Отговори
# 180
  • София
Абсолютно ще си го усетите и със сигурност зависи как сте свикнали вие. На мен например 18-19 градуса ми е хладно за спане, не обичам да усещам хладен въздух докато спя. За това, сигурно ще е около 20/22 градуса вкъщи.

# 181
И аз съм фен на чувалчетата, трябва да проверя какво имам от каката ама тя пък беше лятно бебе Grinning Иначе от лидл бях взимала по-тънички и бяха супер.

Аз нищо ама нищо не съм купила Grinning Исках да купя първа дрешка след 2рата фетална ама такава лудница и бързане беше, че не се получи.

Сега оглеждам за дрехи за изписване и лошо ми стана от цените... Иначе намерих едни в ОЛХ нови, които са си дрешки нормални и голямо одеало с панделка. Та може би на такова ще се спра, защото то само одеалцето ще се види и без това. А тези цени и то за толкова неудобни дрехи за новородено са ми пълен булшит. Вие харесахте ли нещо за изписването?

# 182
Ние след първата фетална купихме едно комплектче боди с панталонки, и си казахме, че искаме бебето да го носи на изписването. Не е нищо особено, просто е най-първото нещо, което купихме, и ни е сантиментално. За отгоре мисля да взема от онези пухкавите топли гащеризончета и някоя топла пелена. Готовите комплекти за изписване изобщо не ми харесват :/

И аз съм фен на чувалчетата, трябва да проверя какво имам от каката ама тя пък беше лятно бебе Grinning Иначе от лидл бях взимала по-тънички и бяха супер.

Аз нищо ама нищо не съм купила Grinning Исках да купя първа дрешка след 2рата фетална ама такава лудница и бързане беше, че не се получи.

Сега оглеждам за дрехи за изписване и лошо ми стана от цените... Иначе намерих едни в ОЛХ нови, които са си дрешки нормални и голямо одеало с панделка. Та може би на такова ще се спра, защото то само одеалцето ще се види и без това. А тези цени и то за толкова неудобни дрехи за новородено са ми пълен булшит. Вие харесахте ли нещо за изписването?

# 183
  • София
И аз не съм фен на готовите комплекти за изписване. Ще си избера нещо, което ми хване окото и това е.

Аз исках да ви споделя, че след втората ФМ, се оказа, че имам не една, а две миоми и едната има риск да пречи на нормално раждане, но щяло да се реши накрая. Отделно поради възрастта и завишения риск от прееклампсия и следователно риск от забавяне в растежа на плода, също има вероятност за секцио. Поради тези причини ще имам още не 1 ФМ, а 2, така ми назначиха
 Мен честно казано, много ме е страх  от упойката и от самата операция.  До сега, за щастие, не са ми правени никакви операции и ме е страх как ще се чувствам след това, страх ме е, че ще ме боли след операцията, въпреки че по принцип имам висок праг на болка, но...като ти е неизвестно и те плаши, няма как...Надявам се да не се стига до там, да си родя нормално, но все пак, най-важно е аз и бебка да сме добре, другото ще го преживея.

# 184
И аз за сега вървя секцио. Каквото такова, важното е ние и бебетата да сме добре.
Определено и на мен не ми харесват готовите комплекти за изписване и ще взимам нещата по отделно. Голямото чудене ще е за избора на количка 😁

# 185
И мен много ме беше страх миналия път от упойката от всичко около раждането. Аз бях секцио по спешност. И сега най-вероятно пак ще съм. То при всеки си е различно, но лично на мен ми беше най-гадно като ме пусна упойката и ми беше студено и после като ми се свиваше матката и ме болеше от контракциите след секциото. Това ми е останало като спомен, но има мами изобщо не са имали някакви драми, а аз си имам чувствителна матка. Една пък моя позната има много тежко първо нормално раждане, за второто и се е наложило секцио и ми разказваше, че е било песен Grinning Други пък родили нормално все едно не са раждали и веднага скачат от леглото и са в топ форма на другия ден още. За всяка бременност си е различно и стискам палци всички да сме късметлийки и да се оплакваме само от будуването вечер и всичко да е наред и с нас и с бебоците Heart

При мен също има доста движение на бебка, нещо качих килограмчета последно време а не ми се искаше много, много :Д ама ще го преживея хаха. Аз понеже си нося и от преди, но ше го мисля по-натам. Явно защото ме отхлаби малко и не ми се повръща толко често и си имам апетит и си папкам забранените сладки и тестени неща :Д

Да ви кажа аз си смених витамините, че предните бяха много бедни на състав и ще пробвам нов вид Supple Maman и са доста изгодни, Ще ги тествам да видя как ще ми се отразят

# 186
Благодаря за съветите за дрешките Simple Smile
Мен пък повече ме напряга аз да си съчетавам комплект за изписване, понеже не знам какво трябва да има и се притеснявам да не изпусна нещо (постоянният ми страх да не го облека неправилно). Харесала съм тези на Angel Baby, изглеждат ми практични с неща, които ще може да си ползвам и след това. Не ми допадат тези официалните като малки костюмчета, защото искам да ми влязат в употреба после и в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт