Vatertag, Männertag, Herrentag - Мами в Германия говорят за мъже [27]

• 10 371
  • 319
  •   1
Отговори
# 90
Мато, не си разорена, не си в депресия,
фолнала си ин лав, ако питаш кака си.
Или си огладняла, кокошке, просо търсиш.
Рекох и отсекох. Саркози дойде, свекитата не.
Къде са тия хора, бре, и хендитата им аус.
Айде, бегам да слагам сутиен, че може да хлопнат
и да не ме заварят като повей ми, ветре. До скоро.

# 91
  • Primum non nocere !
Мато, търсиш си белята бе жена!   Wink Престани да ходиш да запяш "Боса" ,че ако не си се депресирала ....ще те хване истинска депресия! Уфффффффффф..и мен ме полазиха тръпки. Имах такъв колега, на 43, красив , тяло като Аполон, със страхотен стил. Сутрин като мине покрай теб те обвива мъгла от страхотен парфюм, обувките му излизани. Колана в тон с обувките...еднакво добре му стояха дънки с спортна риза и елегантен костюм! Като Бог....Луд за връзване...страхотен темперамент! Мъж мечта! И накрая да почертая ,че имаше 22г. любовница! Бяхме приятелчета , а аз тайно завиждах на любовницата му! Даже и в тях съм ходила на гости, жена  му също е лекар.
Биба , аз наистина не схванах...Четох бързо и ми се мярна Ю30...и си викам къв билет бе? Ква е тая група? Толкова да съм изостанала ли? ХА!!ХА!!
Аз пак от недоразбралите да питам?  newsm78  За своите собствени мъже ли ще лафим или за чужди?

Честит празник на Грами! Много послушен татко да бъде!  

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 14:49 от Шехи

# 92
Майне дамен, майне дамен!

Какви са тези поетично-фонетични спорове и кому са нужни те? Татянче не се сърди, нали знаеш на български няма къси, дълги, отворени затворени гласни. Туй немската поезия не е шега работа. Иначе добър пример е ангилийското шиит и шит.

Мари Мато, да не тЪ опущим Mr. Green

Шехи не питай повече за Ю30, че работата стана дебела Whistling Става дума за юбър 30 партита.

Тук вали, но... няма нищо по-хубаво от лошото време Wink

# 93
Мацки..4естит ден на майката на патерици.Много семейно 6астие и пълна къ6а с деца.. Grinning
4естит празник на мъжете ви! GrinningДа са все така добри татковци,а и да сме все така глезени от тях. Wink

хмм...4удех се да казвам ли..да не казвам ли...ама рекох да кажа.. Laughing
полу4их от мойто 6атци за муттертаг гривна,колие ииии пръстен.. Heart Eyesта пръстена бе6е подарен с думите да станем.... Mr. Green Heart Eyesсе6ате се какво де Laughing(офицялно семейство) Wink

Та нека направим кръ6енетата в БГ и ДЕ,4е после свекитата искат ихо ахо и в БГ и в ДЕ! BlushА на6те и те дават само зора..а кой ме мисли мене,4е сега наесен,уни звънеца 6е забие и имам изпити,а и дипломирване след туй.. FlutterЦялата фамилия им е май през крив макарон,4е наесен продължавам с науките..Хората си мислят само за тържества.. ooooh!
Айде до скоро

Последна редакция: чт, 17 май 2007, 16:04 от Vessito

# 94
не мога да се въzдържа  Grinning, тук става интересно  Flutter
строих младежите в две редици  Naughty, стига само те са ме иzкарвали иzвън нерви  #Crazy и ето ме на, пръстите ми докосват клавиатурата, оооооо бях zабравила колко е хубаво.
Шехи какво да говорим zа нашите мъже, по_добре zа теzи от фантаzиите,
представих си психоаналитика на Мата и ми стана хубаво, слънчево, лек бургаски бриz погали косите ми и се спусна хадолу да си поиграе с роклята ми  Blush

обитатели на моята младежка фантаzия бяха мъже в униформа, в началото полицаи, но като поумняхах минах на пилотите, така съчетах мечтите си zа красиви мъже и беzкрайни пътешествия....

мистик, мога да те уредя, zа фантаzията става въпрос, нямам под ръка сърдечен хирург, но мога да ти иzпратя zелените дрехи (раzмера е XL), ти все ще намериш на кой да ги облечеш Wink

# 95
От ло6ото врме ли ви е хванала тая мечтателност,че не раzбрах  Mr. Green Аz само zа сън си мисля и мечтая,ама няма  Confused Сега подремнах с Томи 2,5 часа и пак съм недоволна,не ми стига,от пролетна умори ли е,от деzата ли или от ЕГН Ще да е  newsm78
Хайде да си правя силно кафе,че много работа ме чака днес и до неделя  Whistling

# 96
От ло6ото врме ли ви е хванала тая мечтателност,че не раzбрах  Mr. Green

и то е виновно и много други работи са виновни, както и липсата на някои други  Wink

# 97
зима, да те пращам при моя психоаналитик..........
Косматке, не ти ща психоонкела  Grinning ! Имам си млад 25-годишен мъжкар цухаузе и не пускам  Mr. Green

# 98
зима, да те пращам при моя психоаналитик..........
Косматке, не ти ща психоонкела  Grinning ! Имам си млад 25-годишен мъжкар цухаузе и не пускам  Mr. Green
чуждото е по-интересно бе. обаче аз не бих си легнала с него. не обичам да нанкам с хубави мъже, много са заети със себе си Twisted Evil
просто е приятно да го гледа човек.
Лисо, разкри ме. на разделно ранене съм. нередовното пиене и нередовния секс ме докараха до тоз хал. кат диетувам и ептен изтрещявам и изпадам в депресии. кво нередовно пиене бе, никво пиене. от 5 месеца. за секса нема да казвам..... Flutter
заминавам утре или вдругиден за едно странджанско село. ще седя там една седмица. с кинд унд кегел. много ми е гот там. рай, другарки, ви казвам. и възможно най-гадните хора. клюкари, злобари.........много се кефя да им разказвам шехеразади. после по една година имат матриал за разговори. грижовен човек съм. па тая година и с детето отивам, има да умуват здраво ли е кат е осиновено, цигане ли е..........ще казвам че е цигане. то си му и личи на детето де Joy
ще сторя снимки оттам да видите къв кеф е.

# 99
Косматке,голям план си скроила,и аz ги обичам такива  Joy
Да ви се похваля,че преди 2 години и 10 мин станах zа втори път майка на едно малко ангелче ,та по тоzи повод да "почерпя с по едно парче от таzи или таzи торта  Wink.

# 100
Чиколинка, честито   bouquet
Много радост и подаръци zа Томи nbirthday newsm67  Gift  Gift

# 101
Чико, честито ти Томи! Да расте, да слуша, е и малко да те ядосва де! Не може без хи, нали мъж трябва да стане  Laughing !
 newsm59  cook  ura!

# 102
  • Primum non nocere !
Поздрави на патерица на мъжката майка и малкото й ангелче!

П.П.Чико , пльосни рецептата за тортата в "Готварския" Бите!

# 103
Чико, да ти е жив и здрав малкия мъж! Hug  bouquet

# 104
Чико, да ти е честит малкият разбойник. Нека остане верен на себе си и много да те радва. Hug

Момичета и на вас привет.
Някои днес нямаме дълъг уикенд. Жалко, но се ла ви. Очертава се чуден ден.

Мъже в униформа не могат да накарат лигите ми да потекат. Особено полицаи.
Няма да забравя едно полицайче. Беше с тунезийски или просто арабски произход, натокано, вечно зализано с гел. Униформата му, особено панталоните, беше тясна. Твърде тясна, но той се чувстваше добре така. Обичаше да показва мускули и други издутини по тялото си. Мазен, много мазен. Гадно мазен.
Една от колежките ми залиташе по него и все гледаше да го заговори при обичайните му обиколки. Тя е също българка, с типичните черни дълги коси, обилен син грим и черен молив около цялото око. Хубави цици и прекрасна усмивка. В общи линии нямаше мъж, когото да беше поискала и да не беше гризнала за закуска. Няма лошо.
Мазният арабин не ú взе телефонния номер, нито си даде неговия. Момичето така го бленуваше.
След време се засякохме случайно. Тя беше с ново "постоянно" гадже. Подобен тип, само че с балкански потекло.  Mr. Green Униформеният още си прави типичните обиколки и явно чака нещо русо.
Мой тип не беше и това е добре, че щеше да има оскубани перушини напразно.
Но аз така или иначе гледам само ръцете на мъжете. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт