Vatertag, Männertag, Herrentag - Мами в Германия говорят за мъже [27]

• 10 378
  • 319
  •   1
Отговори
# 105
Моин моин,

Чико, честито на патерица мила. Да ти е жив, zдрав и много добричък малкия мъж  bouquet  ura newsm59 newsm67

Честито и  на Грами. И Наzдраве Drunk

Аz гледам всичко на мъжете, най_вече дупетата и хубавата усмивка, и да е блондинест(естествено Mr. Green).
По униформени не си падам, дай ми на мен пропаднали типове, дето да дрънкат на китара и да поzнават по_добре скалите и пещерите по Лъкатник отколкото собствената си спалня Rolling Eyes.

# 106
Здравейте, мами!
Първо, сърдечно благодаря за хубавите пожелания.  Heart Eyes Меко казано, бях изненадана, понеже мислех, че рождения ми ден е дълбоко законспириран.  Mr. Green Ще ми кажете ли как разбрахте? Да не би някъде във форума да излиза такава "служебна" информация? newsm78
По случай РД получих от Съкровището екскурзия до Исландия. Беше си голямо приключение, понеже мога да пътувам само с Мишлето, тъй като все още се кърмим. Дни преди излитането, той вдигна температура и ние бяхме в шах дали се разболява или пак тези зъби. В крайна сметка не се разболя, беше в отлично настроение и се кефеше на пътешествията. Ни гък ни мък по време на полетите  Laughing. А пък в колата как му хареса!!!  Mr. Green Обаче, дали от притеснения за неговото здраве или нещо друго, аз се разболях. При това още като пристигнахме. Едни кихавици, едни чудеса, очите ми течаха, все едно плача, треперех постоянно. То, че беше студеничко първите дни, студеничко беше, ама чак пък толкова  Laughing. Но тъй като бяхме тръгнали с домашната хомеопатична аптечка  - вече си знам - Nux Vomica и за 2 дни бях отново здрава. Само повече чай и лежене на топло и пълен покой. Ама аз да не съм дошла в Исландия да лежа? Лежах си само вечер  Laughing А денем кръстосвахме из околностите на Рейкявик.
Това ,което видях от Исландия е предимно вулканичен пейзаж. Казват, че то така е създадена - от изригване на вулкани. Но пък такъв простор, такова едно лазурно небе и така огряно от слънце! Изгледа от хотела беше страхотен - целия залив като на длан, можех да гледам с часове. И се смрачава едва в полунощ, за да се съмне отново към 2 часа през нощта  Laughing Добре, че имат дебели завеси на прозорците  Laughing
Ето тук малко снимки:
http://family.webshots.com/album/559078835liVouE
Иначе, видяхме разбира се един от прочутите гейзери и един водопад, макар че това беше все още в болния ми период и гледах бързо да се прибера отново в колата.
На самия ми рожден ден, обаче, бях вече здрава и сутринта посетихме едно природно чудо, където от земята всички камъни си клокочат и се варят при температура около 100 градуса по Целзий. Бяха оцветени в най-различни цветове и силно миришеше на развалени яйца. Някой шегаджия преди нас беше си сварил успешно истински яйца и само обелките им бяха останали.
След това отидохме да видим прочутата Синя Лагуна. Само да я видим, щото не си бяхме взели банските. Имаше едно кафене, където можеш да пиеш по нещо и да гледаш хората как разпускат в лагуната, намазани с нещо бяло по лицето и киснещи се по бански, а около тях само пара се вдига. И така докато гледах и въздишах дочух до мен българска реч. А стига бе! Точно в Исландия! Че то цялата държава са всичко на всичко 300 хиляди души, откъде - накъде и българи!?.  Laughing
Както и да е, минах да кажа едно здрасти, а то от приказка на приказка ни поканиха на ресторант вечерта. Хапнахме някаква риба, за която разбрахме само, че била голяма и грозна, но не и как се казва  Laughing
Сега, ще повярвате ли, ако ви кажа, че дамата, от въпросната българска компания си носеше в джоба хороскопа. Беше си го взела чак в Исландия, беше си купила и астрологична книга да чете, защото търсеше отговори. И налетя точно на мене в Исландия  Laughing Кажете сега, че няма случайни неща  Laughing Joy

Иначе, мина доста време, докато ви изчета. Веси, поздравления по случай предстоящата сватба!!! Кога ще ходим да избираме роклята?  Flutter
Чико, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав! И много бели да прави  Mr. Green
Мата, много хубав психоаналитик си си намерила! Аз се сещам и още нещо, че е хубаво в такива случаи. Мисля, че и хомеопатията много помага. Имам предвид класически хомеопат, а не някой лекар, който само от време на време ползва някое и друго хомеопатично лекарство. Ако попаднеш на свестен хомеопат, може да направи чудеса.  Ще пиша повече на лични.

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 11:36 от Priyatelka

# 107
Чиколинка, честит ти рожденник!
Веси, поздравления за сватбата.

Сега ще прочета какво се изписали.
При нас е слънчево и доста студено, поне спря да вали.
Да ви кажа чакам с нетърпение да дойде юли месец и с него и отпуската. Къде ходите на море в Бг? А не в Бг? Ако имате предложения казвайте.

# 108
Накратко и от мен zдравеийте. Благодаря zа пожеланията.
Честито на Веси.Ще ни държи6 в течение кога Ще е сватбата,че да чакаме и снимки  Party
Бискара,как студено,17 гр.са ок,е повече по_добре,но толкова аz и на толкова се радвам.Ние трябва6е утре да иаме беzух с Üбернахтунг,но може и да е zа днес,та zа това накратко да кажа,че Томи добре преживя рожд.ден,не е тъжен,че остаря  Mr. Green Брат му вече усети тежината на тракторът му на zику в главата си (който има деzа може да си представи какво оzначава това  Confused ),но го преживя.
За мъжете Ще се вклÜчвам по_късно,когато има повече време.

# 109
  • Germany
Вес  Hug Hug Hug макар и да не знам за кой говориш /тъй като напоследък не съм редовна на компа/ не се впрягай за глупости. Пести си нервите и си гледай ти и семейството ти да сте добре, а другите нека си пишат и говорят.  Hug Hug

# 110
Мдааа, доста време мина от последния цирк тук, надявам се поне този да компенсира няколкото мирни теми . hahaha

# 111
Чиколина, на патерица - честит рожденник!

Веси,  Hug

При нас най-сетне грейна и се затопли та откарахме цял следобяд навън Simple Smile

# 112
Мдааа, доста време мина от последния цирк тук, надявам се поне този да компенсира няколкото мирни теми . hahaha

Благодаря много!Сега циркът 6е е с мене. JoyАз съм наред.Както казах пове4ето моми4ета тук знаят за какво става на въпрос.Полу4их доста ли4ни съоб6ения съ6о за което благодаря! HugИскам да кажа само,4е това е съфорумката,за която питахте дали е тя!
6е помоля ако някой може да изтрие снимките на Микаела от албума.За в бъде6е 6е пускам снимки,но само на ли4ни.Съжалявам,4е така се полу4и,но когато веднъж 4овек се опари става много предпазлим,въпреки 4е някои от вас ме предупреждаваха за това.
Благодаря за вниманието!
Приятна ве4ер,весел уикенд!
Пра6ам ви няколко слън4еви лъ4и от топла България! Wink
До скоро! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 113
Веси, като не те харесва някой, голяма работа. Не се ядосвай zа глупости.

# 114
Добър вечер другарки и другарю Грамчев. Днешният петък мина бавно, флегматично и много неприятно за мен. А и на всичкото отгоре кръвното ми беше цял ден 87/65, черни точки пред очите, оглушаване и световъртеж. Ни кафе, ни ефортил, ни позитивната енергия на Робинята помага  Confused Едва преди два часа ми се възвърна зрението, но той денят си заминал.
Днес бяхме цял ден на покупки в Германия, седнахме на една тераса, аз с голям оптимизъм си поръчах някаква пица, но когато ми я донесоха нещо ме отврати и не я докоснах. Моят мъж си ме знае колко съм "специална", но келнерът ме взе за някоя цике.

Приятелке, аз мечтая от години за Исландия. Даже с моя екс имахме идеята да се местим да живеем там, проучвахме цените на имоти, бяхме започнали да си търсим работа. С други думи - не знаеш как ти завиждам!  Wink

4ико, да ти е жив и здрав дребито, да те слуша ( или не  Grinning ), да лудува, да се учи и сполучи!

Кой ми предложи дрехи на хирург? Истина или майтап е това?  Laughing

# 115
мистик , нещо ново и интересно , като мистично братче или сестриче  Laughing ш?гата на страна и аз имам ниско кръвно и ти съчувствам напълно  Hug

# 116
Здравейте, девици, и ти, Килограмчо!
После ще ви чета. Дълга безсънна нощ имах.
Не се подсмихвайте, мъжете, които я направиха
толкова дълга и толкова безсънна, не са секси.
Хъркащи са. Ще разправям по-късно. Сега ще
вечерям. Скъпите гости са направили вечеря.
Предложих им да поостанат. Обичам ги такива.
Ай, докукане. Вие не изпростявайте!

# 117
Ами да ви дам малко от моето кръвно, то и без това е постоянно високо.  hahaha
vivita вече вместо "е" пише "?" , дано така да има повече от тях.  Money
mystic не съм Грамчев, но не си много далече от истината.  Peace
Униформа носех преди мноооого време, ако намеря някоя стара снимка може да я пусна.   Shocked

# 118
защото ми е б-гава клавиатурата и понякога вместо тире имам ъ, друг п-т ня, но данмам е , а ? ..... ужас , но дано е на к-смет  Wink

# 119
Защо така бе другарче грамче? От коя истина не съм далеч, казвай я бързо истината да не карам мозъчните клетки да се напрягат и без това интелигенти като мен не ги бива в такива неща. Видях аз, че вивитка се е материализирала, гледам ядат я американките, не разбрах в кой форум е избухнала войната, нито за какво става дума, само разбрах, че и подготвят бесило  Wink

Вивитке, ааа не, никакви братя и сестри, поне за това се старая много  Mr. Green

Все забравям да поздравя Мамунката за одата на велосипедиста , която беше сътворила покрай нашата инициациа в правилата на поетичната рима. Всяко зло за добро.

Оф, утре съм цял ден сама, Робеспиеров отива да си взима родителите от Заксен и ще се завърнат всички в неделя. Аз позеленявам от ужас вече. Може би затова днес и кръвното ми протестира.

А Лисунек ти добре, че не спиш с мен, че ако знаеш аз как хъркам, шампион съм. Казвали са ми, че симфоничен концерт композирам - за оркестър и цигулка. Значи все пак имам някакъв музикален талант, не както едно време учителката ми по солфеж казваше...

Общи условия

Активация на акаунт