше за два дни стомашни проблеми и като посетихме вет, коремът му се стори надут, опита се да погледне на ехограф и каза, че уж далака бил уголемен. Това, разбира се, доста ни притесни. Затова си записахме час в клиника Елпида във Варна, тъй като в Добрич нашите ветове нямат добра техника за големи кучета и при прегледа Бела беше седнала, което си оказва влияние върху самото изследване. В Елпида пуснахме пълни кръвни - само черния дроб малко се нуждае от добавка. Слава Богу, на ехограф вътрешните органи всичките бяха добре. Фалшива тревога с далака.
Тъкмо се успокоихме от това и друг проблем - сцепена възглавничка на пръстче. Внезапно започна да куца и си помислих, че са я хванали ставни болки, понеже Нина /бигълчето на дъщеря ми/ беше на гости при нас и имаха доста игри и движение. Даже започнах да й давам противовъзпалителни, които ни спасяват при такива силни болки. На третия ден реших да й огледам стриктно лапите и видях, че има сцепване на едната възглавничка. Айде и там 10 дена превръзки, мазила. Сега уж поотмина, но то не стига, че сцепена възглавничката, но и малко обезформена. Голдъните имат сколнност към хипер кератоза по възглавничките точно.

И такива неприятности.... Отделно от това ми се къса сърцето да я гледам как остарява, как не може вече да бърза, уморява се навън..... Много е тъжно.........

# 232
Съболезнования за Блеки ...............много съжалявам.
Добре дошла на сладката Аря голям бонбон и адмирации на вас че сте приютили кученцето ! Ние също незнаем колко ни е породисто кучето но го гледаме  цялото семейство с много любов .Ето я девойката в снимка от серията Ра и водата:heart_eyes:   

# 233
Макс ако е на мястото на Ра,  ще е прескочил и избягал на далеч 🤣🤣 Само в банята седи мирно, даже чак като приключа и се дръпна настрани му викам изтупай ушите 😄 , тогава се изтръсква. Някога имах немска овчарка голямо тръскане докато се изкъпем.

# 234
Кастиел трябва по няколко пъти да му казвам да се изтръска докато разбере какво искам от него. Иначе стои като препариран в банята ако е мокър.

# 235
Макс знае команда Изтупай ушите 😄, ако трябва да паднат листа от него или трева , ако се е търкалял като глист по гръб.

# 236
Макс ако е на мястото на Ра,  ще е прескочил и избягал на далеч 🤣🤣 Само в банята седи мирно, даже чак като приключа и се дръпна настрани му викам изтупай ушите 😄 , тогава се изтръсква. Някога имах немска овчарка голямо тръскане докато се изкъпем.

Това е голяма тераса на 4 етаж, трудно ще избяга а и тя си я познава много добре, а и ние сме с нея, а в случая играем с маркуча ,а когато се къпем това е силова тренировка във фитнес пред банята 10 хавлии и освен че се истръсква после се отърква абе голяма веселба..............

# 237
Макс знае команда Изтупай ушите 😄, ако трябва да паднат листа от него или трева , ако се е търкалял като глист по гръб.

Да дойде да научи Кас.

# 238
  • Варна
Брат ми е в паника, Роки изял две зърна грозде. Може ли наистина да е толкова опасно?

# 239
  • Варна
Ъ, не мисля. Първата година хванахме Рая да ходи и да си къса по едно зърно направо от лозата. Изобщо не знаехме, че е опасно и много се смеехме. Но наистина по едно зрънце беше, нищо й нямаше. Да кажат по-знаещите. Не е драма, според мен, стига да не е постоянно  и в количества.

Общи условия

Активация на акаунт